Mamici de ianuarie-februarie 2005(39)
Raspunsuri - Pagina 3
corneliaa spune:
Oanainsanatosire grabnica !
(24 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
simonadinca spune:
Neata!
Lali, am aflat de aceste calorifere de la Irina (Tomasa). Ea are unul acasica marca Siemens. O sun azi si incerc sa aflu mai multe detalii...Promit!
Sunt tare suparata pentru ca in afara de faptul ca Dragos pleaca azi am mai aflat ca intr-adevar dr. Iosup avea dreptate. M-a sunat dr. Uscatescu si voi incepe tratamentul cu injectii pentru sindromul de hipercoa. Ma rog, maine ma duc la dr. ginecolog iar acesta tb sa vb cu dr. Uscatescu... ca sa stabileasca impreuna trat.
Din cauza asta era Iosup vineri intrigat ca inca nu mi s-a dat trat. (mi-au iesit valori crescute si pe arterele omb. si pe art. uterine + puncte de calcifiere pe placenta). Minunat!!!!
Kita, ma insel sau parca tu erai in aceeasi situatie??!! Imi poti spune mai multe? Credeam ca am scapat! Din cauza asta strumfulita mea era mai slabuta, nu se hranea cum tb!
Vreau si eu nr. Oanei ca sa o sun...
pupici
simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
PatriciaArdeleanu spune:
Buna fetelor!
In primul rind, va spun ca sint extrem de fericita, tocmai am venit de la echo si voi avea fetita, asa cum mi-am dorit!
Ingerasu, te rog mult sa ma treci pe lista, cu Rebecca.
In al 2-lea rind, ca m-am simtit f. bine vineri si abia astept sa ne vedem din nou.
si in al 3-lea, cum pot avea/vedea si eu pozele???
Patricia
saptamina 21
crinuta spune:
Patricia, felicitari. Mai are sens sa iti mai spun " i told you so"?
Simona, astept vesti maine, dupa ce pleci de la Radoi.
Oana, iti tinem pumnii sa scapi si de beleaua asta.
Alina- Gabriela, abia astept pozele.
Fetele, nu pot sta acum mult, dar cand am timp revin.
pupici
Crinuta si bb din burtica 27+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Lali spune:
Simona, imi pare rau... dar fii cumintica acolo si fa tratamentul si va fi bine! Vezi ca la "Asteptand un ingeras ..." este un subiect despre hipercoagulabilitate deschis de Kita cred, poate mai afli informatii. Iar saptamana asta suntem noi aici pentru tine, nu te vei simti singurica. Ma voi uita intr-ul hipermaket dupa caloriferul acela, banuiesc ca se gasesc.
Ingeras, eu am vazut in Cora lenjerii de pat la 550-600.000 lei fara aparatori, parca aveau si pilota, bumbac 100%, romanesti. Mie nu mi s-au parut destul de moi, dar poate ca erau putin apretate si la spalat cu balsam se inmoaie. La Cora le-am vazut, nu in hipermarket ci la magazinul acela pentru bebe. 
Lali si licuriciul ei 26+
Dr. Anca, Municipal
cocolino spune:
Hello mamici,
Ma bucur tare mult ptr voi ca v-ati vazut, v-ati placut si ...cum asteptati o a treia intilnire ..La aceea sper sa fiu si eu prezenta.
Din pacate ptr mine,vineri sotul meu chiar nu juca teatru cum ca se simte rau,ba..mai mult decit atit, dupa un week-end extrem de agitat ptr mine si dupa doua nopti de cosmar(cu febra, frisoane si dureri) azi dimineata l-am internat de urgenta in spital...Pneumonia asta..multe batai de cap ne-a dat..Sper sa se faca bine..
Oana, SANATATE..multa si tie si lui bebe... Dumnezeu sa te apere si sa te faca bine...Te asteptam cu nerabdare printre noi...
Coca 23 saptamani si
dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
cocolino spune:
Hello mamici,
Ma bucur tare mult ptr voi ca v-ati vazut, v-ati placut si ...acum asteptati o a treia intilnire ..La aceea sper sa fiu si eu prezenta.
Din pacate ptr mine,vineri sotul meu chiar nu juca teatru cum ca se simte rau,ba..mai mult decit atit, dupa un week-end extrem de agitat ptr mine si dupa doua nopti de cosmar(cu febra, frisoane si dureri) azi dimineata l-am internat de urgenta in spital...Pneumonia asta..multe batai de cap ne-a dat..Sper sa se faca bine..si sa nu lase sechele...
Oana, SANATATE..multa si tie si lui bebe... Dumnezeu sa te apere si sa te faca bine...Te asteptam cu nerabdare printre noi...
Coca 23 saptamani si
ana maria spune:
Coca, multa sanatate sotului tau! Cred ca est o perioada cam, grea pentru voi, dar sunt sigura ca se face repede bine!!! Am avut si eu pneumonie si stiu ca am inghitit antibiotice in prostie!!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
cocolino spune:
Fetelor, ia spuneti-mi : este posibil s-o fi simtit-o pe bebita, in burtica, mai sus ca pina acum? adica, mai devreme am simtit niste miscari in zona stomacului, taliei... Voi ati simtit? Sau la mine era altceva??
Coca 24 saptamani si
ingerasu spune:
Mey, pozele le pun cand o sa mi le trimita alina, cred ca nu a citit PM-ul meu. Dar cum le am le pun ca sa va vedeti si ca celelalte fete sa ne cunoasca si sa vada ce au pierdut. Speram ca data viitoare sa fie si mai multe, sa umplem restaurantul.
Shobo, chiar ca ai o sarcina grea - sa gasesti un restaurant cu fotolii moi ca la burtile pe care o sa le avem nu cred ca o sa mai putem sta pe scaune tari.
Patricia sa-ti traiasca Rebecca, ai vazut ca toate ti-am zis ca o sa ai fetita si asa este?
Daca stau si numar corect acum sunt in avantaj fetitele, ca sunt 22 de fetite si 21 de baietei.
Crinuta ai luat rezultatul la urocultura si la Listeria?
Coscrela draga, adica Lali, eu m-am hotarat pana la urma sa cumpar material si sa imi fac pentru ca ma scot mai ieftin si vreau ca bebi sa aiba mai multe. Mutumesc oricum de pont.
Coca sorry mama ca ai avut un asa week-end si sper ca sotul tau sa se refaca rapid.
"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela