Romanii din Irlanda (3)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
cristina73 spune:
Flori, eu nu am auzit de el dar sotul meu cunoaste multi romani pe aici sau macar a auzit de ei.Daca poti sa dai niste detalii,cam ce virsta are si ce facultate a terminat,sau macar in ce domeniu ar lucra sau lucreaza
Eu cunosc un Silviu dar nu cred ca e aceeasi persoana fiindca Silviu pe care il stiu eu nu a terminat nici o facultate
Dacia,sa-ti traiasca micutul,e o comoara!
She wolf,asa e,sunt harnica nevoie mare,adun toate bolile posibile, ma iau la intrecere cu Alexandra!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claudia_2803/claudia_2803.jpg)
claudia_2803 spune:
Dacia, multumesc pentru urare! Eu am auzit ca la magazinul romanesc se vand prajituri, de cofetarie nu stiu nimic. Oare n-o fi vorba tot de asta?
Flori76, imi pare rau dar nu cunosc persoana respectiva. La cati romani suntem aici ... Noi avem un cerc restrans de prieteni .
Cristina, cum te mai simti? Vad ca toata lumea e racita. Sper sa nu se prinda si de mine ca numai de asta n-am nevoie.
Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01)
cristina73 spune:
Mie mi-au trecut toate racelile de la ambele extremitati ale corpului da in schimb micuta e bolnava iar.Am tras si o cearta buna cu sotul care sa stea acasa cu ea ca o cam luam pe ulei la servici cu atitea zile libere luate pt a sta acasa cu fetita.
Asta e,voi ce mai faceti? ca iar s-a dat subiectul la fund
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claudia_2803/claudia_2803.jpg)
claudia_2803 spune:
Cristina, si Laura e racita bocna. Tuseste urat de tot si o doare spatele saracutza. Ii curge si nasucul ... mai rau e ca nu mananca nimic. Am fost azi cu ea la doctor si a zis ca e o infectie virala, sa nu-i dau nimic inafara de Calpol pana marti iar daca nu ii trece sa ma duc marti la GP. Spatele o doare de la tuse. Am intrebat de sirop de tuse si a zis ca nu sunt bune de nimic . Sa nu-mi fac probleme ca nu mananca, o sa-i vina pofta de mancare dupa ce trece raceala. Sa-i dau doar lichide multe sa se hidrateze.
A..., l-am intrebat daca el crede ca e bine sa o duc la gradinita intre copii. Sfatul lui: daca e apta, jucausa, nu face febra, nu am de ce sa o tin acasa. Sa nu-mi fac griji pentru ceilalti copii cum nici altii nu si-au facut, ca si ea tot dintre copii a luat raceala.
In rest, nimic nou. Am iesit ieri si am vazut ce zapaceala si ce aglomeratie e in oras cu cumparaturile de sarbatori. Ne-am invartit juma' de ora sa gasim un loc de parcare, ma enervasem de-mi venea sa ma intorc acasa.
Asteptam cu nerabdare sa facem bradutul .
Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01)
cristina73 spune:
Claudia,nici eu nu o tin acasa daca e doar putin racita fiindca nu ne permitem din cauza servicilui.In general,asa cum ai spus tu,daca e apta,jucausa,si poate sa faca fata programului de la cresa o trimitem chiar daca e putin racita,chiar si cu putina febra da nu mai mare de 38-38.5
Joia trecuta in schimb ne-au sunat de la cresa pe la amiaz ca fetita are febra mare,e palida si plingacioasa si bineinteles am luat-o acasa.Am si dus-o la dr, a zis ca probabil ceva infectie virala.Acum e mai bine, maine merge din nou la cresa.
Sanatate si fetitei tale!
Primii 2 ani de stat in Irlanda am lasat cumparaturile de Craciun pe luna decembrie si rau ce mi-a parut!! Apoi am inceput sa le fac in noiembrie si a fost excelent dar anul asta nu am mai apucat...si mi-e o groaza...desi imi place enorm atmosfera din centru si din magazine totusi mi se pare un chin sa fac cumparaturi mai ales cu mica ghidusa linga mine.
she_wolf spune:
Sanatate multa fetitelor!
Lui Cristi i-a trecut raceala de mult si nici n-a fost prea grav. Sa inteleg ca, dupa ce o sa-l dau la gradinita (cel devreme anul viitor) o sa tot fie racit?!?
Cristina, la ce cumparaturi te referi? La cadouri? Ce se intampla in decembrie? Chestia este ca eu ma tot framant si studiez ce cadouri sa-i iau lui Cristi ca o sa fie si ziua lui. Intre timp am ajuns la niste concluzii, dar, ma intreb, exista posibilitatea sa nu mai gasesc respectivele jucarii daca nu ma duc mai repede sa le cumpar?
Claudia, deja te gandesti la brad? Adevarul este ca si eu am tras astazi o ocheada la globuri, beteala, luminite si ce mai am si am ajuns la concluzia ca mi-ar mai trebui cate ceva.
Poate o sa dau o raita zilele astea prin magazine, sper sa fie vreme buna ca m-au zapacit irlandezii astia cu ploile lor.
Claudia si Cristi (16.12.2002)
dacia spune:
Hop si eu pe aici
N-am mai trecut de teama sa nu iau virusi de la voi ca noi nu prea am fost raciti(n-am avut de unde lua...)
Gabriela,imi pare rau de Laura,sper sa se faca bine cat de curand.
Ce medicament ii dai?
Benylin e bun pt. tuse(la noi a mers)
Noi suntem bine,sanatosi...vreau sa slabesc pana de Christmas si am inceput curatenia generala.(nu ca asa avea prea mult de facut dar am cam obiceiul sa las totul pentru ultima clipa si nu mai am timp pt. mine(aranjat)
Mai frate ce aglomeratie in oras!
Parca nimeni nu mai munceste....parca se da gratis asa-s niste cozi(va spun eu de parca voi nu stiti)
Anul trecut tin minte ca tare mi-a fost ciuda ca in Decembrie(la inceput)nu cumparasem inca nimic si...ce greu am gasit....(podoabe,globuri,luminite...)si ce urate....
Anul asta am luat de toate,chiar si brad(artificial )Anul trecut am luat unul verde,frumos si...singurul loc unde-l pot pune e cam aproape de calorifer asa ca in cateva zile s-a lasat.Nu mi-a placut.
Abia astept sa-l impodobim.Totu-i pregatit frumos.
Voi cand faceti ceremonia bradului?
Parerea mea she-wolf e sa cumperi cat de repede poti ca sa scapi de-o grija si sa eviti nebuneala,cozile si aglomeratia .
Ce faceti de sarbatori?
Plecati acasa?
Noi cred ca tragem o fuga in Londra( o sapt)la prieteni.....si ne e taaaare dor....Abia astept sa facem poze cu Big Ben toti trei.....
Voi cum va distrati?
Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)
POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
cristina73 spune:
She Wolf, la cadouri ma refer si in general la toate cumparaturile de Craciun...decoratii,bradut,mincare etc.
Magazinele sunt supraaglomerate si cu cit lasi cumparaturile mai tirziu cu atit ai sanse mai mari sa nu gasesti tot ce vrei.Cred ca in privinta jucariilor nu trebuie sa-ti faci griji ca tot ramin citeva dar in fiecare an se publica o lista cu top 10 jucarii pt Craciun pe care nu le mai gasesti in magazine in decembrie.Pt Alexandra nu imi fac griji ca e mica inca si nepretentiosa,nu trebuie sa iau musai jucarii top 10...
Si aglomeratia ma omoara mai ales ca datorita serviciului prind orele de virf la cumparaturi cind toata lumea e calare pe magazine.Cel mai bine e sa-ti faci cumparaturile dimineata ca nu e nimeni
she_wolf spune:
Aaaaaaaahhhhhhh!!! Inseamna ca trebuie sa ma grabesc si nu este chiar usor pt. ca saptamana asta sotul meu este cam ocupat si nu poate veni cu mine in oras si ar fi unele chestii de adus cu masina. De ex. vreau sa-i iau lui C. o tricicleta de ziua lui si chiar n-am cum s-o aduc altfel. Am mai pus ochii si pe un garaj (de fapt pe trei, inca nu m-am hotarat care este castigatorul
) si este destul de mare si imposibil de adus altfel. Si ar mai fi...Ei, o sa ma ocup de restul pana atunci. Decoratiuni practic am, dar as mai lua cate ceva, asa, sa fie si noutati.
Cristina, unde se publica lista asta si cand?!? N-am mai auzit asa ceva. Nici Cristi nu se poate spune ca este pretentios, la varsta asta ar fi chiar greu, insa, daca nu este atras de jucarie, nici n-o baga in seama si nu mi-as umple casa de pomana. Ce stiu sigur ca vrea este "Lala", mai exact personajul din Teletubbies cu acelasi nume. A pus ochii pe una (chiar pe Lala) cu un ecran pe burtica, unde se perinda imagini cu ei, se aude cantecelul lor, zice si ceva si i se aprinde antena. Le stiti? A pus odata mana pe ea si a trebuit sa stau vreo ora in magazin s-o fac pierduta si i-am luat un Thomas (trenuletul, un alt mare favorit) ca s-o uite. Atunci mi-am promis ca o sa i-o iau de ziua lui.
Pe asta pot s-o aduc si fara masina, desi tare as vrea sa n-o vada inainte. S-o cumpar repede ca, mai stii, o fi in top!
Dacia, daca te apuci de pe acum de curatenie, nu trebuie sa faci iar pana peste o luna?!?
Cine stie exact: ce fac piticii la gradinite Montessori? Cam de la ce varsta ar fi recomandate?
she_wolf spune:
Uitasem, stiti cumva unde se gasesc forme pt. taiat turta dulce? N-am mai facut, dar m-as juca putin sa vad ce iese.