Mamici de sept-oct 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
danina spune:
Andreea ai o mandrete de fata, e dulce rau de tot sa fii fericita, cred ca tati deabia asteapta sa o vada.
Eu astept sa treaca zile astea doua sa merg la dr sa vedem ce ne spune. Vreau sa vad daca e ok ca sa pot sa merg la Piatra-Neamt pt ca trebuie sa ii iau din mot finutei mele care face un anisor si imi este un picut teama dar sper sa fiu bine.
Sotu mi-a luat o gripa de toata frumusetea si cred ca o sa o iau si eu deabia scapasem de raceala uf.
Am inceput sa va invidiez ca a-ti scapat dragele mele mamici glumesc dar vreau si eu sa o vad pe bebitza mea.
Va tuc si pe maine
Danina si bebitza 37 sapt.
Mada spune:
Fetelor uff prin ce am trecut...
La 19,30 s-a sculat micuta mea plangand si cu saliva multa la gura si tot icnea sa respire, dupa cateva minute cand am vazut ca e groasa treaba ca nu respira cum trebuie si tot ii curgea saliva ne-am echipat rapid si am fugit la Budimex, spitalul de copii de langa noi.
AM intrat la camera de garda au preluat-o 2 medici si o asistenta si au aspirat-o repede la nas si gurita si in cateva secunde si-a revenit la culoare si la normal.
Mi-au explicat ca a dormit profund si ca a uitat sa inghita saliva si cand s-a trezit nu a mai stiut mititca de ea ce sa faca.
Le-am povestit ca si in tp suptului ea se mai ineaca si ne sperie si tot asa mi-a zis ca nu stie inca sa coordoneze suptul cu respiratul.
Au consultat-o in amanunt pe urma, temeratura nu avea, a luat in greuata la iesirea din spital 450 gr excelnt mi-a spus. Am scos-o cu 3050 si acum are 3500.
Nu pot sa va spun ce am simtit in masina pana la spiatal ca era intuneric si nu imi dadeam seama daca respira sau nu. La un moment dat era sa i-o arunc lui Dani in brate la volan asa de tare m-am speriat. De el nu mai zic. Noroc ca stam aproape cred ca am fact 2 minute pana la Budimex si dr de acolo au fost tare promti desi camera de garda era plina cu copii.
Daca se mai intampla ceva, speram ca nu, mergem din nou de urgenta la spital. Nu am vrut sa stau noaptea asta internata, nu era cazul si dr a zis ca nu e necasar dar protocolul era sa ma intrebe.
Mi-au spus la modul cel mai serios sa am grija noaptea ca nou nascutii asa sunt plini de surprize, asa fetele care aveti bebei mici si cele care urmeza sa nasca, mare grija trebuie sa avem tot timpul trebuie suprevegheati mai ales in somn.
Va pup si va urez noapte buna, nici acum nu mi-am revenit prea bine.
Dumnezeu sa vegheze alaturi de micutii nostri!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora
http://community.webshots.com/user/madaspa
CRISMIR spune:
HAHAHAHA,asta e cea mai tare faza,fetelor nu ma pot oprii din ras,tocmai ieri scriam Lorenei ca o sa i-o iau inainte si azi cand deschid laptopul vad ca ea a nascut....hahahaha....super fain!...FELICITARI LORENA!...iti doresc numai bine si multa sanatate tie si lui bebe!....si sa te bucure toata viata...na,ca tot tu ai fost prima!...asteptam vesti si poze!
MARLEN_B felicitari si tie pt bebe si sa fiti sanatosi! si multi!...asteptam povesti si poze!
ANDREEA,am vazut pozele cu micuta ta si e o scumpica,sa-ti traiasca si sa va bucure viata!!
MIHAELA(roandre)multumesc de informatie scumpa, ca nu mai stiam exact cate zile dureaza si cum e,imi aminteam eu ca la unele din voi a durat mai mult si la altele mai putine zile,depinde de fiecare...acum eu astept,azi vad ca curge mai mult ca ieri dopul gelatinos si e cu sange,dar nu curge tot timpul,asa e normal?...hmmm,imi fac tot felul de probleme,si mai ales ma enerveaza ca nu stiu cat dureaza si cand va venii momentu,si vreau sa va zic ca eu nici nu am contractii prea dese,adica asa rar cate o intepatura dar atat...oare e normal asa?
Hai ca v-am inebunit cu ale mele probleme.
CYBIP(Monica),sa sti ca nici eu nu ma asteptam ca bebele sa vina mai repede de termen,dar doctorul mi-a zis ca e maricel copilasul si sigur se va grabii,si vad ca asa este...oricum eu iti doresc rabdare si sa fim sanatosi cu totii ca aste e cel mai important!
Gata fetelor,bafta celor care urmeaza sa nasca si multa sanatate si la bebeii din burtica si la cei nascuti!
Mirela si bebele,37 sapt.
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
CRISMIR spune:
MADA,draga de tine,prin ce ai trecut!...draguta fetita,bine ca acum e ok,si multa sanatate in continuare...ce bine de tine ca e spitalul asa de aproape ,eu ma gandesc cu groaza ca daca se intampla Doamne fereste asa ceva ce ma fac,ca noi facem cam 15 minute pana acolo...offfffff,bine ca totul s-a terminat cu bine,ai mare grija!!
Mirela si bebele,37 sapt.
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
cybip spune:
Lorena felicitari ,sa-ti traiasca baietelul si sa fie mancaciois! pentru grasunelul tau !Si refacere usoara iti doresc!
Mada sunt absolut speriata si eu de ceea ce ai patit cu bebelusul tau! Doamne, bine ca stai aproape de spital...Sanatate multa bebelinei si tie!
Crismir ai perfecta dreptate, rabdare sa am, cum am asteptat noua luni nu pot sa mai stau inca 3 saptamani...Ce sa-ti zic, toate mamicile raman fara burtici, numai eu sunt mai cu mot, nasc ultima? Eu mi-as fi dorit ca bebele sa se nasca sub zodia balantei, dar si scorpion suna foarte bine, sanatoasa sa fie. Nastere usoara, mai ai putin de tot, eu cred ca pana la sfarsitul saptamanii iti tii odorul in brate.
Andreea, ce bebita minunata ai! V-am vazut in poze.Sa fie sanatoasa!
Nastere usoara pentru mamicile care urmeaza!
Monica 37 sapt.
blue77 spune:
Mada ce sperietura am tras cand am citit...uff bine ca e bine.Si Marc se inneaca cand mananca , prima oara am panicat rau si eu si mami , acum ii trag sanul din gura si-l bat pe spate...e groaznic oricum credeam ca sunt singura cu asa problema.
Andreea frumoasa printisoara ta!!!
Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian/
danyce spune:
Sa-i tinem pumnii Ralucului !O sa se interneze la 7 dimineata pt. operatie.
Mada, Slava Domnului ca prichindica e bine acum! O sa vezi ca totul va fi OK. Acum stii ce sa faci.
Andreea, e tare scumpa Nathalie. A propos, imi place tare mult numele ales. Asta era initial si optiunea mea, dar in olandeza se fac glume proaste pe seama numelui (bineinteles ca barbatii sunt cei care fac asta).Dar tu nu ai de-a face cu nebunii astia de olandezi, asa ca... don't worry ! si bucura-te in fiecare zi de minunata ta printesa.
Pupici tuturor,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
ralucule spune:
Va scriu si eu pe ultima suta de metrii,
Am niste emotii, abia am dormit azi noapte, sper sa fiu curajoasa, sa nu ma apuce alea alea pe acolo....
Dim va fi acolo cu mine, facem anestezie spinala, ca e mai bine pt mine si pt bebe si scapam, mai repede...
Va pup si multumesc pt sprijin si sper ca si de acum inainte sa fiti alaturi e mine
pupici
ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule
cybip spune:
Buna dimineata mamici,
Eu sunt bine, nu mai simt nici un fel de durere, daca nu as fi avut kg in plus as zice ca nici nu sunt insarcinata...Am inceput sa intru la idei, toate mamicile simt dureri, numai eu sunt ca o floare
Ralucule bafta multa, curaj, suntem alaturi de tine!
pentru toti, mamici si bebici.
Monica 37 sapt.
elyanne spune:
Marlen_b, Lorena felicitari pt. ! Sanatate multa si refacere rapida mamicilor, iar bebelusii vostri sa fie sanatosi, mancaciosi si cuminti! Sa veniti cat mai repede acasa!
Ralucule, bafta multa! Sa fiti sanatosi, tu si bebe si sa va intaorceti repede acasa!
Fetele care va pregatiti sa nasteti zilele astea, natere cat mai usoara!
Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/elianacalin