vine sau nu vine?
Fetelor, haideti sa va spun cam care e situatia mea acum, poate voi va dati seama mai bine ce se intampla:incep prin a spune ca nu am un ciclu regulat, in urma faptului ca mi-a venit cm maroniu am fost la un control si descoperind ca am ovare micropolichistice am luat anticonceptionale 6 luni, dar nu mi-au trecut chistuletele(in schimb, mi-a aparut un nodul la san),apoi am renuntat la ele(acum vreo 2 luni jumate)si am luat vitamina e si extract din muguri de coacaz negru -10 zile,incepand cam din ziua in care trebuia sa-mi vina ciclul(18 septembrie).Problema este ca nu mi-a venit ciclul.Azi ar fi a 43 zi de la ultima menstruatie.Semne de sarcina nu am, mi-am facut un test de sarcina acum o sapt. si dupa... cateva ore a aparut o a doua liniuta fff slab vizibila, mai mult ca o zgarietura,ceea ce mi s-a mai intamplat o data mai demult si nu eram insarcinata, mi-am facut si al doilea test acum vreo 2 zile si a iesit negativ.Ce sa cred?Voi ce parere aveti?
Raspunsuri
mariamunteanu spune:
Nu te astepta sa ai semne de sarcina asa devreme. Intarzierea poate fi data de faptul ca ai ovare micropolichistice. Testul de sarcina trebuie sa se pozitiveze in cateva minute, nu ore. Mai fa un test dupa cateva zile, apoi e cazul sa mergi la dr.
Maria
musete spune:
Nu te panika, dar nu-ti face nici iluzii desarte. Subscriu la cele spuse de Maria. Ma asteapta cateva zile si ma fa-ti un test. Totul va fi bine, vei vedea!
Pupici, Musete
Tmihaela spune:
Buna
Cam aceiasi problema cu ciclu neregulat o am si eu.Nu am mai venit de 16 zile.Semne de sarcina nu stiu daca le pot numi.De citeva zile ma scol cu greata,senzatii de voma si nu pot suporta mirosurile grele.Cind voi pleca de la birou ma voi opri sa iau un test de sarcina.Sa fie oare 'bebe'sau nu.
TM
dariana spune:
Tmihaela, iti tin pumnii si sa ne dai vesti bune.Eu nu am curaj sa-mi mai fac un test, mai astept.
Androix spune:
Dariana, imi pare rau! Poate data viitoare! Oricum ar trebui sa mergi la doctor sa investighezi de ce ti-a venit asa de tarziu... Fruntea sus si intra la aspirantele optimiste sa te molipsesti de optimism!
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
sheherezada spune:
Lasa dariana ca o sa fie data viitoare.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Tmihaela spune:
Buna fetelor,la mine nu a venit inca.Am facut testul si a iesit negativ.Maine ma duc la doctor sa vedem ce zice.Oricum nu ma simt prea bine.
TM