Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
buli spune:
Monica, noi ne plimbam asa mult cind avem companie, ca astazi, sau cind imi propun sa merg undeva si il iau si pe Matei. si atunci imping la carut tot orasul de mama-mama.
asta noapte i-am dat un pic sa suga si chiar ii era ori foame, ori sete, caci a supt ca lumea vreo 5-10 min. mai curind sete ca era cald in camera.
cum s-a oprit din supt l-am luat de la tzitzi si l-am pus in patut desi nu adormise. a adormit apoi singur fara scandal.
Helen, dar maninca Cosminelul, nu gluma
Matei maninca asa
6-7 - tzitzi
10 - fructe - cam 200 gr
14 - piure de legume cu carne/ou/ficatel - cam 250 gr
18 - tzitzi
20.30 - cereale
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Lavv spune:
Alexandru va multumeste pentru urari.
Ioana, nici nu ne gandeam sa nu va sune! Arturicii sunt unici!
Succes maine!
Avem poze noi facute aseara!!!
Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun
buli spune:
bravo Arturicii!!
Roxana_G spune:
Ioana, nici nu se putea altfel! Felicitari, felicitari, felicitari!
Monica, la noi plimbarea e cam asa: 11.30-13.30 (cu bona) si 18.30 - 20.00 cu mine. In weekend ies eu si stau si pana la 14.00. De regula ma plictisesc si eu si ca atare platesc milioane factura la mobil.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Helen, citesc ceea ce ai scris si ma regasesc in totalitate. Asa ma intrebam si eu cum de am clacat, eu care incerc mereu sa fiu optimista si pe deasupra todeauna incurajez oamenii sa depaseasca problemele. Este evident insa ca atunci cand se aduna frustrarile sic and necazurile vin unul dupa altul vine si un punct la care te simti debusolata. Asa am fost si eu si intr-o oarecare masura tot mai sunt. Insa gandesc pozitiv si fac eforturi sa depasesc situatia. E bine ca ai apucat sa discuti cu sotul tau. Si mie mi-a prins tare bine discutia cu sotul meu si faptul ca m-a ascultat, altfel nu as fi iesit din starea disperata de acum 2 saptamani (iti amintesti cum eram de ziua mea!). Insa ma deprima in continuare faptul ca sunt mai mereu singura…Asta e alta poveste, mai bine iti scriu PM. Oricum, totul se va linisti la un moment dat. Dar nut e baza exclusiv pe exterior, trebuie sa iti regasesti echilibrul interior.
Cat despre Cosmin…Ehehe, lasa-l ca e cumintel! Asa zic si eu de Alex, ma vaicaresc mereu. Si totusi asa sunt copiii. Uite si ea e tare fericita afara. De aceea, desi vin franta la 18.30 de la serviciu, ies afara vreo ora si ceva. Pentru ca este obositoare rau daca stau in casa si necesita mereu atentie. Afara insa e fericita, cuminte si eu imi “spal creierii” – evident la lumina felinarelor, ca la ora aia nici nu mai vedem pe unde mergem.
Vad insa ca totusi Cosmin mananca foarte bine, bea lichide. E normal sa ii placa Hero, sunt cu zahar. Sunt bune…yam yam.
Legat de somnicul la voi in pat…risti sa se invete asa. Eu una nu am cedat. O mai las sa se joace la noi in pat (si Alex sta in cap, are aceeasi placere) si apoi o pun in patut la ea si ies din camera. Uneori adoarme, alteori mai plange. Insa o las putin si adoarme. Daca stau acolo nu mai merge. Dupa baita de seara nici nu discut sa stric obiceiul bun de a adormi. O pun in patul ei si sting lumina. Cand am iesit in oras de ziua mea, mama nu a facut asa si evident am gasit-o pe Alex treaza si maraita. Normal, daca mama statea cu ea si nu o lasase singurica.
Hai ca ti-am scris si eu romane.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Emilly spune:
Fetelor, la supa de galuste ati pus si albusul?ma gindesc ca nu pot face galustele fara albus.
Voi cum le-ati facut??
va rog frumos sa-mi dati un raspuns ca am supa pe foc si nu stiu cum sa procedez.stiam ca albusul nu se da pina la 1an, sau ma insel?
Sar'mana mult de tot!
Emilly si Ilinca
Emilly spune:
Vad ca sunteti tare ocupate cu serviciile sau alte activitati.In final am facut galustele doar din galbenus cu putin ulei si gris.A mincal galusca mea supita zeama cu lingurita vre-o 3 polonice mici de ale ei si cam 150ml de piure de legume cu galusti cu tot pisate.
Acum doarme iar cind s-o trezi mergem si noi la plimbare ca azi e placut afara.
Si eu sunt singurica acasa cu galusca toata ziua, sotul imi vine la 9 seara zi de zi.Si pe mine m-au apucat depresiile si nervii si scandalul cu sotul, bineinteles eu il cautam cu luminarea.
Mi-am dat seama ce nebuna sunt eu ca el saracul dupa ce munceste toata ziua ii mai fac si eu scandal cind ajunge acasa, eu cu nemultumirile mele.Eh...m-am linistit si am vorbit cu mine insami si mi-am spus ca asta e, este o perioada mai dificila pentru cuplu cind apare copilul, unul munceste sa aduca bani altul sta cu copilul si vede de gospodarie.
Ce e nasol la noi e ca distantele sunt atat de mari incit fara masina nu poti ajunge la centrele comerciale unde mi-as putea clati si eu ochii.In concluzie zi de zi acelasi traseu cu carutul in parc inapoi si astea sunt zilele noastre.
Cind mai iesim in weekend la cumparaturi ma simt ca o tarancuta care scoate capul in lume.
Helen, nu esti singura, trebuie sa te mobilizezi, esti norocoasa ca-ti poti vedea familia chiar si la 2-3 luni, ai magazine aproape si un puiut la care ai visat mult.
Mie mi-e atat de ciuda ca trece timpul atat de repede si-mi creste bebelusu....
Roxana, cred ca nu-ti e usor,dar esti de laudat ca faci eforturi mari de a iesi din starea care te-a coplesit.
Cred ca tot secretul e incarcatura noastra sufleteasca.
Eu cind sunt trista imi propun sa zimbesc si parca imi alunga din gindurile triste.
pupici si mai dati cu vestile!
Ioana tinem pumnii la Arturici , tu vrei sa-i faci vedete!
Emilly si Ilinca
buli spune:
hehehe ... problema cu venitul tirziu acasa a lui tati si noi o avem
mai fac eu galagie, mai isi amina el din treburi ... cumva o negociem noi
chestia e ca inainte de Matei eu aveam un program ... am numarat odata: din 12 weekenduri consecutive am stat acasa 3
si el nu zicea nimic
dar acum sint bucuroasa caci s-ar putea sa am de lucru ceva weekendul asta
Elena
Emilly, eu am vazut intrebarea ta cu galustele, dar n-am stiut ce sa zic si decit sa ma aflu in treaba ...
noi am fost iar afara, ne-am jucat un pic, am mincat si acum puiul la nani si eu poate bag un film
iar sint singura asta seara
va dorim o noapte linistita