Mamici de sept-oct 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
danyce spune:
Salut,
Fetelor, eu totusi am impresia ca mademoiselle se pregateste. Am avut contractii regulate si dese, desi nu exagerat de dureroase, dar acum parca nu le mai resimt chiar asa. Sa ma fi facut eu nesimtita?
Ma duc oricum sa verific bagajul si daca se intetesc il sun pe sot sa vina acasa. Va dam noi de stire in curand ce si cum.
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
Andreea_si_Doru spune:
Salut... azi o sa ne cada buricul. Il dau cu ceva dupa? Cand pot sa-i fac baita totala? Pentru sughitz ce-i dau? Cand pot sa-i dau ceiutz? Si ce fel? Sanatate multa,nasteri usoare!
Andreea, Doru si bebelina
anne33 spune:
Felicitari la mamici;noi am fost plecati din localitate,a murit o sora de a mamei si ne-am trambalat cu toti la Cluj pt aproape o saptamana.Nu am vrut sa o lasam pe maica-mea singura acolo,are diabet,e si cardiaca,le are pe toate cum se zice.Bine ca a trecut si asta.Nu-mi vine sa cred ca asa multe va tineti bebei in brate deja.Andreea,Nathalie a ta e dulcica foc.Cred ca bietu Doru arde de nerabdare sa si-o tina in brate.Daniela mai ai putin scumpa si vine principesa.Vezi cum e in ultilele zile?Dar trec si astea.Fug ca ma solicita Giulieta lu mama,revin
Andreea_si_Doru spune:
Salut!!! Ralucule a nascut o mandrete de baiat... puteti vedea niste pozici la http://community.webshots.com/album/197121991vLKnOK , sper sa mearga. Daca nu, o sa le puna ea cand vine. Ea se simte bine, tare happy :). Tristan s- nascut la 10:55 , 3550g, 51 cm. Mai multe o sa va zica ea. V-am pupat!!! Sanatate si nasteri usoare!
Andreea, Doru si Nathalie
anne33 spune:
Bine-ai venit pe lume,bebita Tristan.Sa fii sanatos,norocos si fericit pui mic si scump.Refacere rapida pt mami Ralu!TRISTAN
anne33 spune:
Andreea,eu i-am facut baita in cada pt bebei la Giulia chiar in ziua cind i-a cazut buricul,bine nu am tinut-o mai mult de 15 minute caci ii era inca umed locul,si era si ceva galbui acolo.Ceiuc ii dam de fenicul si anasan,pentru colici,preventiv,caci nu a prea avut,1-2 ori pe zi,intre mese,cam la o ora dupa laptic,caci ea plange dupa papa,e o mancacioasa de nu se poate.Abia acum 2 saptamani a inceput sa accepte ceaiu,si asta cred pt ca-i de la farmacie preparat special pentru astia mici,si pun o gramada de glucoza in el si e foarte dulce;inainte nici nu vroia sa auda de ceai,dar de 2 saptamani o pacalim.Nu se omoara dupa el,dar daca vede ca nu vine lapticu,pana la urma bea.
roandre spune:
Bravo ralucule! La multi ani pt bebe Tristan si sa fie sanatos si mancacios!
Te asteptam sa ne povestesti cum a fost!
Mada, ce m-am speriat cand am citit! Ma bucur ca acum totul e bine. Bebelina mea se mai ineaca la papat dar o ridic ca si cand ar sta in fundulet si o bat pe spate si isi revine imediat. De fapt ea incepe imediat sa tuseasca.
Cu alaptatul si eu tot un san ii dau, dar uneori dupa ce scoate aerul se gandeste ca mai e loc de inca putin laptic si mai cere asa ca o pun si la al doilea san. Dar asta nu se intampla mereu.
Andreea, dupa ce i-a cazut buricul bebelinei eu i-am mai dat vreo 3-4 zile cu pudra in jurul buricului ca sa fie uscat si sa nu apara vreo infectie. Baita i-am facut a doua zi dupa ce i-a cazut buricul.
Pt sughit eu ii mai dadeam putin laptic dar acum nu mai merge. O metoda buna ar fi o picatura de zeama de lamaie dar a mea se stramba rau si nu i-am dat decat o singura data. Oricum e normal ca bebelusii sa sughite destul de des si sa stranute.
Referitor la ceai, nici eu nu stiu exact. EU i-am dat pana acum doar ceai de colici Baby Drink cate 50 ml dar se pare ca nu ii mai ajung. Cred ca de maine cresc cantitatea caci altfel nu se satura.
Eliana, l-am sunat pe doctor si sambata o sa merg si eu la doctor dar nu stiu sa zic exact o ora pt ca depind de bebe. Adica trebuie sa fug imediat ce termina de papat.
Bebelina mea nu prea mai vrea sa doarma asa mult, dar nici cuminte sa stea cand e treaza nu vrea. Tare greu o mai impac. Acum de ex. stiti ce face? Pt ca nu tacea desi era schimbata, papata...am pus-o in carucior pe balcon si doarme.
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre
danyce spune:
Felicitari, Ralucule!!!La multi ani, bebe Tristan!! Sa cresti mare si voinic si sa ii bucuri pe mami si tati in fiecare clipa a vietii lor!!!Sa iti traiasca minunea mult asteptata si sa fii mereu asa fericita cum esti in pozicile de dupa nastere!
Mademoiselle a mea vad ca inca se joaca de-ascunselea cu mine. Ba e asa, ba nu e asa. Dupa 2 ore de contractii regulate s-a gandit sa-si reia activitatea ei normala, adica joaca si contractiile iar s-au rarit si s-au facut neregulate. Si eu nici nu mai stiu cum sa stau ca ma dor toate oscioarele si nici nu pot suna moasa sau spitalul pana nu am contractii de la 3-4 minute tp. de 1 ora ca asa e aici. Nu te prezinti cand ai chef. Si mie imi vine sa-i impusc cu sistemul lor cu tot.
Sper sa aud numai vesti bune despre restul. Eu ma retrag sa imi gasesc alta pozitie, poata ma plimb un pic. Pupici tuturor,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
Mada spune:
Felicitari Ralucule pentru dragalasul Tristan! Sa cresti mare si voinic!
Noi am mai tras o portie ca aseara, azi dimineata numai ca am fost pe faza si am tras saliva cu pompita de nas si s-a linistit repede.
Am fost cu ea si la med de fam, pediatrul ei, care mi-a spus sa am grija sa ma uit usurel cu o coada de lingurita in gura dupa ce papa sa nu ramana lapte in cavitatea bucala si sa se inece.
Ce sa va spun ca suntem toti speriati nu o scapam din ochi deloc.
Sa o iau sistematic.
Ceai bem si nou cam 50 ml pe zi. Nu e asa doritoare de ceai.
La o saptamana dupa ce a cazut buricul i-am facut baie, pentru ca i-a mai zemuit locul cateva zile. Spalam bine locul cu spirt si i-am pus pudra Baneocin. Azi a fost a doua zi de baie caci ieri ne-a fost teama sa o spalam sa nu planga prea tare.Dar e tare cuminte nu zice mai nimic la baie.
Andreea daca locul nu e uscat eu zic sa nu-i faci inca baie mai asteapta macar o zi, doua.
Pt sughit la fel i-am dat de 2 ori lamaie, dar se stramba rau, acum o las sa sughita ca nu o tine mult.
Danyce rabdare scumpa ca vine printesa.
Va pup si noapte buna
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora
http://community.webshots.com/user/madaspa