Nu vi se pare ca timpul trece prea repede?
Raspunsuri - Pagina 2
Donia spune:
Sorina, eu am avut senzatia asta chiar in ziua in care am implinit 17 ani! Atunci am regretat ca s-a sfarsit copilaria 
Acum, ca am mai trait inca o data pe atat, am invatat sa ma bucur de fiecare zi. Nu mai sunt suparata pentru ca s-a terminat copilaria, pentru ca stiu ca toata viata o sa-mi fac timp sa fiu copil.
Am realizat ca fiecare perioada a vietii poate fi frumoasa, depinde doar ce alegi tu sa faci cu viata ta. Sunt oameni care alearga dupa himere o viata intreaga si se trezesc pe patul de moarte ca nu au stiut sa se bucure de ce le-a dat Dumnezeu.
Asa ca e mai bine ca te opresti cand si cand din alergare si te intrebi: incotro alerg? Ceea ce fac are sens pentru mine?
E drept ca timpul uneori parca ni se scurge printre degete, dar daca reusesti sa iti umpli sufletul, cate putin in fiecare zi, inseamna ca ai o viata plina. Iar ziua de maine, luna urmatoare, anul viitor, in loc sa te sperie, nu inseamna decat o noua sansa de a trai frumos!
Bubbles spune:
quote:
Si cand ma gandesc ca eu dorm zilnic 8 ore,offf,ce pierdere! Mereu imi zic ca sunt suficiente 6,7 ore de somn dar nu ma pot trezi mai devreme.
Idem, aceeasi obsesie cu timpul si la mine. De vreo citiva ani "m-a apucat". Mereu ma gindesc, orice clipa trecuta in plus, e una in minus alaturi de cei dragi. Si tot asa. Incerc sa nu stau nici o clipa, mereu e cite ceva de facut. In plus, consider ca este cel mai frumos cadou atunci cind cineva isi dedica timpul altcuiva.
De dormit, ma culc dupa miezul noptii si ma trezesc dis-de-dimineata, deoarece n-am incotro. M-am invatat, ceea ce ma bucura.
codritu spune:
Tot cam in jur de 20 de ani am observat si eu ca timpul trece foarte repede. Stand si gandindu-ma in urma anii copilariei au foat foarte plini si fara obsesia trecerii timpului parca statea mai pe loc. Cu cat inaintezi in varsta constientizezi mai mult trecerea timpului si intr-adevar parca trece si mai repede, azi e luni maine e sambata, duminica a mai trecut o saptamana, o luna, un an cu viteze din ce in ce mai mari. Din cand in cand ma mai gandesc si eu la asta, dar nu las sa devina o obsesie. Incerc sa fac cat mai multe, dar oricum nu am timp sa fac tot ce as vrea,asa ca stabilesc prioritati.
SIMONABB spune:
Eu mi-am dat seama cum a trecut timpul, cind am discutat cu un baiat de 17 ani, care mi-a spus ca el nu-l cunoaste pe Ceausescu (a auzit de el, dar nu l-a cunoscut cum l-am cunoscut noi - decreteii).
http://community.webshots.com/user/simonabb
narcisa spune:
Adevar graiesti, Sorina!
Si eu am din ce in ce mai des senzatia ca timpul mi se scurge printre degete. Nici nu stiu cind trece ziua, saptamana s.a.m.d.
Cel mai mult realizez cin vin in Romania si constat ca cei apropriati mie au mai imbatrinit....si atunci realizez mai mult ca oricind, ca si noi....imbatrinim.
toate cele bune
narcisa x 
Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004
sinzi_ana spune:
Si mie mi se pare ca timpul trece prea repede...Ma uit la David si nu imi vine sa cred ca are deja 20 de luni!!! Au trecut 20 de luni de cand am nascut...chiar nu imi vine sa cred...si imi e dor de ghemotocul mic care urla mai mereu!!
Toata smecheria este sa nu te mai gandesti ca trece, si sa privesti spre viitor
Sinzi
si David
Poze cu David la 19luni
energy spune:
ba da. Parca intre 18-28 de ani imi amintesc ceva, dupa care parca am fost la maraton (nu-mi pare rau si nu ma plang, dar am trecut cu viteza luminii, si m-am trezit acu' ca am 31 de ani)(n-am regretele unei legume)
Hai sa ne traim viatza frumos si sa fim sanatoase!
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
sandra20 spune:
Sorina,trece foarte repede timpul,mai ales cand ai o ocupatie,copil,servici...pai tu zici ca mami tau e batran la 49?da a mea la 57 cum e?Si a ramas la fel de fumoasa ca in tinerete,chiar daca are in plus cateva riduri...
Timpul nu-l putem opri...
cand te gandesti ca, cateodata iti doresti chiar tu sa treaca timpul mai repede..oare cati dintre noi nu ne doream cand eram micuti sa crestem mari ca mami si tati?si de cate ori cand eram la scoala nu asteptam ca ziua sa se sfarseasca mai repde(cateodata)..iar de cand am inceput sa iubim si ne despart ore in care trebuie ca unul dintre noi ,sau amandoi sa se duca la munca,si atunci iar ne dorim ca orele sa treaca mai repede ptr a-ti vedea jumatatea...Ehe..si de cand cu copil,dupa concediu,obisnuita de a sta cu el se instaleaza,la fel ca si dragostea neconditionata.. atunci iar ne dorim sa venim acasa mai repede..Si urmeaza ca la batranete,cand (Doamne fereste) uni dintre noi poate zacem la pat,sa ne dorim moartea mai repede ptr a nu ne mai chinui...
Hai ca ma cam luat valul
...am fuggit repede pana nu ma innec

Sorina-Alexa spune:
N-am spus ca o consider pe mama batrana,Sandra,dar acum are 49 de ani si ii descopar riduri care "ieri" nu erau,asta ma intristeaza.
Voi,fetelor,graiti mai adevarat ca mine,cel mai bine ar fi sa nu ne mai gandim ca anii trec,haideti sa traim viata la maxim,intr-un mod decent si sa-i multumim lui Dumnezeu pentru ca traim si suntem sanatosi.
Timpul trece,trece,dar daca stau sa despic firul in patru va trece si mai repede...si este pacat.
Va multumeasc pentru raspunsuri,aveti sufletele atat de frumoase!

Sorina.
"The heart is the most essential human quality"
Pozici
ruprich spune:
Mie mi se pare ca trece foarte incet.
Am un baietel de 6 luni, si vrea sa-l tin numai in brate si sa-l plimb in acelasi timp.
Sincera sa fiu m-a rupt, de abia astept sa vina ora lui somn.
Faceti un copil care necesita toata atentia voastra si a celorlati si sa vedeti ce repede trece...