Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

La Multi Ani Olivia Carla!!!
La Multi Ani Anelisa Elena!!!
Sanatate, noroc, bucurii si tot ce e mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna dimineata mamici si pitici!!!
Am avut un week-end plin si cu vreme frumoasa si cu papa bun si cu vizite, plimbari( da' la film tot n-am ajuns).
Ce mai faceti voi, vad ca unii din pitici s-au imbolnavit!!!Insanatosire grabnica!Mikkyyy, spune-ne ce are Malina, pina la urma!!!!Ela, nu se putea fara antibiotic????

Deja vine frigul si incep sa apara virusii(gradinita), si problemele respiratorii si trebuie sa incep cu piticii un tratament preventiv.Doctora mi-a recomandat Oscilococcinum o doza pe sapt/3 sapt, apoi pauza 3 sapt, si din nou o doza /sapt/3 sapt si pauza alte 3.Voi ce mai folositi in acest scop???

Claudelu, o sa ne fie dor de tine!!!

Lavinia draga pe unde umbli? Hanna a facut vaccinul???Mai da un semn de viata!

V-am pupacit.mai apar eu p-aici...

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

UITASEM:

OLIVIA CARLA!!!
ADRIANA CLAUDIA!!!
ANELISA ELENA
!!!

LA MULTI ANI! Sa cresteti mari, sa aveti noroc in viatza si numai bucurii.Multi pupici voua , si mamicilor si taticilor

Catalina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

LA multi ani sarbatoritilor de ieri si azi, David Theodore, Olivia Karla, Adriana Claudia, David Bogdan si Anelisa Elena!!.

Multumesc pentru gandurile bune. Din fericire moatza mea a scapat usor de bubite, ieri ii disparusera mai bine de jumate iar azi dimineata nu mai avea nici una .

Ela, sanatate multa Cristinei.

Corina, si mie prima oara cand mi-au venit ziceai c-a erupt Vezuviul. Si m-a tinut 5 zile pline, dupa care in a sase a trecut brusc. Mai asteapta putin si daca tot nu trec, da fuga la un control.

Mirinda, am vorbit cu barbata-meu (e coleg de munca cu nasa) si imediat ce reuseste sa vorbeasca cu ea, o sa-ti dau mai multe amanunte despre bazin.

Claudelu....o sa ne lipsesti......

Si acum sa va zic ultima bomba...bona m-a anuntat dimineata ca si-a gasit altundeva si de maine nu mai vine . Hodoronc tronc....fara preaviz, fara nimic. Ma rog....am discutat cu ea mai mult dupa, si-a gasit cu 1 milion mai mult undeva prin Baneasa (merge de i se acreste, cu maxi taxi pana la cap de linie si apoi mai vine sa o ia cineva). Probabil daca i-as da ceva mai mult ar ramane. Dar m-a enervat atat de tare la modul cum a pus problema ca n-am de gand s-o mai pastrez chiar si cu salariul de acum. Ca pana la urma oricum eu ii dau mai putin decat ma gandisem initial ca o sa dau bonei, asa ca ii puteam creste salariul, mai ales ca imi placea de ea. Dar cand cu 5 minute inainte sa ies pe usa sa plec la munca imi spune ca are o veste proasta pentru mine si ca de maine nu mai vine, da' sa nu ma supar ca mi-a gasit pe altcineva (de parca malina e un catelus care trebuie scos la plimbare zilnic si asta o poate face oricine, oricand), mi-a sarit mustaru. Ce incredere sa mai am eu in ea, ca peste o luna nu va proceda la fel. Asa ca astept sa vina seful la birou si sa-i explic ce si cum, dupa care o tai spre casa sa "concediez" bona.

Si iar dai si cauta bona.......tare distractiv va m,ai fi. Tocmai cand incepusem si eu program, intreg la munca. Asta e....c'est la vie!!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Na, ca ma deschisei la culoare si parca e mai bine asa!:)) La mine e aproape ora 3 dimineata si eu stau sa-mi schimb culorile pe forum!!
Lara in sfarsit doarme!! Cine a zis ca da la schimb copil-ceas desteptator pentru copil-liliac? Gata! Facem schimbul, ca mi-ar prinde si mie bine sa ma trezesc mai devreme.

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor.Ieri eram disperata ca puiul meu nu mananca cum trebuie si mi-a facut o surpriza si a mancat mult mai mult lapte decat de obicei. Am incercat sa-i dau mai putina mancare diversificata si a mers. Sper sa fie si azi asa.Ieri a mancat pana la urma cca 700 ml de lapte formula.Dar am o mare problema acum, ca de pe 2 oct dimineata Alex nu a mai mancat tzatza. Nu prea mai am lapte, dar un pic, un pic tot mai e acolo. Daca el nu mai suge de loc, ce sa fac in continuare. Va trece de la sine sau va trebui sa iau pastile pt oprirea secretiei lactate. Imi pare tare rau ca nu-l mai alaptez, dar asta e. Cred ca din cauza lui s-a intamplat asta pt ca nu a fost un copil mancacios niciodata.

alex si mama - 26 apr 2004

Mergi la inceput

LA MULTI ANI penru cei doi DAVIDEI de ieri si pentru fetele de azi: OLIVIA, ADRIANA si ANELISA! Sa traisca toti puisorii, sa creasca mari si sa isi fericeasca parintii!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

BEBE2004, sa fie Alex sanatos ca creste el mare si fara tzatza. Bine ai venit printre noi!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Ce pustiu pe-aici!FETELOOOOOOOOOOOOOR!!!!!!

bebe2004, bine-ai venit la noi, o sa te simti bine aici, si: NU renunta la ALAPTAT! Incearca sa inlocuiesti un biberon cu un alaptat.O sa-i fie foame si poate mai incearca si din lapticul tau, (zic si io!).

Fetelor!!!!!!!!!!!???????

Catalina,

Mergi la inceput

Mikkyyy, acum citesc mesajul tau! Urasc oamenii astia care te anunta in ultimul moment ca ei au gasit ceva mai bun si pleaca.Si e vorba de un copil!Nu putea sa-ti spuna mai demult sa stii ce ai de facut?Banuiesc ca vei cauta pe altcineva.Imi pare rau, multa bafta!

Daniela(Nedda), arati f. bine acum!!!(glow)

Pupici.

Catalina,

Mergi la inceput