Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
anda141 spune:
Roxana, uite aici! www.annegeddes.com Sunt mai mult haioase, dar si frumoase. Am avut si eu unul la Albert ala cu dovlecel in sticlul asta, o sa-l pastrez.
Flaviana, felicitari pentru performante. Eu zic ca poti sa o pui in premergator daca se ridica singura. Ce daca are doar 6 luni? Daca ea poate, sa mearga!!
Ioana, succes la Arturici!! Vedetele noastre!! Da cum i-ai inscris tu acolo??
Anca, daca gasesti solutia magica pentru trezitul noaptea, astept cu mare nerabdare sa mi-o zici si mie!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Mickyyy spune:
Succes Arturicilor la filmari !!
Flaviana, s-a facut fata mare Tiana !!!
V-am citit pe fuga, da' n-am prea mult timp sa postez, nu stiu daca v-am zis, bona de care eram eu super incantata m-a lasat balta ieri . In fine, poate ca as fi reusit sa o pastrez, dar m-a enervat atat de tare modul cum a pus problema (si-a gasit in alta parte cu 1 milion mai mult, bani pe care puteam sa i-i dau si eu daca ar fi incercat macar sa vorbeasca cu mine inainte) ca de azi sunt din nou singura cu galusca mea...in cautarea altei bone. Iar acum am luat-o cu mine la birou sa mai rezolv una alta....ca iar voi lua o pauza de serviciu. Tocmai imi intrasem in ritm si acum iar trec la leneveala. Da' nu-mi pare rau, mai ales ca m-am apucat de niste cursuri care ma vor tine o vreme ocupata
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Helen spune:
Fetelor, ca de obicei sunteti niste dulci, mereu alaturi cand omul are probleme!
Da, aveti dreptate, nu serviciul in sine ma atrage (ca bani nu merita ci poate doar daca nu vreau sa raman si fara serviciu...)Da, am nevoie si de altceva, de timp ptr. mine dar nu neaparat ptr. plimbare sau mai stiu si eu... poate mai mult imi lipseste socialul (chiar si asa cum e el)! Nu imi lipsesc prietenii dar imi lipseste destul de mult familia mea: mama, tata, sora mea care nu sunt aici si ne vedem asa la 2-3 luni... In plus, familia sotului este aproape doar de complezenta si in ultimul timp este reciproc sentimentul. Socrii stau cu Cosmin oricand cateva ore; in week-end seara oricum mai iesim si noi cu prietenii si Cosmin sta la ei...dar nu stiu, tot nu ma ajuta prea mult dupa ce o sapt intreaga stau singura. Nici prin magazine nu imi mai place sa umblu.. .E adevarat ca nici cu finantele nu stam prea bine si nici masina nu mai avem si inca de mult, asa ca shoping cu taxiul fac numai cand este necesar ca e mai mare daraua decat ocaua cu dusul lui Cosmin la socrii, culcatul lui in reprize scurte si masa care daca nu i-o dau eu chiar ca nu mananca mai nimic...
Amuleta, tu chiar ai capacitati paranormale de ai descris asa de bine si alte aspecte din viata mea... ?! Da, ai dreptate nici cu sotul nu este chiar ok... ma rog acum a incept sa dea semne ca m-ar intelege mai bine dar am avut o perioada destul de proasta si este posibil ca strae mea sa fi fost de vina dar nu a fost numai asta... dupa parerea mea este inadmisibil (spre ex): dupa ce socrii au refuzat sa stea cu Cosmin (dupa ce asta au lasat mereu sa se intelega si nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa refuze), el(sotul) nu a avut absolut nimic de spus nici in fatza lor si nici apoi dupa ce am ramas singuri.. ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.... nu vreau sa mai comentez ca tot eu imi fac rau...
Acum, eu nu stiu daca am chiar depresie, nu ma simt chair asa ca atunci dupa ce am nascut si chiar am avut depresie vre-o luna... dar oricum nu e o stare pozitiva... Chiar daca sunt bine in general tot imi reapar frustariele si daca nu fac ceva concret ma chinui degeaba!
Mai povestim, acum trebuie sa papam de pranz! Roxana,
Buli, nu stiu ce sa zic cu trezitul nopatea. Din ce am mai auzit si eu pe la altii, copii care chiar nu dormeau nopatea, deci nu doar ca se trezeau si apoi readormeau, au fost la doctor si s-a cam lasat cu somnifere, calmante... nu stiu daca asta vrei si cat de grav este, daca plange f mult si e agitat ... sunt mai multe aspecte...
Ioana,, multa bafta Arturicilor!
Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
ralualexandrei spune:
Buna fetelor!Astazi sunt odihnita si gata sa dau piept cu toate.Maria a dormit azi noapte si nu s-a trezit decat de doua ori asa ca am avut si eu timp sa pun geana pe geana.Ma asteapta curatenia in toata casa,noroc ca a calcat mama rufele ca altfel nu stiu ce as fi facut mai intai mancare,curatenie,calcat,spalat,mai ales ca urasc calcatul rufelor,e singura activitate casnica pe care nu pot sa o sufar.Maria a adormit acum si cand se trezeste o sa-i dea mama crema de legume fiindca eu am sa plec pana la facultate.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo
anda141 spune:
Andra, si eu tot la C.I.I. sunt, trec anul 3, tu ce an esti??
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
A_Iulia spune:
Hihi Roxana, ce seamana programul tau cu al meu! Welkome in the club!
Mai Helen, vad ca tie tot nu ti-a trecut oful pe socrii...of of of...sa stii ca mai mult rau tie iti faci. Iar sa te certi pe tema asta cu sotul tau mi se pare o prostie. Aveti un copil asa de reusit, nu va umpleti viata cu suparari din astea, pe care nici unul nu le poate rezolva. Sigur, niciodata parintii lui n-o sa fie la fel de buni ca ai tai (in general vorbind), dar nu-i spune lui asta, pentru ca e totusi copilul lor. Ai si tu un baiat si stii ca relatiile mama-copil sunt cu totul speciale. Lasa ca gasesti tu o bona, chiar daca iti dai tot salariul pe ea, ai sa te simti mult mai bine, sa stii.
Eu maine plec la Praga pt 2 zile. Ne "auzim" (sau mai bine spus "ne citim" )cand vin.
Pupici
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
ane2 spune:
dupa ce am scris o groaza ..mi-a sters fimea tot
Helen te inteleg perfect in situatia ta am fost si eu 3 sapt perioada cat am stat fara mama...desi eu am avut ajutor din toate partile tot am cazut in depresie...o bona cred ca ar fi cea mai buna solutie....
Flaviana eu am puso pe Rachella in premergator de la 6 luni jumate..la inceput cate putin cam 10-15 min...dupa care din ce in ce mai mult...acum sta aproape toata ziua..pauza face doar cand doarme...
Ioana bafta Arturicilor!!!!!!!
Mikky succes in gasiera unei noi bone!!!!!!
Tania sanatate mamei tale!!!
Si noi ieri am fost la cununia civila a surori sotului....dupa care am facut o criza nasoala de spasmofilie cum nu a mai facut pana acum...iar tot resul zilei am fost terminata...
Cu intariere spunem si noi [red]La multi Ani Motatei (Olivia)[/red]
Adina sa-ti traiasca fata frumoasa sanatoasa si desteapta!!!!
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Emilly spune:
Buna fetelor si de la noi!
Helen te inteleg foarte bine si daca ai posibilitatea sa mai iesi uneori e foarte bine pentru voi.
La noi situatia e cam la fel cu diferenta ca noi suntem singurei pe aici.Nu ne avem decit unul pe altul.
Sotul e toata ziua la servici, daca am noroc uneori ajunge acasa seara la 6 daca nu la 9.Weekend-ul e cu noi acasa dar mai sunt si exceptii cind lucreaza sambata.Si eu am zile cind ma lasa nervii si nu stiu incotro sa o apuc.Ma stradui mult sa nu mi se intimple des.Mi-am dorit mai mult decit orice pe lume sa am un bebelus si acum ca mi l-a daruit Dumnezeu nu o sa ma las coplesita de oboseala si stres.Ma consolez ca zilele trec groaznic de repede si puiul imi va creste si o sa-mi doresc sa intorc timpul inapoi si nu o sa fie posibil.Asa ca mi-am propus sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta cu ratusca mea mica.
Si eu mi-as dori mult sa ies din rutina dar pe de alta parte ma gindesc ca nu cred ca as putea sa o las pe Ilinca cu altcineva.Ea a fost un copil tare sensibill si inca mai este si nu prea sta cu persoanele straine in jur, mi s-ar rupe sufletul sa nu o vad fie macar o ora pe zi.
Poate exagerez, dar asa simt acum si sper sa imi treaca caci stiu ca nici pentru copil nu e foarte bine.
Mickyyy bafta multa in gasirea bonei!!chiar neserioasa doamna bona...no comment!
Soleil precoce gaza ta mica, parerea mea e sa o mai lasi un pic si sa mai amini premergatorul, e inca micuta.Peste o luna zic eu ca ar fi ok.
Ioana succes maxim Arturicilor, vedete de cinema...sa ne povestesti neaparat cu a fost.Tinem pumnii!
Emilly si Ilinca
saphir spune:
Rusinica, am picat pe pagina 2!
Ioana, bafta maxima Arturicilor!
Sanatate la mamici si bebici!
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
ralualexandrei spune:
Anda eu sunt primul an la f.f ca altfel n-am cum.Sunt tare multumita de mine ca am reusit pe ziua de azi sa termin tot ce mi-am propus.La ora asta mai am doar rufele de pus in dulapuri si baita Mariei asa ca pt azi e misiune indeplinita.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo