Hai sa va spun cum am facut:
Am fiert putin crevetii, midiile (decorticate) si calamarul (inele), in apa cu putina sare, piper si foi de dafin.
Am tocat maruntel (la robot) 2 morcovi, o telina, niste patrunjel, foarte putin usturoi, sa nu ia gustul mincarii.
Le-am amestecat pe toate intr-o salata, cu multa maioneza, si a fost tare bun! Daca era dupa mine n-as fi pus patrunjel, ca are un gust destul de puternic si nu mai simti fructele de mare, care sunt un deliciu ! Si merg si mai putine legume, tot din acelasi motiv !
Nu stiu daca fructele de mare au fost de vina, sau telina, sau vinul rosu cu care le-am baut (desi stiu ca trebuie alb, intr-o zi am baut alb, dar in a doua zi aveam ciuperci in sos de vin rosu, asa ca mergea vinul rosu) ... cert e ca a fost o seara foarte reusita !
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai