Copilasi de Aug-Sept 2003 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
Mih spune:
Mioara, ti-am admirat papusile! Sunt frumoase foc!!!
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase!
Imi pare rau ca ai ramas cu asa probleme dupa nastere!
Multa, multa sanatate iti doresc!
Pupacim nasucul lovit al craitei!
Cred ca ti-e tare greu cu doi nazdravani mici!
Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
danat spune:
Nu am intrat pe net ca sunt beteaga de oboseala cu sculatul npoaptea si de la 4 juma sunt in picioare in jurul Raducului. El mai are febra, dimineatza tot 39,5 avea, acum o ora avea 38,8, si i-am dat de fiecare data altceva, ba supozitor Algocalmin (nu va zic cum face, de zici ca danseaza din buric), ba Nurofen si mai ales Tylenol (sa iti traiasca familia Iuliana, ca bun mai e!) si acum l-am pus in patut poate mai trage un pui de somnic, ca-i tare molesit, dar vad ca e mai putin fierbinte. Precis si-a facut efectul!
La 5 dimineatza ma incontram cu caposul de barbati-miu in camera lui Raduc, ala mic se uita ba la mine, ba la tacsu cu niste ochisori luciosi si rosii, saracutzul, asa mult il iubesc si morrrr cand nu pot sa-l ajut . Dap, si barbati-miu ca de ce nu-i bag supozitor si de ce ii dau tylenol, ca de ce il infasor in prosop umed, ca ce-i prostia asta....hrrrrrr eu il musc in curand
Asa ca, se pare ca mai am de tras inca o noapte de veghe ca sa ma asigur ca Radu e ok, dar sa speram ca de maine va fi in forma buna!
E asa greu sa nu poti iesi din casa...
A! De azi am si eu, in sfarsiiiiit, net prin cablu!
Va pupam pe toti!
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
Mih spune:
Uffff saracutzul Raducu! Tare rau imi pare pentru el!
Stiu cum e cand taticii atotstiutori isi dau cu parerea...
Sanatate multa si sa treceti cu bine peste noaptea asta!
Va pupic!
Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
Sisi spune:
Iuliana, pai da mama, sunt super indragostita ... de aia mica! Si Petra mesteca in gol, saliva de fapt, cah!
De fiecare data ma amuz cand imi imaginez cum face puiuta ta cu gunoiul...
Raluca, zic si eu ca Mioara, bine ca nu s-au legat de copil. Of, mama lor.
Pai sa va spun ce a patit taica-meu, om in varsta, cum a luat un pumn in barba de a trebuit operat pentru ca a atins cu usa fundul masinii unui taximetrist. Si cand spun atins inseamna atins, adica a deschis usor usa si ca sa coboare din masina a trebuit sa atinga bara aluia de protectie. Cred ca toti mai facem asta din cand in cand cand nu e loc mult de parcare, nu? Mie nu mi-a venit sa cred, noroc ca el s-a abtinut sa riposteze si au venit gardieni (erau pe acolo), ca cine stie...
Dana ene, ciudat cu baia, la noi avem lupte pentru ca vrea sa intre in baie si eu nu prea o las ca e rece pe gresie. Iar la apa s-ar uita non stop. Sper sa treaca repede frica asta la voi. In casa deocamdata i-am pus sosetele mai groase dar cand va fi mai frig nu mai stiu. Am vazut papucei botosei dar aveam drept talpite ceva foarte alunecos si nu as avea curaj. Vreau si eu sugestii...
Cat despre sertare, bestia mica are unul fix, de mare interes: acela in care imi tin tampoanele ... si "baloanele". Uite asa a aflat si mama soacra ce folosim
http://community.webshots.com/user/sisi03
NicoletaF spune:
Danat - sanatate lui Raducu.
Intalnire Venim, dar nu stim inca la ce ora ajungem. S-ar putea sa venim cu niste prieteni, tipa e insarcinata, viitoare mamica in martie.
Incaltari. Si eu vreau pt. Andreiutu ceva misto de iarna, deocamdata i-a luat tati din Buc.(Carrefour) niste hetute-sosonei, merg afara daca nu ploua. Mai are alte ghetute, dar vreau ceva mai gros de iarna
In casa- chiar azi i-am luat 2 perechi de botosei, la noi iarna e cald, dar noi stam in papuci si tb sa aiba si puiul, nu?
Cristina Eu ii fac lui Andrei pasta de ou si mananca f bine. Fierb oul moale apoi il amestec cu putin unt si branza.
Freia - sanatate la micuta si tie. Andrei este bine, nu mai tuseste si nu ii mai curge nasul mi se pare ca mai este infundat, dar ii mai pun picaturi. Nu am gasit inca colargol. Pentru tuse i-am facut ceai din ceapa miere si nuci si dupa 2 zile nu a mai tusit.
RodicaP v-am votat.
Va pup, ma duc sa-i fac lui Andrei o budinca.
Nicoleta si bb Andrei
iuliana spune:
Cristina, eu zic sa stergi pozele bebeilor ale caror mame nu mai scriu. Pai daca ne citesc, atunci sa ne dea de veste despre bebelusi. Si avem nevoie de spatiu pentru poze, mai ales ca e unul limitat.
Fetelor, eu zic sa nu puneti papucei in casa la copii. Pentru un mers corect cica tre' sa umble desculti sau cu sosetele. Stiti ca eu imi faceam probleme cu piciorusul Emmei (slava Domnului ca nu a fost nimic...eram eu obsedata si a avut si tati dreptate o data ca sa las copilul in casa) si ma gindeam sa pun papuci in casa. Emma cel mai bine merge fara papucei, iar eu nu i-am pus niciodata altceva decit sisetele.
Sisi, sa vezi ce imi insira Emma tampoanele zilnice prin toata baie. Noroc de noi ca nu am soacra care, oricum, cred ca m-a controlat si in fund cind a fost aici. Tare buna-i distanta asta citeodata:)))!!!!
Danateu, sa stii ca si cind Emma a avut 40 cu ceva febra tot numai tylenol i-am dat...nu algocalmin, nu alte supozitoare si am supravietuit. Ia da-i niste bobirnace berbantului asta al tau cicalitor. Auzi, tu esti sigur ca e barba-tu si nu soacra care si-a schimbat sexul?
Cristina, si noi mergem cu carutul pina in parc...o tin ocupata cu ceva...cint ca nebuna pe strada, cinta si ea, ii dau frunze sa se joace, mai iau biscuiti sau cereale (pune-le pe tavita carutului daca ai si da-i-le sa le manince singur), i-l iau pe ham-ham caruia ii musca nasul. Am renuntat la suzeta cind sintem la drum ...eu sint pusa pe treaba sa scapam cit mai repede de ea (de ex aseara a adormit fara si nu s-a tezit deloc sa o ceara). In parc avem noroc ca e un loc de joaca pentru copii cu topogan si e tare incintata mai ales cind vede copii. Nu tre' sa alerg ca nu e asa mare, insa tre' sa ma urc dupa ea (acum vrea sa urce scarile tinindu-se de bara si mie imi sta inimia in piept si a mai dat si de gustul topoganului si cind ajunge in virf isi face singura vint:)).
Mihaela_s, frumoase pozele Silviei. Diferite mai sint fetele tale:).
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
danat spune:
Vreau si eu sa zic LA MULTI ANI pentru ziua ei unei mamici deosebite, REBY, sa fie sanatoasa, fericita si sa o bucure scumpul ei baietel in fiecare zi!
Mioara te pup de buna venire si sa stii ca sunt topita dupa fetele tale, sunt superbe! Asa ochisori frumosi si atita lumina in priviri! Sa iti traiasca si sa fie sanatoase!
Cristina ma bucur ca ai luat pozele si ca a mers relativ bine. Pupici lui ANdrei cel care nu vrea barza (gelos fii-tu!)
Iuliana ar fi bine daca ar avea barbati-miu "apucaturile" soacra-mii cand e vorba de observatii, ca ea zice da, da, si face tot ca ea, dar nu se ia in clontz cu nimeni. Are si ea intelepciunea ei...
Mihaela-s am admirat-o pe Silvia, e asa sucmpa foc de scumpa! O pupam si noi pe falcutze
SI noi cautam incaltzari cu talonete si mai inaltutze si mai tari la talpa, astea st indicatiile dr-itzei.
Multumim pt urarile de sanatate, acum pe seara avea 38,3 C si i-am dat tot Tylenol ca am vazut ca, chiar scade eficient febra, asa ca nu l-am mai terorizat cu supozitor.
Cand ma gandesc ca nici maine nu o sa-l pot scoate din casa...ufff, ce greu e! Macar am chemat-o pe socra-mea sa mai stea putin sa ies ca nu aveam azi o rosie, un castravete sa-mi fac si eu o salata...
Pupam!
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
cristinamh spune:
pe andrei il tineam in casa cu botosi... de-aia cu cap de catel... dar a invatat sa-i scoata. si cum nu am parchet, trb musai sa stea incaltat. asa ca sta cu soseta groasa si cu sandale. deh, daca le-a luat mami mai mari si a trecut sezonul... le mai folosim!
cu pozele beblusilor... nu e chiar atat de incomod, dar recunosc, imi cam incurca "apele" prin albume. eu stiu ca ne mai citeste lumea, cum ne citeste si stefi2003, dar nu are cum sa intre, sau mai primesc vesti si poze pe mail (ralucuta mica de ex...). dar cei la care am pus chiar nu stiu nimicuta de ei!!! eu am mai zis, cine are net bun, poate are timp sa le dea un PM sa-i intrebe de sanatate!!! apoi, iuliana are dreptate, spatiul e limitat. vreau si eu sa reorganizez tot si sa pun la punct primul depozit de un anisor, si sa nu mai unblu la el. daca-mi dati si o mana de ajutor nu ma supar!!!
mihaela si la voi se besteleste pt intrat pe net ziua??? si la nnooooooiii!!!
mih si andrei a mancat ou fara probleme, atat ca nu mai vrea si pace! sub nici o forma!!
mioara mei, sa stii ca te "acceptam" si fara fete la intalneala, desi ar fi fost super sa fii cu ele.... ei, ne cunoastem asa, incetisor! de unde sunteti pana la urma?? si nu stiu ce sa zic, cum sa iesi cu amandoua in parc... simona poate iti raspunde, ea are mai multa experienta ca noi!
cu mancarea... noi n-avem meniu chiar fix. dimineata-bibe cu lapte. mami n-are chef de chestii mai complicate, asa ca rezolvam rapid problema. la pranz, ce-am gatit si pt noi, fara porc, prajeala si chestii picante, +suculet de portocala/gref. la 5- iaurt+branzica de vaci cu un fruct, seara, bibe cu lapte+cereale, sau grisulet cu lapte ori orez cu lapte si scortisoara.
sisi sa mor de ras nu alta.... adica petrisor le-a gasit deja??? si cand ma gandesc ca eu pe-ale parintilor le-am gasit dupa 15 ani!!!! ma, cu tampoanele mi-e si mie teama, parca le vad o data cand voi avea musafiri scoase in mijlocul camerei!!! pupam bestia mica, merita!!!
rodica v-am votat si noi, dar nu stiu cand o s-o mai pot face, la mine se incarca asa de greu... oricum, aseara si azi am reusit!!!
mai, nu stiu de ce dati voi algocalmin la copil... pt febra mie mi-a zis numai paracetamol. fie ca e supozitor, fie ca e sirop cu diverse nume, dar pe baza de paracetamol. acum andreiu tuseste, azi n-am iesit din casa... ii mai curgea si nasucul un pic, si-mi vine sa-i dau palme. cred ca ieri l-am tinut desbracat in parc, desi era cald si avea body si o bluzita cu maneca lunga. daca e vina mea mor!! e chitait nevoie mare, si s-ar putea sa ne apara si noua 2 canini. azi mititelul ma lua de la pc de mana si ma tragea pana la usa, apoi batea cu mana, ca atunci cand mergem "pa". eu ii dadeam din cap ca NU si se uita asa trist la mine... mai batea o data, sa vada el ca nu ma las si refuz in continuare!
iuliana pai la locul de joaca ne ducem si noi! numai ca andrei vrea sa intre in casuta pe geam si nu pe usa, si atunci trb sa stau cu ochii pe el. ii place sa tranteasca obloanele, si iar trb sa fiu atenta sa nu prinda degetelele altui piticut, ca n-am chef de certuri pe-acolo. cu topoganul e jale. ii place la nebunie sa se dea. dar eu sa-l pun sus si sa-l prind jos. sport mult prea greu pt o singura persoana, asa ca luam si pe tati pt programul asta. dar cand vede copiii cum aluneca tipa si rade si se duce el la topogan. l-am lasat jos si a incercat sa suie treptele... a doua incercare a fost sa se suie in sens invers pe topogan! si ce disperare pe capul lui ca aluneca... nu mai zic ca de la leagan trecem la carusel. ii place sa-l invart.... cand vad ca a ametit il dau jos, sta olecuta si cum iti revine se agata iar de el! asa ca la noi iesitul in parc e extenuant pt mine... sa stea el sa se joace?! da' de unde! pot sa iau 1000 de jucarele... minge sa nu vada... camionul vrea sa-l plimbe el pe jos, ca in casa.... la groapa cu nisip inca nu m-am aventurat, ca ar trebui sa stea pe jos si e rece. ieri a avut ceva interes pt jucaria unei fetite, dar 2' si atat. si voiam sa-i iau si eu o chestie de-aia de plimbat cu batul. numa' ca desteptu meu voia sa se spijine pe ea! sper sa nu vrea carut de papusa... desi nici pe alea nu te poti sprijini, ca am probat eu cateva. pana una-alta plimbam propriul carut. asta il tine destul de ocupat!
INTALNIRE 16 OCTOMBRIE, ora 15:00/16:00 aproximativ...: cristinamh, freia, Anny, danat, NicoletaF, dana_ene(), floarea-soarelui, reby, iuliana76, simanoro ( vremea...), Mih, mireaf(incearca...), oana_noemi, roxana77(doar pe 16...), tigresa(doar pe 17...), roisin, irinuca
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.august.septembrie.2003.home.ro
craita spune:
Iuliana, si eu le tin pe zanele mele doar cu picioarele goale, iar acum cu sosete. Cu ghetutele nici nu pot sa mearga.
Dana, mersi mult. Si eu cred ca sunt superbe, bineinteles. Totusi, cu febra lui Raducu, nu dureaza cam mult? Noi am facut acum vaccinul impotriva rujeolei, rubeolei si oreionului. Voi ce ati facut? Ma cam ingrijoreaza pentru ca peste o luna si noi mai avem unul de facut si poate este cel cu pricina.
Despre mancare nu mi-a raspuns nimeni. Pentru voi nu e o problema?
Eu le dau cam asa: dimineata si seara lapte cu cereale praf (cand se introduc cele normale?), la 11,00 branzica cu o fructa sau rosie, la 14,00 carne sau oua cu legume pasate (tot incerc sa trec la pasat macar cu furculita, daca nu intreg, dar Crina nu mananca si decat sa fac separat pentru ea si Craita altceva, renunt, spre rusinea mea), iar la 17,00 banana cu iaurt.
Crina e mai mofturoase cu mancarea, Craita manaca si pietre daca ii dai. Iar daca e suparata ii dai ceva de mancare si ii trece. Orice. Ultima lor pasiune sunt pufuletii. Dadaca le-a dat prima data si de atunci si eu ii cam folosesc pe post de suzete cand fac scandal. Le imbuneaza imediat. Acum, nopate buna. Poate maine gasesc si eu idei noi cu mancarea.
, mama Craitei si Crinei