Copilasi de Aug-Sept 2003 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
reby spune:
Multumesc mult de urari Danat, si multa sanatate pentru puiul tau, si David a avut temperatura vreo 2 zile si mi s-a parut ingrozitor (numaram orele intre Nurofen si paracetamol, doar doar s-o mai domoli temperatura), tinem pumnii sa treaca repede.
Craita, bine ai venit si sa-ti traiasca puiutele minunate, sa creasca mari si sanatoase. Am o prietena buna cu gemeni, fetita si baiat, si va admir sincer pentru puterea pe care o aveti cu doi copilasi, dar si satisfactiile sunt duble.
Ce sa va spun despre David, ca dupa ce ca nu minca el foarte bine, mai nou nu mai vrea sa manince cu lingurita, vrea sa prinda el in minuta si sa bage in gurita. Nu stiu ce sa mai inventez ca sa se poata minca asa. Si inca mai sper sa fie de la maselute, si sa-i treaca. Plus ca, bine ca e vreme frumoasa si stam afara mai mult, ca nu stiu ce ma fac cind vine vremea urita si va trebui sa stea mai mult in casa.
Toate bune,
Reby si David
floarea_soarelui spune:
Serus fetele...va pupicesc cu drag pe toate si mai ales pe piticii cei voinici....copilashi?...huh?...ingerashi adica :))...Amu am intrat olecutsa da mi se invarte ceardashul si tokayul in cap de numa...is inca la Budapesta....fain oras...da mi-i un dor de biberoana...dor pe care incerc sa-l sting cu ...jucarii...hainutse...iar jucarii...iar hainutse...draga mamii draga...sper sa nu ma bage aia la stirile de seara....ca infractor de...jucarii si hainutse:)))...Freia...sanatate voua fata buna:)...si taaat caut animalutsele alea radio...da nu'sh ca nu gasii pana amu...maine ma duc la Ikeea la jucarii poate oi gasi...:)...In rest...aventurile danei banana in tara lu Atilla...sapt viitoare cand ma intorc acasa la biberoana mea si la mihaiu meu si la voi dragelor:)
Numai bine va doresc:)
Dana banana mama plecata a lu Ioana biberoana cea prea-mergatoare:)))
floarea soarelui
Roxana77 spune:
Am aparut si eu dupa o scurta vacanta si sper ca nu ne-ati uitat!
Am avut 1 saptamana si 1/2 de concediu, a fost foarte bine sa stau cu maria acasa. Este cuminte si ne intelegem foarte bine.
Acum sunt la munca si m-am gandit sa mai scriu.
Am vazut ca nu ati vrut sa ne "imprietenim" la babyexpo, desi acolo m-am intalnit cu unele mamici, numai freia ai fost dornica sa ne intalnim dar ghinionul a facut sa nu o vad cand am ajuns babyexpo.
V-am auzit ca vorbeati de incaltari pentru bebei. Eu i-am caumparat mariei deja cismulite. Sunt foarte frumoase, din piele de culoare maro, cu blana naturala in interior. Le-am cumparat ieri de la PICIU, au costat 600.000 lei ( foarte ieftine) si pentru cele care doresc incaltaminte de copii va recomand cu caldura magazinele PICIU( mai multe infotrmatii despre reteaua de magazine gasiti la www.piciu.ro Succes la cumparaturi.
danat - sper ca ai trecut cu bine de a doua noapte de la vaccin si Raducu nu a mai facut febra.
mioara - bine ai venit in grupul nostru. Sa-si traisca fetitele sunt foarte frumoase. Va felicit pe toate mamicile cu gemeni, sunteti mamici eroine, noua ne este greu cu unul, dar sa ai doi
rodica - l-am votat pe Stefan si il votam in continuare. Mult succes!!
despre Maria ce sa va spun: este un copil foarte vesel, ne distreaza in fiecare zi, mai ales ca si ea se straduie sa ne distreze.
A invatat sa ne faca BAU din patut, iar acum adoarme singurica cu biberonul de laptic, sau dupa caz cu compot, suc, etc.
Maria a facut o pasiune pentru reviste, le studiaza cu mare placere si nu le mai mananca si nici nu le mai rupe.
Sunt o fericita, Maria se trezeste in fiecare dimineata la 10-10,30 ( lapticul il bea la 7,00), iar noi la 9
Pupam pe toti bebeii!!! si mamicile lor!
Roxana si Maria
Am uitat:
cristina - confirmam si noi ca ne convine intalneala din 16 octombrie orele 15-16!!!
Roxana77 spune:
CE BERBEACA SUNT!
ROISINULE!!!!!!!!!!! felicitari pentru bebelusul din burtica!! sa ai o sarcina usoara, fara greturi si sa aduci pe lume un bebe sanatos si putos!!
Roxana si Maria
dana_ene spune:
LA MULTI ANI, REBY !!!!!!!!!!!
Un buchet mare, mare de flori pentru tine:
--------------------------
Mioara, ai niste fete SUPERBEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
2 minuni mici si scumpe !
Imi imaginez ce greu e sa le poti supraveghea.
O adevarata provocare !
Danat, imi pare rau de febra lui Raducu.
Stiu foarte bine prin ce treci.
Din experienta cu Oana, ma intreb si eu daca nu-i cam mult timp de cand are febra.
Sa nu cumva sa fie si altceva, cum am patit si noi.
Fir-ar sa fie el de vaccin !!!
Rodica, l-am votat pe Stefanutz !
I-a cumparat taica-meu ieri Oanei niste botosei de stat prin casa, cu talpitza mai groasa si cu talonete.
Nu o pot lasa doar cu sosetutze, chiar daca am citit si eu ca e mai bine pentru mersul copiilor asa, fiindca nici eu nu am inca parchet si este o problema.
De aceea trebuie sa o incalt cu ceva.
Pana ieri o incaltam cu sandalutzele, peste niste sosetele, dar am vazut ca a facut babai la degetelele mari de la piciorutze , asa ca m-am decis sa-i schimb incaltamintea.
Ei bine, panba am ajuns eu acasa, buni ii si cumparase gandacicii botosei, super haiosi, portocalii si cu pufuletz pe margini. Oana e foarte incantata de ei, merge de placere .
A, si pentru ca s-a redeschis subiectul "meniuri" de catre Mioara, hai sa va spun ce mai papa Oana, ca si eu astept sugestii:
Masa de dimineata (intotdeauna cu lapte, fiindca noi suntem in deficit cu produsul asta ):
- gris cu lapte
- orez cu lapte
- lapte cu cereale diverse (am intotdeauna in casa 3 cutii de cereale variate)
Gustarea de la ora 11:
- ficatel de pui cu painica
- ousor fiert moale si amestecat cu painica, unt/branzica/lapte/cascaval (in diverse combinatii)
- lapte cu pufuleti (pana se face o compozitie groasa (ii place gustul pufuletilor si profit sa mai pape o masa cu lapte )
- un iaurt cu fructe si cereale
- tartina de paine cu branzica si unt
Masa de pranz:
- ciorba cu carnitza de pui, legume + paine
- ciorba de perisoare + paine
- supa de galusti + paine
- ciorba cu carnitza de vitel, legume + paine
Masa de dupa-amiaza:
- piure de fructe (diverse) cu cereale
Masa de seara:
- piure cu sos de rosii
- pilaf cu sos de rosii
- ghiveci de legume
- ardei umpluti
- sarmalutze in foi de vita (dar nu prea mai am frunze de vita)
- cate 2 iaurturi (in combinatii - natural/fructe) si cereale
- musaca de cartofi
- lapte cu cereale
+ paine
+ un iaurt cu cereale atunci cand nu papa doar 2 iaurturi
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200
danat spune:
Azi suntem deja mai bine, nu i-am mai luat temperatura ca sa nu-l mai chinui la funduletz dar se simte ca e doar f putin peste cea normala. Totusi inainte de somnicul de prinz i-am mai dat tylenol inca o doza, sa scada si gradul asta care-l mai are in plus. Singura chestie ca nu am iesit inca afara, si, probail ca cel mai bine ar fi sa rezist sa nu-l scot nici dupa amiaza. Dar de maine ne facem de cap
Am profitat de cele 2 ore (cam multe nu?) in care a binevoit soacra-mea sa vina sa stea cu Radu si am fost la cumparaturi, nu va zic ca m-am intors cu 6 sacose! Deja simteam ca mainile mi-au ajuns la genunchi. Am fost prin apropierea blocului, dar si-asa a fost greu. Ma rog, acum m-am apucat sa-i fac compot de pere lui Raduc, multumesc Roxanei77 de idee , ca eram exasperata ca nu mai vrea ceai din ala granulat deloc. Sa vedem cum va aprecia compotul...
Roxana, apropos, am incercat sa intru pe site-ul dat de tine si nu pot...de nici un fel nu se deschide nimic!
Oricum, am un magazin cam la 2 statii de mine, sa vad poate trag o fuga. Eu am vazut niste ghetute de toamna si prin Bucur, sunt bej, deci se potrivesc la multe imbracaminti, si mai au niste caracteristici beton: au fermoar intr-o parte si deasupra o brida cu o capsa, au talonet si glezna, asa ca nici nu si le poate descaltza (ca Radu al meu are o pasiune la descaltzat ciorapi si ghete) si sunt si sanatoase!
Cam atit deocamdata! Va pupez!
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
dana_ene spune:
Danat, URA ! Ma bucur ca Raducu se simte mai bine. Bravo ! Chiar ma ingrijorasem.
----------------
Roxana, si eu am incercat sa accesez pagina www.piciu.ro, dar nu se deschide nimic.
Stres mare cu incaltarile, fetelor !
----------------
pentru dragul de Andrei ! Abia astept sa ne intalnim !
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
Roxana77 spune:
MII DE SCUZE FETILII!!! AM COMIS O GRESEALA: ADRESA CORECTA DE LA PICIU ESTE
www.piciul.com
Pupici!!!
Roxana si Maria
dana_ene spune:
Aha !
Gata, am descoperit !
Adresa este, de fapt cu "piciul" in loc de "piciu" !!!
Din pacate, nu putem vedea produsele pe care le au.
Pentru fetele din Bucuresti, insa, se dau adresele magazinelor lor.
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
misty spune:
Buna ziua tuturor, sint chiar new entry pe forum si m-am repezit sa postez chiar la acest subiect, care ma intereseaza mult si de demult.
Am si eu un Radu care azi face 14 luni, si sigur m-as fi descurcat mult mai greu daca nu ma ajutati voi, chiar asa, fara sa stiti. Citesc aici chiar de la "mamici de august-septembrie", si am impresia ca am trecut impreuna prin multe chestii, chiar daca nu ma cunoasteti. Imi amintesc inca ce nod in gat am simtit cand sotul Iulianei a anuntat-o pe Emma. Pe vremea aceea citeam si la iunie-iulie, sa fiu pregatita daca se grabeste piticu'.
Cele cu dial up stiu ca e destul de greu, asa ca am tot amanat momentul, dar acum avem cablu, asa ca...ne primiti?
Cu drag