Miresele anului 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ioana07 spune:
Offf, fetelor... ma aflu intr-o situatie... Am gasit la un hotel o sala superba pt nunta... Problema este urmatoarea: daca vrem sa facem nunta sambata trebuie sa platim in plus 1000 de euro chiria salii. Daca facem duminica nu mai platim aceasta taxa. (nu am inteles exact care este logica)...Ce sa fac?
Eu imi doream sa fac nunta sambata, seara... dar parca nu-mi vine sa arunc 1000 de euro asa...aiurea...
Duminica ar trebui sa programam restaurantul pe la 4 si pana pe la 1-2 noaptea. Credeti ca e ok? Adica o sa stea lumea duminica seara pana la ora 2? Pentru ca nu vreau sa raman fara invitati spre sfarsitul nuntii... A fost cineva la o nunta duminica? Cum a fost?
Pana vineri trebuie sa stabilim exact data nuntii si sa dam si un avans...
Va pup, si... bafta la pregatiri!
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alexuta81 spune:
Ioana, este singura optiune pe care o aveti? Poate gasiti un restaurant cel putin la fel de frumos care sa poata fi inchiriat sambata fara taxa suplimentara...ideea cu nunta duminica, fara sa te descurajez nu mi se pare cea mai fericita...gandestee-te tu daca ai fi invitata la o nunta duminica nu ti s-ar parea mai obositor decat sambata? In principiu lumea o sa stea pana la sfarsit pentru ca este nunta ta, dar este clar ca o sa fie stresati de saptamana care urmeaza sa inceapa...
leyla spune:
Ioana,
Eu a fost anul asta la doua nunti ce au avut loc duminica in sali de hoteluri. La una din ele ce a avut loc la Crowne Plaza, eu am plecat pe la 1,30 dar am inteles ca restul s-au intins pana pe la 4 dimineata pentru ca invitatii erau foarte vioi si dornici de petrecere, iar la cealalta la Marriott am plecat la spartul targului pe la 2,30. Deci, depinde foarte mult de cum se vor simti in momentul respectiv invitatii tai.
Mult succes.
ioana07 spune:
Ufff... exact de asta ma temeam si eu... Imi imaginez ca cine vine la nunta o sa stea pana la sfarsit dar nu vreau sa stea stresati si cu ochii pe ceas contabilizand orele care le-au mai ramas de dormit pana a doua zi.
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
ioana07 spune:
Leyla, mersi mult pt mesaj... parca a mai crescut inima-n mine! Atmosfera sunt sigura ca o sa fie...ii cunosc pe parintii mei, sigur nu se va plictisi nimeni... (acum imi fac singura curaj...)
Va pup
vmariejeane spune:
Ufff..munca asta ma omoara!!! Doamne Dumnezeule cate ati scris de cand nu am mai intrat eu pe forum....
Si eu vreau bombonele in tiul. Blanca000 spune-mi si mie de unde ai luat migdalele acelea in zahar? Vreau si eu.
Si ma mai gandeam si la meniul...tot asa sa fac un meniu pe o hartie de culoare pastelata si sa il leg tot cu o funda la fel cu cea de la tiulul de la bombonele. Cred ca e dragut.
Michelle_2004 spune:
Ioana, mi se pare f mult sa dai 1000 euro pe sala duminica lumea se gandeste deja la ziua de munca care ii asteapta. Asa cum ziceau si fetele, nu ai alta alternativa?
Si eu am avut aceasta problema: la restaurantul unde am vrut sa fac eu nunta nu mai era liber sambata. Nu stiam daca sa fac duminica sau sa schimb. In final am preferat sa schimb restaurantul si nu imi pare rau de loc. Am facut tot la un hotel si am inceput la 19 si am terminat pe la 5.30
bafta,
AnaMaria
quote:
Originally posted by ioana07
Offf, fetelor... ma aflu intr-o situatie...Am gasit la un hotel o sala superba pt nunta... Problema este urmatoarea: daca vrem sa facem nunta sambata trebuie sa platim in plus 1000 de euro chiria salii. Daca facem duminica nu mai platim aceasta taxa. (nu am inteles exact care este logica)...Ce sa fac?
Eu imi doream sa fac nunta sambata, seara... dar parca nu-mi vine sa arunc 1000 de euro asa...aiurea...
Duminica ar trebui sa programam restaurantul pe la 4 si pana pe la 1-2 noaptea. Credeti ca e ok? Adica o sa stea lumea duminica seara pana la ora 2? Pentru ca nu vreau sa raman fara invitati spre sfarsitul nuntii... A fost cineva la o nunta duminica? Cum a fost?
Pana vineri trebuie sa stabilim exact data nuntii si sa dam si un avans...
Va pup, si... bafta la pregatiri!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alecsia/Alecsia.jpg)
Alecsia spune:
Dar de DJ ce puteti spune? A cautat cineva? Ce ati gasit pentru anul viitor, ce preturi? Eu am vorbit cu Fabian Iliescu , cel de care am auzit aici pe forum dar vreau sa vad si alte idei.Apropo,in caz ca-l aleg pe el, poate cineva sa-mi faca o recomandare la Fabian Iliescu( m-a intrebat daca am recomandare)?
Mihaela
roxygeo spune:
Noi vom avea nunta duminica, din aceleasi considerente (dar nu de bani, ci de locatie), si noi am stat mult si ne-am gindit, dar dupa ce am fost la doua nunti duminica ne-am decis.
La una din nunti s-a inceput la ora 15:00 si a tinut pina pe la 1.30, iar la cea de-a doua s-a inceput pe la 19.00 si a tinut pina pe la 3.00
Parerea mea e ca au fost ok ambele. E perfect adevarat ca lumea are servici a doua zi, mai ales la rudele/prietenii din alt oras s-ar putea sa fie o problema, dar si ei pot cere o zi libera daca nu se poate altfel.
Cu toate acestea si eu pot sa-ti spun ca am emotii, noi nu am stabilit inca ora, pina in iunie mai avem timp asa ca cercetez acum...si mai e si vorba aia ..cine vrea sa vina, vine oricum
Pupici
roxygeo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Pupici la miresici!!
Mai-mai dar tare harnicutze ati mai fost...10 pagini!!! Eu zic sa-l rugam pe Catalin sa inchida acest subiect si sa continuam...
MIRESELE ANULUI 2005 - partea a 3-a!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34278" target="_blank"> Aici!
Pupici la miresici si
lui Catalin!
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)