vine sau nu vine?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mihaela iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetelor,a fost cu ochisori si nu mai este.Am pierdut sarcina dupa 9 saptamani.Asta este,viata merge inainte.

TM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

Tmihaela,
imi pare rau de sarcina ta, dar de ce s-a intamplat asa?
Dariana, va mai fi o luna...asa imi zic si eu ca azi trebuie sa-mi vina si am toate simptomele din pacate!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Mika1 nici eu nu stiu exact ce sa intimplat,doctorul care ma chiuretat spune ca o cauza ar putea fi si sarcina care era formata sus pe col,alta ar fi si anexita acuta pe care mi-a descoperit-o in ziua chiuretajului.Nu stiu exact,asta este.

TM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

quote:
Originally posted by Tmihaela

Mika1 nici eu nu stiu exact ce sa intimplat,doctorul care ma chiuretat spune ca o cauza ar putea fi si sarcina care era formata sus pe col,alta ar fi si anexita acuta pe care mi-a descoperit-o in ziua chiuretajului.Nu stiu exact,asta este.

TM

curaj mihaela!
mult curaj!
o sa vezi ca o sa fie bine!
sa dea Domnul sa ne dai o veste buna cat mai repede posibil!

Mergi la inceput

Mersi mult Mika1 pentru incurajare.Incerc sa ma tin tare pe pozitii.O sa am mare grija data viitoare,sper ca acest doctor la care ma duc sa fie un doctor bun ca sa ma tin de el.

TM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

quote:
Originally posted by Tmihaela

Buna fetelor,a fost cu ochisori si nu mai este.Am pierdut sarcina dupa 9 saptamani.Asta este,viata merge inainte.

TM

Mihaela imi pare f.f rau de pierderea ta. Sper ca pe viitor sa fie totul bine. Acum as vrea sa te intreb ceva daca nu te superi: spui ca ai pierdut sarcina la 9 saptamani !!! cat de neregulat era sau este ciclul tau de nu ti-ai dat seama ca esti insarcinata. Totusi 9 saptamani sunt ceva !!! Mai spui ca testele de sarcina ti-au iesit negative.....esti sigura ca a fost sarcina? Chiar nu inteleg de ce sa fi iesit testele negative !!!
Medicii ce ti-au spus?

Multa sanatate

Mergi la inceput

Buna,ciclurile mele nu sunt f.neregulate.Intirzie o saptamina 2 maxim.
Sarcina a fost formata sus pe col,si de aceea testele mele au iesit negative.Asa a spus doctorul la care ma duceam eu,oricum nu mai ajung la el.De cite ori ma duceam chiar nu a putut depista o anexita acuta,nu inteleg.Asta este.Sper ca doctorul la care am ajuns acum la spitalul sf.pantelimon sa fie bun ca sa pot sa imi fac si eu niste analize mai amanuntite.Eu mi-am dat seama mai devreme,dar daca doctorul a spus ca nu este,dupa aceea si-a dat el seama ca este formata foarte sus a fost prea tirziu.

TM

Mergi la inceput