Mamici de ianuarie-februarie 2005(39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Imi pare rau sa aud de vesti asa de proasta despre Oana, sa-i dea Dzeu puterea sa depaseasca toate necazurile si numai sanatate.

Vreau sa multumesc tuturor fetelor care au fost la intalnire (14)tigabita, kris, Shobo, Patricia Ardeleanu, Crinuta, simonadinca, Lali, ingerasu, ananmaria, kita, Megg, Leta, alina gabriela, tomasa. Poze o sa avem in curand, cand mi le trimite alina gabriela o sa le pun sa le vedeti si sa le cunoasteti si voi restul pe fetele de la "masa de gravide". Speram ca in curand sa repetam intalnirea si sa fie cat mai multe din noi.

"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Buna, gravidutelor!
Ingerasu, sa-mi dai adresa unde iti pot trimite pozele de la intilnire. Daca le mai doreste cineva le pot trimite in seara asta, de acasa, numai sa-mi transmiteti adresele.
Oana, sintem linga tine si-ti dorim sa scapi cit mai repede de problema asta cu rinichii!
Witchie,incearca sa suni la centrele medicale de la Diagnosis, Medicover, Medsana etc si spune-le ca este vorba de o urgenta si cu siguranta te vei putea programa mai devreme de doua saptamini. 4D cred ca au la Mediplus. Iti vor spune fetele care deja au facut-o.
Corneliaa, incearca cu ceai din lamiie cu miere. La mine a functionat.
Pentru toate fetele care n-au participat la intilnire: am fost mai multe decit ne-am asteptat (probabil vreo 12-14), n-am reusit sa discutam decit cu cele care stateau in apropiere pentru ca fiind o masa lunga era greu sa ne auzim la distanta, iar deserturile, ah, deserturile, au fost minunate...
va doresc o saptamina buna
Alina si BB-lina 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna dimineata, fetelor !

Oana, multa sanatate si sper sa revii acasa cat de repede.

Simona, daca afli ceva despre acel calorifer cu umidificator, unde se gaseste, cat costa sa imi scrii si mie.

Witchie, vezi ca e un subiect cu cineva care cedeaza programare pentru Dr. Herghelegiu care din cate stiu eu face 3 si 4D. Uite link-ul : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33138

Despre intalnire a fost super, clar trebuie sa repetam. Mi s-a parut ca a trecut atat de repede timpul si ca mai aveam multe de povestit cand am plecat acasa... A fost haios pentru ca eu cand am intrat in restaurant am oprit un chelner si l-am intrebat de masa rezervata pe numele Simona Dinca, iar el a fost foarte prompt: "Aaaa, masa cu gravide ? Acolo...".

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna dimitanata!

Nici nu stiti ce rau imi pare ca nu am ajuns vineri .
Astept cu nerabdare sa vad pozele voastre. Promit ca urmatoarea intalnire nu o voi rata.

ixxi si piersicuta 21+
dr Calaras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

poate urmatoarea intalnire n-o mai faceti la un restaurant, ci intr-un parc sau ceva asemanator, unde sa va si puteti misca sa vorbiti cu toate, nu doar cu vecina de la masa. tare as vrea sa va vad si eu, dar daca va mai intalniti tot la restaurant, n-am nici o sansa sa pot veni, cu copiii dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Simona, cat ai zis? 2.500.000 lei o lenjerie? Mie mi se pare cam mult. Gandeste-te ca iti trebuie vreo 2-3 seturi. Vazusem cu 800.000 lei dar mi s-au parut tot scumpe. Cred ca mai bine imi iau material si imi fac pt ca la ceea ce am vazut in oras nu erau frumoase.

"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetele,

si eu multumesc tuturor fetelor care au venit! A FOST SUPER!!!
negrasit vom repeta figura in fiecare luna!!! am zis ca data viitoare gasim un salon cu fotolii ceva canapele, sa putem sta tolanite, ca acolo am stat nasol pe scaunele alea -erau incomode rau, au zis mai toate fetele! si totusi... am stat acolo 4-5 ore!!! deci e clar ca lumea s-a simtit FF BINE!!! SUPER!!!
ingerasu, ai pozele? daca da, pune-le te rog sa le vedem si noi ca de abia asteptam! data viiotare sper sa nu mai uit camera acasa, firar sa fie!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Ma bucur mult ca v-am cunoscut :) Astept si eu cu nerabdare pozele si, de asemenea, subscriu la ceea ce a spus Alina_Gabriela - desertul a fost delicios (papanasi cu caramel mmmmmmmmmmmmmm)

Leta & bb Andreea
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Mai relelor, dupa ce ca m-am ofticat ca eu n-am fost la intalnire, acum ma mai ofticati si cu papanasii vostri! Relelooooooooooooooor!!

(24 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

buna
Oana, multa mukta sanatate si ai incredere ca totul va fi bine !
Alina, trimite-mi si mie te rog pozele de la intalnire, imi pare rau ca nu am putut lua parte alaturi de voi, distanta........bate-o vina!!!!
pupici

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput