Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
anda141 spune:
Buna dimineata!!
Eu m-am trezit de la 8,30 , adica mi-a sunat telefonul, iar bebe doarme.
Andra, mamica lui Robert , ce facultate faci? Sau esti profesoara ca nu am inteles prea bine.
Helen, te inteleg si pe tine, e greu daca te solicita tot timpul. Eu am noroc ca Albert ma lasa sa-mi fac treburile de obicei, altfel e tare greu fara sa te ajute nimeni. Dar, ce sa facem, noi ne suparam, noi ne bucuram de ei, cum ai zis si tu.Asa sunt copiii, lasa ca o sa creasca ei mari, important e sa fie sanatosi.
Tania, ce ma bucur ca mama ta e mai bine. Dumenzeu face minuni, ne rugam in continuare sa fie bine!!
Adriana, da, sunt super hainutele, da ai vazut ce scumpe sunt?? Ca i-as fi luat si eu lui Albert o chestie de pe-acolo.
Va doresc o zi frumoasa!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Roxana_G spune:
Helen, incearca sa nu te lasi coplesita. Inteleg perfect starea ta, desi din motivatii diferite. Vorba Imeldei, incearca sa gandesti pozitiv. Tu ai nevoie de timp pentru tine, asta e problema. Eu m-am linistit cu serviciul, insa ma simt frustrata ca nu am timp de nimic. Ajung la 7 seara franta si ma ocup de Alex si apoi culcare. In weekend la fel. Sotul meu e foarte ocupat si eu nu pot pleca nici in weekend nicaieri. Asa ca ma simt groaznic uneori, nu am timp sa ma ingrijesc, nu am timp sa ies. Asta e problema ta. Am trecut culmea si prin faza asta, inainte sa incep cautarile de bona. Apoi am tot avut pe cineva sa stea din cand in cand si uite asa mi-am facut timp si ptr mine. Nu stiu ce simti tu. Poate vrei sa lucrezi sau poate vrei doar sa simti ca faci ceva ptr tine ca persoana. Eu nu simteam lipsa neaparat a serviciului, ptr ca oricum am avut mereu de invatat, de citit, licenta, etc. Dar simteam nevoia sa am timp pentru mine si abia dupa ce au venit bonele am reusit sa ma detasez. Si acum simt nevoia acuta sa am macar 1-2 ore libere de 2 ori pe sapatamana. Nu prea se poate, insa incerc sa gasesc o solutie.
Nu inteleg de ce soacra ta nu vrea s ate ajute. Poate ar trebui macar sa vina din cand in cand, ai si tu nevoie sa iesi si sa te relaxezi. De aceea ajungi la saturatie. Poate o bona? Nu cauti? Uite, macar si cateva ore asa cum vrea Adriana.
Legat de Cosmin, vad ca are multe in comun cu Alex. Au avut ei mereu, mai ales mofturile la masa. Si ea e plina de energie, mananca hartie la greu - orice prinde, de la cutii la reviste. Tot asa se ridica pe orice, peste tot, necesita mereu supraveghere. Daca te incalzeste cu ceva, nici eu nu am timp sa gatesc. Nu aveam nici cat stateam acasa. Si eu ma intreb cum reusesc fetele sa faca atatea lucruri cu tot cu bebelusii. Eu nu am reusit niciodata spre rusinea mea.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
anda141 spune:
Roxana, inca nu l-am pus pe Albert in ham, am zis ca inca nu e momentul, nu merge asa de bine. Eu il pun in premergator.
Helen, asa e cum ti-a zis si Roxana, cauta sa-l lasi cateva ore cu cineva sa mai ai si tu timp pentru tine, sa vezi ca te simti altfel.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
amuleta spune:
Helen, fetele au dreptate. Oricit de mult ai iubi un bebelus, ajungi la saturatie fara o pauza, fara ceva timp pentru tine. Este rau si pentru relatia cu partenerul, ca frustrarea ta il face si pe el frustrat.
Da-l incolo de gatit, ca-i numa' vreme pierduta (zise vulpea la struguri) dar ceva timp sa-ti aerisesti creierul iti trebuie. Insista si tu din nou pe linga soacra sa te ajute...da si-un acatist pentru ea si pentru tine. Sincer, cred ca ar fi bine sa te duci sa discuti cu un psiholog, ca depresia asta nu-i buna.
buli spune:
buna ziua
eu iar sint grogy ca ne-a dat Matei o mie de pauze asta noapte
m-am plins si mai pe larg la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33209
nu stiu ce si de ce, dar trebuie sa gasim o solutie ca nici pentru noi nu-i bine, dar nici pentru el nu-i bine sa nu doarma noaptea
daca aveti ceva idei, le ascult cu placere, poate o scoatem la capat pina la urma
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Ioana77 spune:
Neata.
Intru scurt acum ca am multa treaba.
Veste mare: m-au sunat de la Castel Film, acum, sa ma intrebe daca vreau sa duc Arturicii la un casting pentru o reclama TV la Panasonic .
Diseara la 18 mergem sa ne filmeze un picut. Pfii, ce emotii am !!!!
...mi-au cerut sa ii imbrac la fel si nu am cu ce pt ca nu avem haine identice . Asa ca, azi, habar nu am cand, va trebui sa si fac cumparaturi pt ei!
Tineti pumnii sa imi iasa bine ziua de azi !
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_
Andra28 spune:
Salutare!
Revenim si noi dupa ce in week-end ne-am destrabalat la cununia civila a surorii mele, urmand ca in week-end-ul viitor sa ne distram la nunta adevarata.
Spre surprinderea mea, Alexutu a fost tare cumintel, a dormit in muzica aia infernala (ca volum) de vreo trei ori in reprize de cate doua ore, a dansat cu diversi invitati si a fost prietenos cu toata lumea. Sper sa fie la fel si sambata viitoare ptr ca alta solutie nu am decat sa-l iau cu mine!!!
Abia astept sa treaca nunta si sa avem timp sa mergem sa-i cumpatram tarc ptr ca altfel nu se poate. Ieri era sa cada din patut: mergea pe marginea lui tinandu-se de gratii si la un moment dat s-a sprijinit in maini si era sa cada peste gratii, exact in cap. Nu mai pot sa-l las singur nici macar un moment si imi pun mari sperante in tarcul mult visat.
Helen, am experimentat si eu, partial, sentimentele pe care ni le impartasesti tu. Fetele au dreptate. Lipsa timpului ptr tine insati este ceea ce te da peste cap. Fa in asa fel incat, macar o data pe saptamana sa ai 1-2 ore de rasfat in care sa te ingrijesti, sa citesti sau sa faci orice vrei tu.
Pupici,
Andra, mama de Alexutu' (27 ianuarie 2004)
buli spune:
tinem pumnii la Arturici
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Roxana_G spune:
Monica, unde ziceati ca sunt hainele astea superbe si scumpe?
Andra mama lui Alexutu, cum era sa cada peste gratii? Nu se mai poate cobora salteluta?
Anca, . Tare greu cu bebelusii uneori!
Ioana, bafta multa. Tinem pumnii si asteptam vesti. Poate ne vedem, ca uite Alexandra vrea sa iasa cu vedetele.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Soleil spune:
Bine v-am regasit!
Eu sunt in al noualea cer de bucurie! . Tiana m-a tinut ieri numai in surprize placute.
Mai intai, am vazut ca merge in 4 labe perfect, nu taras, nu de-a busilea.
Apoi, s-a ridicat singura in fundulet si nu se sprijinea de nimic. Pana acum, se ridica, dar ramanea sprijinita pe o manuta.
Iar dupa-masa, am intrat la ea in camera dupa ce se trezise si am gasit-o in picioare!! Se ridicase frumusel si se tinea de marginea de la patut si chiuia de bucurie!! Mi se muiasera picioarele si mi-au dat lacrimile cand am vazut-o. Nu-mi vine sa cred, mai ales cand ma gandesc ca are abia 6 luni jumate... E o nazdravana si o scumpa si o iubesc de nu mai pot!!!
Plus ca a inceput sa mai manance cat de cat - nu foarte mult, dar suntem pe drumul cel bun.
V-am intrebat si eu despre premergator acum cateva zile bune. L-ati folosit? De cand, cum, cat timp?
Pupici pufosi!
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana