Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Felicitari Arturicii, sper sa va vedem in reclame!!!
Sa va povestesc ce am patit ieri: Am fost la o firma de calculatoare sa cumparam un hard mai mare si am fost cu sotul si cu bebe. Acolo era o atmosfera tare sobra, pina a aparut o pisica...Si a inceput Diana spectacolul: chitaia si tipa la pisica aia, ridea in hohote si era gata sami sara din brate sa se duca sa se joace cu ea...Erau toti terminati cind au vazut-o ce dulce era si cum se bucura cind aparea pisica si ce curioasa se uita dupa ea cind disparea..Avea o fatza!!!

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Amalia, scuze de intirziere

Andrei, Erica, Iulia Eleni, Matei Daniel

sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

Buna dimineata!
Succes Arturicilor, le tinem pumnii stransi pentru vineri. Frumos sa avem vedete printre noi!
Apropo de gemeni aseara a fost o faza tare haioasa. Am plecat cu Alex la plimbare si-am intrat intr-un magazin sa ne uitam de body-uri si caciulite. Si cum mami se uita la diverse nici n-am bagat de seama ca langa noi au aparut 2 gemeni identici cam de 3 anisori, grasunei si blonzi - mi-au tras de carut...au inceput sa vorbeasca cu Alex, unul voia sa-l pupe, altul ca uite ce manute mici are...si tot asa..unul pusese stapanire pe carucior , altul imi tinea calea la iesirea din magazin ca cica nu ne lasa sa plecam. A fost super faza... s-au amuzat toti din magazin. Avea nume arabe, n-am retinut decat Adel desi nu pareau ca erau tare blonzii.

Si Alex era topit dupa ei , ca dupa catei si pisici :-)
I-am luat o caciulita cu fular (100 mii, de iarna- din ceva gen fleece ) tare nostime - caciulita e bleu cu un cioc galben de ratusca pe frunte, iar fularul are si manusele cu ochisori. Diseara facem poze cu ele si vi le aratam.

Aseara i-am dat Almette cu smantana si i-a placut tare mult. Voi le dati asa ceva? sau branza topita? Nu scrie nimic de E-uri...
Dar fulgi de porumb ati incercat?

Pupici,

Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Philip, Erica, Iulia si Matei

Sa fiti sanatosi si puternici !!!

Roxana cum te mai simti?

Ioana bafta multa baietilor tai frumosi .

Monica cum este la munca?

Eu sunt pana peste cap de munca asa ca va scriu putin mai tarziu

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Lavv- eu nu i-am dat lui Matei ALMETTE si nici nu am de gand sa ii dau. Stiu sigur ca au conservanti si E-uri.

As vrea ptr cat mai mult timp sa ii dau cat mai natural posibil.

Ref la fulgi de porumb, i-am dat dar cereale speciale ptr bebei de la MILUPA.

Pupici

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

revin scurt intre 2 sedinte:

LA MULTI ANI PHILLIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI MATEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI ERICA !!!!!!!!!!!!!!

Helen Vad ca fetele te-au incurajat si au dreptate cu ce au spus. Fruntea sus !!!!!!!!!!

Ana
Si Arturicii sunt absolut topiti dupa animale! Daca le spui "unde e catelul/pisica" incep sa se agite, sa rada, sa chiuie! Sunt fenomenali.
Mai nou stiu sa se uite la mingie cand ii intrebi de ea si de ceas.

A, am hotarat sa nu ii mai pun in premergator (sunt batrana si nu mai stiu daca v-am zis sau nu, ma). Philip stie sa il foloseasca insa Yann nu. DAR: Yann cand il tin de manute merge bine, drept, paseste corect. Philip insa, topaie, pace 2 pasi si da sa se aseze in fund (cum facea in premergator). Asa ca gata. Anun: avem de dat 2 premergatoare! Un Neo Nato si un No Name.

Dupa cateva nopti nedormite total, aseara, la limita puterilor, mi-am calcat pe inima si nu m-am mai dus la Arturici. Au miorlait, plans (nu isteric), gangurit, ras, batut din palme, strigat MAMMA toate aste alternate timp de o jumatate de ora (mie imi lua 2 ore sa ii adorm si tot spectacolul asta il aveau). Am stat cuminte la mine in pat. Au tacut instant fix la 3:30 (se trezisera la 3).

M-am hotarat ca nu se poate, dupa 7 luni de liniste, o raceala (ca de cand au fost raciti si-au stricat, sau le-am stricat somnul lor neintrerupt) sa darame tot?

Am tot citit si asta e solutia. In cateva zile se repara somnul lor. Va rooog nu dati cu pietre (poate merit) dar nu am alta solutie si stiu sigur ca daca voi continua sa ii iau din pat si sa ii legan pana adorm (asta la trezirile de noapte, desigur) le fac rau si lor si mie.

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hi!
Helen iubito,pt. nimic din lumea asta nu merita sa-ti consumi nervi si energie!Din experienta iti spun ca cel mai important lucru este:SANATATEA!Iar familia ta este compusa din copil si barbat si printre picaturi vor incapea si parintii....Nu vreau sa fiu inteleasa gresit(imi iubesc mama si trec prin momente grele), dar fetele sunt cele care ma mobilizeza si-mi dau cel mai adamc sens al vietii.In acest sacru univers mai intra si tati cand si cand!
Ioana, tinem pumnii stransi!Ai primit sms-ul?
Tot suntem la fazele haioase.Astazi pt. prima oara am lasat-o pe Bibi aproape juma' de ora in premergator-e experta deja-apoi am pus-o in scaunel pana am coborat-o cu liftul pe Anduta sa plece la scoala.Cand m-am intors ce credeti ca ma gasit??? Bibi a mea dormea intr-o parte in scaunel,numai buna de pozat.Din pacate camera video care am avut-o s-a stricat si am ratat faza!
Pupici pe mai tarziu!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andra, ma simt mai bine insa nu am mancat decat paine prajita cu cascaval. Mi-e teama si sa beau apa!

Ana, multumesc de sfat. O sa incerc si asa.

Ioana, eu nu dau cu pietre. Eu te felicit!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna ziua

iesim si noi la raport.

ieri a fost o zi "interesanta" dupa noaptea precedenta care fusese de cosmar, cu treziri din ora in ora, nervi, jucat, alintat, tot tacimul

ei bine, am hotarit asa: Matei nu mai primeste tzitzi decit la masa si numai stind ridica, nicidecum culcat. de indata ce da semne ca s-a saturat nu ne mai jucam, punem copilu in patut. daca nu ii e somn nu il leganam, nimic (asta ziua) ci ne jucam cu el sau iesim la plimbare.
noaptea, primeste tzitzi numai daca apreciez eu ca se poate sa ii fie foame, altfel nu.

asa ca ... ieri dupa masa de la 10 a adormit in scaunel si a dormit o ora. am iesit apoi la plimbare pina la 14.30.
la intoarcere a adormit in carut in fata blocului, dar l-am trezit si i-am servit prinzul. ii fugise somnul, asa ca ne-am jucat un pic in casa si apoi am iesit la plimbare pina la 20. afara a dormit 30 de min.
aseara l-am culcat la 20, a dormit pina la 12.30 cind s-a trezit cu miriieli si chef de joaca. l-am hranit un pic, nu ne-am mai jucat cu el, am incercat pe rind sa-l adormim si pe la 2 am reusit. a dormit pina la 6, cind a mincat si a dormit la loc pina la 8.
a fost muuuuuuuuult mai bine decit in ultimul timp.

azi la prinz l-am pus in patut la el si a dormit frumos singurel.

urmeaza sa-i mai scot leganatul din timpul noptii (cu pretul unor miriieli sau chiar plinsete desigur, dar asta e).

trebuie sa se odihneasca si el si noi

aaaa ... am uitat sa spun ca ieri pina la prinz a fost foarte suparat pe mine, nici nu se uita la mine, nici nu ridea, nu vorbea, nimic. asta fiindca n-a mai primit tzitzi sa se joace.
dar m-am gindit ca mai bine un copil suparata pe mami doua-trei zile, decit un copil care isi face varza si somnul lui si pe al nostru.

mai vedem cum merge si va spunem. am ajuns si eu la concluzia Ioanei ... asta e ... poate va plinge putin (nu-l lasa insa sa se isterizeze), dar in scurt timp speram ca va dobindi obiceiuri mai bune.

asaaaa ... azi am fost in parc sa-l sarbatorim pe Toma (fiul nasilor lui Matei) - azi e Sf. Toma
pe drum ne-am intilnit cu Erica si am luat deci si fete la bairam

a fost foarte nostim, copiii s-au jucat , au vorbit pe limba lor (Toma are 1 an si 6 luni), si-au luat jucariile unul altuia - fara suparari - am facut pozici si ne-am amuzat grozav

la intoarcere Matei a ras piureul (pui, cartof, morcov, dovlecel, conopida), tzitzi desert si apoi nani frumos la el in patut.
astept cu emotii seara, mai ales ca voi fi singura

Helen, si eu cred ca trebuie sa iti faci putin timp si pentru tine. vei gasi intelegere poate la sotul tau. poate si el sa il plimbe pe Cosmin intr-o duminica sa zic si tu sa ai 2-3 ore numai pt. tine.

Tania, exact asa a dormit si Matei ieri

Lavv, nici eu nu as avea curaj sa ii dau lui Matei almette sau brinza topita. drept sa-ti spun nici eu nu prea maninc, tot din motive de e-uri

Roxana, sanatate multa

Monica, esti taaaare harnicuta. bravo tie
si eu sint cind imi vine, dar nu mi-a mai venit cam demult

Adriana, spoooor la invatat

Asteptam vesti despre Arturicii-artisti

va dorim o dupa-amiaza minunata

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

PhilipMateiErica

Na cam intrat si noi in club....la 4 dim cine credeti ca avea chef de joaca?...Rachella ...si ptr ca ma strigat vro 10 min si n-am rasuns si nici nu m-am dus la ea...sa gandit ea sa-l strige pe tasu...si bineinteles ca omu meu nu a rezistat ca-l striga atat de frumos ca-mi venea sa sar eu din pat si so iau la pupaturi...bineinteles ca a luato in pat la noi si ne-am jucat pana pe la 5 jumate...in seara asta sper sa nu se mai repete figura...iar in caz ca se va repeta in nici un caz nu il mai las so ia din patut...

Tania ..Rahella asa adoarme in carut tare scumpi mai sunt ...

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput