Romanii din Irlanda (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by dacia
Mai pune iubita poze cu frumosu' tau ca ultima ai pus-o pe la 10 luni si acu are aproape 2.

Hehehe, nu este chiar asa! Are prin album si niste poze din vara asta si de la Paste sau chiar de la 9 luni (astea pe pagina a 2-a, "pagina urmatoare"). oricum, ai dreptate, ar trebui sa mai pun niste poze noi, mai ales ca este relativ proaspat tuns (de vreo doua saptamani) si nu mai este chiar atat de blond ca inainte. Acum este saten deschis - nisipiu.
Are 13 kg, l-am cocotat chiar astazi pe cantar, stationeaza la greutatea asta de cand ma venit din vacanta. Cand am plecat avea 12.500, so, a pus in 6 saptamani o jumatate de kg. Eu am pus 4 kg, sunt mai tare!
N-as putea spune ca are vreo mancare preferata, dar in general papa destul de bine. Ii plac si lui cheestrings si cred ca ar manca la orice ora iaurt cu fructe sau ciocolata. In rest, dupa toane.
Oul ii mananca omleta cu legume (rosii/ardei/ciuperci/sparanghel) si cascaval sau foarte bine ascuns prin vreun piure. Ii mai fac sufleuri sau budinci care contin ou. La fel chiftelute si am de gand sa incerc si niste snitele sa vedem daca vrea. De curand i-am facut de 2 ori crema de zahar ars si am vazut ca o papa. Dar ou fiert, simplu, bleah! Sa n-auda.
Astazi de ex. a papat cam asa:
dimi - lapte cu o banana zdrobita si cereale cu cacao
pranz - budinca de vita (carne tocata) cu legume: conopida, broccoli, rosii, ardei copti; putin lapte batut
gustare - 1/2 scone integrala unsa cu avocado si suc de mere (cumparat , da' dintr-ala organic)
seara - un rest de la pranz in care am pus si iaurt simplu, 2 crackersi (pe drum)
inainte de culcare - vreo 250 ml lapte
Avocado ii place mult, mai am sa-i dau si maine. Maine vreau sa-i fac ceva cu dovlecei, ca-i plac si astia.
Eu ma ghidez mult si in functie de alimentele care ii plac si inventez. De ex el nu vrea mai deloc paste, mamaliga, cartofi, spanac, sfecla rosie si se mai stramba si la broccoli. Asa ca, daca vreau sa ii dau ceva din astea, pun doar putin, sa nu se simta.
Oricum, ma gandesc sa incerc incet incet sa mancam "la comun".
Nu stiu daca te-am ajutat in vreun fel, spune-mi ce-i place lui Edy, mancaruri sau pur si simplu alimente, poate-mi vine vreo idee.
El imi cam face figuri la fructe, dar il pacalesc cu suc sau banana pisata si ascunsa in laptele cu cereale. Altfel nu mai vrea nici s-o vada. Da-i place grapefruitul .

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Esti o norocoasa Claudia cu asa un copil.Mananca legume...chiar si grepfruit....
Edy nici piure de cartofi sa nu vada,d'apai morcov,pastarnac,brocoli.....
Nu mananca mai nimic toata ziua,doar ciuguleste,cate o gura,doua.
In schimb dulce ar manca non-stop.
Mai papa supa de pui cu galuste de grish,mai o ciorbita cu legume (caz fericit)
Cartofi prajiti,paine bagheta,rosiile(ii plac) cu cottage chease
Iaurt de fructe nici sa nu vada.Ii place simplu.
Mananca mai demult cam tot ce mancam noi.(am grija sa nu fac prea mult prajit sau condimentat)
In rest...ce mai faceti fetele?
Cristina,Gabriela,unde sunteti?
Gabriela LA MULTI ANI!Nu ai terminat inca cu party-ul?
Cristina,cum te mai simti?

Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)

Pozici cand eram mai mici
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Is si eu prin zona...
Dacia,infectia urinara mi-a trecut da acuma ma incearca o sinuzita...nu-s buna de nimic.
Ma tirii in fiecare dimineata la servici da tare bine mi-ar prinde o vacanta.O iau cu siguranta la anul!
Micuta e bine, neastimparata,ma zapaceste
va pup

Mergi la inceput

S-a deschis cofetarie romaneasca aici in Dublin....URAAAAA!
Va invit pe toate la o savarina,un profiterol sau....ce va mai place voua!
Nu-mi da bataita she-wolf,te invit si pe tine,numai una mica......
Stiti voi pe unde e?
sotul meu a gasit-o(cred ca in revista noastra,a romanilor de aici)
Trebuie sa aflu reteta cat de curand!

Pozici cand eram mai mici

Mergi la inceput

Cristina, multa sanatate! Vad ca nu te odihnesti deloc, dai dintr-una intr-alta!
Dacia, nici lui Cristi nu-i place piureul de cartofi, asa ca de luni bune nu mai am cartofi in casa.
Oare unde-i cofetaria asta? Nu era nici o adresa in revista? Cum se numeste? Eu vreau cremsnit, tarte cu fructe, "cartofi", trufe, dobosh, diplomat etc etc ... Sotul meu este mort dupa amandine.
Despre de reteta vorbesti?

Mergi la inceput

Am vrut sa spun adresa si mi-a iesit reteta(se vede ca ma gandesc numai la slabit,sunt obsedata)(sau beata)
Claudia,il uitam intr-o zi pe Monti acasa si papam ceva bun de la cofetarie nu?
Am pus pozici noi cu flacaul la 2 ani.Va place?
Cand gasesc adresa de la cof. v-o dau imediat!

POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!

Mergi la inceput

Dacia, papam, cum nu? Yam, yam, yam.
M-am uitat la poze si Edy este un frumusel, dupa cum ti-am mai spus. M-ati dat gata cu cravata aia!!! A avut ceva copii la party, cred ca s-a simtit foarte bine. Tu ai facut tortul ala mare? De acolo ti se trage apetitul asta pronuntat pentru dulce (adrese, retete, chestii...)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,imi cer scuze ca dau buzna peste voi,dar am si eu o intrebare si o rugaminte...

Nu stiu cat de multi romani sunt in Irlanda(aici,in Islanda suntem destul de putini si ne cam cunoastem intre noi),dar sper sa ma puteti ajuta.

Sotul meu a avut un coleg de facultate,fffff.bun prieten,care acum este in Irlanda si de care nu mai stie nimic.Se numeste Apetrei Silviu si as vrea sa-mi spuneti daca ati auzit cumva de el.

Va pup si va doresc numai bine.
Flori

Mergi la inceput

flori76 - sorry eu nu stiu nimic.Sunt f. multi romani aici in Irlanda.Cel putin 10.000...e greu sa gasesti doar unul.....
Multumesc mult Claudia.Edy s-a jucat....s-a simtit f. bine .
Tortul l-am facut eu dar in poza deja scosesem trenuletul cu 6 vagoane de pe el si 2 lumanarele pe care le-a suflat fiul.Am filmat mai mult.
Fetele,ati fost in HOWTH?
E super acolo.Mi-a placut mult mult.Se merita !Unul dintre cele mai faine locuri de pe aici.....

POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dacia
Fetele,ati fost in HOWTH?
E super acolo.Mi-a placut mult mult.Se merita !Unul dintre cele mai faine locuri de pe aici.....

Daaaaaaaaaaaaa, este intr-adevar frumos, ne-a placut si noua.

Flori76, imi pare rau, nici eu nu-l cunosc. De altfel cunosc putini romani de aici.

Mergi la inceput