Fetele din USA, poftiti la o barfa! (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

El a zis ca mai sta cateva zile si daca nu trece se duce la doctor. Cat poate sa afecteze bleachul? Voi stiti ceva despre asta?

Oana_B

Si eu am spalat cu clor intr-o camera acum 2-3 ani de zile, si ma apucase o tuse cu stari de voma, de parca nici nu puteam sa respir. Mi-a trebuit 2-3 zile sa-mi treaca arsurile din gat. A trebuit sa termine sotul meu, si cu clor diluat in apa... Daca continua cu tusea si astazi, si eu zic sa se duca sa-l vada un doctor. Sau sa sune la poison control center si sa le ceara la aia sfatul daca nu vrea sa bata drumul pana la doctor.

Mergi la inceput

Mamicaluitheo, multumim de vestile bune, si ne rugam in continuare pentru refacerea rapida a lui Florin. Ma bucur sa aud ca e pe calea de refacere. Acum depinde si de el si de puterea lui de a se lupta pentru a se reface cat mai repede.

numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by conchita

fetele, recomandati-mi si mie o carte de istorie a americii nu prea ideologizata asa...am luat una cu poze deocamdata,
--------------
been there, seen that, so what?

Ca sa-ti faci o idee obiectiva eu iti propun sa citesti doua:
A History of the American People de Paul Johnson (pdv conservativ)si
A People's History of the United States de Howard Zinn (pdv radical)

A

PS Le-am luat si eu pe alea cu poze

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri, cum am spus nu ma interesa in mod deosebit dar ma enerveaza la culme cind vin cu asemenea laude ca si cum in State ar fi raiul pe pamant, ea fiind in al doilea semenstru de studii ceva legat de farmacie, tatal copilului e si el in State cu ea dar sta fara viza(ilegal), si suna in Ro ai mei fiind vecini cu parintii sotului cu asemenea gogosi si altele precum ca ar fi cumparat pulpe de pui nu stiu cite kg cu 99 centi in total si alte baliverne. Cel mai rau m-a enervat anul asta, cind noi am fost in Ro si nora lor nascuse, vin la citeva zile cu o asemenea bomba. Vroiam sa va intreb mai demult, dar mi-a fost oarecum un pic jena.

toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Chestia cu mancarea s-ar putea sa fie adevarata, mancarea e destul de ieftina si cand sunt reduceri iti poti umple camara repejor. De restul, nu stiu ca nu stau acolo, nu prea cred eu ca are multe avantaje mai ales daca nu e in regula cu actele.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

salutare dragutelor!
Voiam sa va intreb daca pe voi nu va apuca in prag de toamna melancoliile, zacustile si pusul muraturilor (reflexe infipte bine din anii stati "la mama"). Stiu ca se gasesc de toate la magazine (cine a gasit loboda??) (si ca timp nu prea e) dar parca...tot mai bun e cand il faci tu..
O zi buna! In Chicago e o vreme superba si copacii au inceput sa-si schimbe hainele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by roxanuta

salutare dragutelor!
Voiam sa va intreb daca pe voi nu va apuca in prag de toamna melancoliile, zacustile si pusul muraturilor ....

Nici vorba!! Astea pentru mine sint sechele de care ma dezbar.
Cu loboda glumesti nu? Ca altfel numai traficantzi.. si pretul pe piata neagra e considerabil.
Cind conduc spre serviciu e un copac imens in mijocul unui cimp, toamna e o minune sa-l vezi de la o zi la alta schimbindu-si culoarea. Mereu zic ca o sa i fac o poza din aceeasi pozitie in fiecare zi timp de o luna sa vedem cum ajunge de la urias verde la chel trist.
Va duceti sa vedeti culorile toamnei? (scenic drives?)
Pamint binecuvintat nu altceva!!
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Narcisa, zau ca ar fi bine daca am trai dupa cum cred unii din Ro. In cazul in care ai incerca sa le explici contrariul, ti-ar arunca-o cu :"lasa ca stim noi".
Si eu zic ca sa tai un 0 la suma aia.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_B

Chestia cu mancarea s-ar putea sa fie adevarata, mancarea e destul de ieftina si cand sunt reduceri iti poti umple camara repejor. De restul, nu stiu ca nu stau acolo, nu prea cred eu ca are multe avantaje mai ales daca nu e in regula cu actele.

Oana_B

De acord cu Oana, daca mergi la supermarket, poti gasi Kg de pulpe de pui la 99 de centi, si multe altele. Dar daca faci cumparaturile la un Whole Foods, unde gasesti pui fara groth hormone si antibiotice, legume organice, si altele de genul asta, te costa mancarea cam de 5 ori mai mult. Adio pulpe de pui ieftine, si ardei rosii la 99 de centi. Eu am venit foarte naiva din Romania, unde nu se pomenea de mancare "organica" si m-au entuziasmat repede preturile de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b4delia spune:

quote:
Originally posted by narcisa

si altele precum ca ar fi cumparat pulpe de pui nu stiu cite kg cu 99 centi in total

Se gaseste pui cu 99 centi pe pound (cam 1/2 de kg), dar nu 99 centi pe "nu stiu cite kile in TOTAL". Aiurea. Poate o fi luat si ea pui cu termenul de garantie expirat.

P.S. Daca cumva iti spune secretul cum sa mergi la scoala si sa-ti plateasca statul $3500/luna bani de buzunar, sa-mi trimiti si mie un PM ca si eu vreau sa ma inscriu.

Mergi la inceput