Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

nu terminasem de scris da am apasat din gresala si poc sa dus mesaju

Roxi sanatate multa!!!
Lavv nici eu nu ai dau braza topita...iar almete aici nu se gasete...

A vroiam sa va intreb daca voi le-ati dat la bebei supa cu galusti?????????????????......eu i-am dat azi dar nu prea ia placut

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Dragi mamici, eu sunt de la mamici de martie-aprilie 2004 si mi-am bagat si eu nasul aici la voi sa vad ce mai ziceti, sa va salut si mai ales pentru ANDRUSKA sa-I urez LA MULTI ANI lui MATEI!!!Sa fie sanatos, cuminte si norocos!
Pupici multi,
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Mircea merge in picioare! Mergea el mai demult tinut de minutze, dar azi i-am pus hamul si a mers destul de bine si a mers putin si tinut de o minutza. Si nu mai vrea decit in picioare. Pina si in carut se rasuceste si se ridica in picioare, asa ca il leg cumva cu hamul de carucior. Ieri mergea de-a busilea si si-a ridicat funduletzul ca sa se ridica in picioare, dar e inca prea greu (funduletzul) pt. el asa ca a cazut intr-o parte.
Asa ca pot sa zic ca pina acum am avut liniste, de acum incepe show-ul. Nici sa doarma in timpul zilei nu mai vrea, vrea sa umble peste tot, sa vada tot, evident sa bage totul in gura. Acum il las in premergator (ca daca il bag in pat incep niste urlete cu lacrimi de crocodil si muci pe masura si suspine) si fuge dupa noi prin toata casa. Am gleznele prastie de cit m-a lovit cu premergatorul.

Pupici.

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

In primul rand
La multi ani, Erica!!!
La multi ani, Matei!!!
La multi ani, Phillip!!!
La multi ani, Andrei!!!

Si noi la raport, vorba Ancai!

Azi am iesit afara din inchisoare!!!
Pe la ora 1 l-am sunat pe vecinul de alaturi si l-am rugat frumos sa ma ajute sa cobor carutul. A fost super dragut si asa ne-am trezit frumusel la soare si aer. Doamne, ce bine era! Ne-am plimbat, ne-am dus la piata...
La ora 3 i s-a facut foame baiatului, asa ca am lasat carutul la un chiosc din apropiere si am urcat in casa (6 etaje cu in brate si un rucsac plin de cumparaturi la spate).
Am papat, ne-am mai jucat si iar afara.
Mai pe seara m-am intalnit cu o vecina care m-a intrebat cum ma descurc cu coborat-urcatul. I-am povestit si s-a oferit sa-mi dea cheia de la garajul lor care este gol sa tin carutul acolo. A fost super oferta si asa am rezolbvat problema pe mai multe zile de acum incolo.

Tocmai am aflat ca piesa furata costa 9 milioane si ca se face comanda speciala la nu stiu ce fabrica din tara. Asa ca va mai dura tot calvarul asta.
Oricum e bine ca am gasit o solutie.

Cu invatatul azi a mers asa si asa din cauza ca am stat f. mult afara.
Oricum saptamana viitoare va fi bataia pestelui ca vine matusa mea sa stea la noi. Asa ca Rares isi va petrece timpul numai cu ea.

Ioana, multa bafta in continuare!!! Sa auzim maine vestea cea buna.

Roxi, multa sanatate!

Diana, felicitari umblaretului. Pana acum ai avut liniste??? ca a mea s-a dus demult...

Fug sa-l culc pe Rares ca e tare agitat.
Poate mai intru mai tarziu.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

LA MULTI ANI,ERICA!!!
LA MULTI ANI,MATEI!!!
LA MULTI ANI,PHILLIP!!!
LA MULTI ANI,ANDREI!!!
Sa aveti parte numai de sanatate,minuni si bucurii!

In alta ordine de idei...Andrei a fost un ingeras azi.Toata ziua a fost vesel si ranzaret ca un adevarat iepuras.Ii multumesc Domnului ac n-avem probleme noaptea,ca nu se trezeste,ca nu urla...El se culca la 20 dupa baie si setrezeste dimineata la 7.Slava Domnului!!! imi pare sincer rau ca treceti prin asa ceva.Cred ac e un microb in atmosfera,ca prea i-a apucat pe toti(sau ma rog,pe aproape toti!). Sper la noi sa nu ajunga!
Roxana imi pare rau!Si eu am avut probleme cu bila dar se rezolvau cu no-spa.E groaznic sa treci prin asa ceva!Sper sa-ti revii repede si sa redevii aceeasi fata vesela si optimista pe care am cunoscut-o eu! Pupici multi pt Alex de al Albastrel!
Adriana...Cu asa vecini ma mut si eu la tine in cartier!Ai mei nu se ostenesc nici sa-mi tina usa cand ma vad cu carutul...De,stam "central"!Aici e aerul mai rarefiat!!!
Cam atat!Va dorim o noapte usoara, cu vise frumoase si fara treziri prea matinale! Si ziua de maine fie sa fie minunata si plina de vesti bune!!!(Prietenii stiu de ce...)

mamici si pitici pe frunte,parinteste, pt un somn linistit!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai dar ce leneveala astazi. Eu sunt mai bine, azi m-am lalait la serviciu. Mai merit si eu zile d-astea dupa asemenea noapte. si noapte buna!

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna sera, buna seara!!!
Intram si noi la raport, ca sa continuam seria rapoartelor!
Noi am stat numai in casa azi. Albert a mancat piure de legume cu peste si i-a placut : ceapa, morcov, conopida, cartof si peste. Mie nu cred ca mi-ar fi placut, lui da. Imi pare bine ca si-a revenit cu mancarea, desi e tot mai greu sa-l fac sa stea cuminte la masa. La voi cum e? Trebuie sa am tot timpul ceva nou sa-i atrag atentia. Tare ne chinuim pana terminam tot.

Diana, felicitari lui Mircea!!
Albert nu merge nici de-a busilea, in schimb ar merge in picioare toata ziua, dar tinut de manute sau in premergator.
Anca, succes cu Matei sa-l invati sa doarma!!
Ioana, e f. bine ca ai avut rabdare sa-i lasi in pace, eu nu rezist, daca plange nu pot sa-l las. Ii curg niste lacrimi de-mi vine sa ma topesc. Ce-om face, om face, dar el nu sta treaz deloc noaptea, se trezeste si el de 3-4 ori, suge 1 minut si somn la loc imediat. Nu am avut nopti sa stea treaz mai mult sau sa planga.
O noapte cu cat mai putine treziri va doresc!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Adlemi, chiar am niste vecini SUPER!!! De cand ne-am mutat in bloc am dat numai peste oameni deosebiti. Si copiii lor sunt atat de bine crescuti si simpatici. Mereu ma ajuta, stam de vorba, ma intreaba de Rares. Ma simt tare bine cu asa oameni pe scara.

Monica, si lui Rares parca i-a mai venit pofta de mancare. Azi insa am constatat ca el nu stie sa-si tina capul cand mananca pt. ca se uita numai in jos si stanga-dreapta. Numai la mine nu se uita. Asa ca ce tehnica crezi ca am aplicat: l-am luat frumusel de barbita si l-am facut sa priveasca spre mine. Stii cat de frumos deschidea gurita si ce bine a papat. Nici nu-mi venea sa cred. Uite asa am rezolvat-o si pe asta. Si, VICTORIEEEEEEEEEEEEEEE, a mancat numai in scaunul de masa!!!

Cu premergatorul e deja expert. Colinda toata casa, stie sa intre peste tot, noroc ca pe usile de la bai nu incape. Doar sta in prag si priveste. Si ca sa poata sa se desfasoare in voie am strans covorul din sufragerie si stiti cum se da pe parchet, ca pe gheata. E super fericit. Cu covorul rulat apar modemul si florile, ca le jumuleste de nu se vad.

Asta seara ne-am jucat amandoi de credeam ca lesina de ras: fugeam in fata lui si ma faceam ca alerg sa nu ma prinda el. O lua de-a dreptul la goana dupa mine. Apoi il alergam eu pe el, iar el fugea si chitaia. Din cand in cand ma ascundeam dupa un perete si venea pas, pas sa vada unde am disparut. A fost o distractie pe cinste.
O alta placere a lui Rares e sa ia fiecare jucarie in parte si sa o tranteasca pe parchet. Va dati seama cum suna. Cred ca le-am pus nervii pe bigudiuri vecinilor de sub noi.

Gata, fug si eu la culcare.
Mai vorbim si maine.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Eram mai mult ca sigura ca am postat felicitarile pt. sarbatoritii de azi, dar cand s-a deschis pagina am pierdut mesajul, deci:
LA MULTI ANI, Philip, Erica, Iulia si Matei
Sa cresteti mari ,frumosi, sanatosi si cumintei!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Alexandru

eu in loc sa dorm, bintui pe net.

Matei a dormit de la 20.30 pina acum 10 min.
incerc sa ma tin tare sa nu merg la el, nu stiu cit voi putea.

nu plinge tare, mai mult miriie, dar simt ca nu mai pot ... ufff ... grea e viata de bebelus

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput