Miresele anului 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
blanca000 spune:
Am apelat la o firma pentru aranjamentul scaunelor si al baloanelor, in rest am facut totul singuri. Nici parinti nu s-au implicat pentru ziua de sambata decat in ceea ce a fost facut acasa inainte si a doua zi. Stiau ca eu am gusturile mele, parerile mele si chiar daca imi ziceau ceva eu tot ca mine faceam, pot zice ca nu i-am lasat sa faca nimik si am facut tot dupa pofta inimii
Am avut norc si de vreme superba si totul a iesit bine, dar nu va zic prin ce emoti am trecut caci tocmai treceti si voi prin ele. Bine ca v-ati hotarat din timp si aveti timp de pregatiri, noi ne-am hotarat prin ianuarie, a fost bine oricum.
http://community.webshots.com/user/blanca_000
vcorina spune:
Stiu si eu bisericuta din lemn dar nu prea imi place(fara suparare). Noi facem nunta pe 28 aug. 2005 si ne-am gandit la biserica "Sf. Constantin si Elena" de la Muncii. Am asistat acolo la o nunta si mi-a placut.
quote:
Originally posted by bibyrox
Hmm... Nici eu nu stiu cum se obisnuieste cu programarea la biserica. Noi ne-am gandit la o bisericutza (tot din lemn ) din Parcul IOR - chiar vis-a-vis de magazinul Titan. O stie cineva? Dar totusi cred ca e prea devreme acum sa rezervi biserica...
Pupici
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
blanca000 spune:
Pentru fetele care fac nunta la Polo Club...tocmai am vazut pozele lui lbordeala subiectul "Cea mai frumoasa zi".
Cred ca localul este acest Polo Club si va puteti uita acolo pentru amanunte.
Oricum, mirii sunt foarte frumosi si eleganti. Sper sa aiba parte numai de fericire si lumina in viata.Casa de piatra!
http://community.webshots.com/user/blanca_000
Burtocika spune:
Blanca000 - Nu ma supar ca ai alta parere, de ce sa ma supar? Din ce spui tu, la tine a fost altfel decit am vazut eu si Bibyrox, norocul tau ! Si n-am inteles unde erau scaunele de te vedeau invitatii din fata ? Stateau cu spatele la altar? Eu am vazut doar stranele din lateral, care exista in orice biserica si sunt special pt persoanele in virsta sau bolnave.
Oricum, cel mai bine e sa mergeti sa vedeti o slujba, ca sa nu aveti surprize !
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
ralucah spune:
Referitor la Sf. Spiridon ma alatur celor spuse de Boghi si Biby.
Un exemplu: nunta programata la ora sase a intrat la 19:30 iar slujba a durat fix 20 min cu tot cu logodna. Cele de 17:00 au intrat la 18:30 si tot asa. Preotul explica nonsalant ca au venit 4 nunti de la patriahie si el nu are ce sa faca!!!????. Mai mult o chestie care pe mine m-a durut ca sa zic asa: soacra mare fiind deja super nervoasa a zis cu voce destul de tare ca asta e nesimtire, dar referindu-se la situatie in general. popa a auzit si a inceput sa vocifereze ca o tata. ba mai mult a dat-o afara din biserica si a zis ca nu le mai face nici o nunta. Stau inca si ma intreb: ce vina aveau mirii? Asta e atitudine de preot? Regret si acum ca nu am dat drumul la camera sa filmez sa va pun un filmulet interesant.
Concluzia mea: sunt o multime de biserici frumoase cu slujbe care iti merg la inima si fara atatea fite si pretentii. Exemple: Sf. Vasile (calea victoriei) Visarion, Schitul Darvari, Manastirea Radu Voda. si lista poate continua.
roxygeo spune:
Buna ziua dragelor viitoare miresici! Ma bucur ca v-am gasit dinnou...eu am fost disparuta in deplasare in Moldova (si acolo nu stau prea bine cu internetul) si imi pare tare rau ca am ratat discutiile, dar asta e promit sa recuperez. Apropo de subiectul unde am ramas eu, tocmai din cauza programului incarcat am inceput pregatirile cu atita timp inainte.
Ma mai bag si eu in seama apropo de Tirgul de nunti: pe unde m-am plimbat (magazine, restaurante) toata lumea mi-a recomandat sa fac cumparaturile inainte de tirg pentru ca atunci se actualizeaza preturile si se scumpesc toate. Acum depinde, eu nu am fost anul trecut deci nu stiu ce va spun.
Nu stiu daca mi-a raspuns cineva ca am incercat sa citesc toate mesajele foarte repede, si s-ar putea sa-mi fi scapat, de Biserica Domnita Balasa - cind trebuie sa fac rezervarea??? nunta e pe 05.06.2005.
In legatura cu cele care vor avea nunta la Club Polo v-ati gindit sa folositi si spatiul de afara?
Hai ca v-am zapacit
Mi-ati lipsit tare mult!
roxygeo
roxygeo spune:
Am uitat sa specific nunta va avea loc la Club Polo, si cu nasii am cazut de acord ca biserica sa fie Domnita Balasa, am fost acolo la o nunta si ne-a placut tare mult.
Avind in vedere ca nunta va avea loc duminica stateam si ma gindeam oare ce ore ar fi potrivite???? Help!!!
Pupici
roxygeo
leyla spune:
Roxygeo,
Si eu am fost la Polo sa vad locatia si am intrebat daca se face afara (eu caut o locatie unde sa pot face numai afara), au fost destul de reticenti dar mi-au spus ca daca tin neaparat se face, numai ca ei au mai facut si cica nu le-ar fi iesit prea bine (nu stiu de ce, ar fi batut vantul, ar fi fost racoare - chiar s-ar mirat ca vreau sa tin invitatii toata noaptea afara!!!). Asta in cazul in care te refereai la acest lucru, sa pui mesele afara. Despre folosirea spatiului in alte moduri (doar pentru dans, tort), cred ca se poate.
succes.
Melaroxy spune:
BUNA VIITOARELOR DOMNICI!
Vad ca e mare agitatie la voi.Mai ales la bibyrox.Ce mai faci draguta?Iti e dor de mine?Am o idee de Bisericuta.(ca tot stai in cartier)Cea de la Potcoava langa IOR.Imi place tare mult cum arata pe afara.Nu stiu cum e inauntru,nu am intrat.Sau biserica la care te-ai logodit.Ti-a adus noroc si daca imi aduc bine aminte ti-a placut si preotul.
(biserica se afla langa circa 9 Politie pe Pantelimon).
Pa Roxy!Te pupa FINA-TA