Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by olga_stan

simonacip, iti multumesc pentru urare. sunt asa multumita ca am reusit sa obtin o casa, imi da un sentiment de implinire, siguranta si putere, pentru ca in viata m-am descurcat singura, eu singura mi-am gasit servici, singura mi-am facut cununia si tot singurica am obtinut o casa...este pentru mine fff important ca am reusit sa ma descurc! acum ramane sa fac un copil frumos, sanatos, norocos si destept! sa imi ajute dumnezeu!

olga 30 ani si bebe 31 sapt.

Doamne Ajuta! copiii sa ne fie sanatosi.
Si noi tot singuri ne-am descurcat: si cu nnta, si cu casa, si cu serviciile. Si este cel mai bine asa, sa stii ca nu datorezi nimic nimanui, basca ca simti intr-adevar ca ai realizat ceva.

Simona, 34 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna fetelor.
Vad ca ati scris mult de ieri pina azi. Eu am fost aseara la cumparaturi cu sotzul si ma cam resimt. Ma doare burta chiar si cind stau in pat.

Am cumparat ieri niste abtibilduri f haioase pt camera fetitzei. Pt. fetele din Bucuresti care sint interesate, le-am gasit la magazinul reclamamascata din Calea Vitan, linga stadionul Olimpia. Costa 25.000lei.

Andreap te agiti cam mult (faci mincare, ai grija de soacra etc). De ce nu stai cumintica in pat?

“eu dorm deja pe spate desi nu suportam inainte insa acum ma doare spatele rau, nu ma refer la baza ca si acolo ma mai doare, ci sub omoplat este ca un junghi puternic si ma termina oricum as sta si cu tot masajul facut.” Anne-mary

Anne-Mary si eu am durerea asta sub omoplat (numai in dreapta), mai ales cind stau pe scaun.

Bits multumesc pt listutza.

Ela2001 - 36 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

V-am pupat pe toate

Simona, 34 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Voi nu vreti ca sotii sa fie acolo la momentul respectiv, eu nici nu ma gandesc sa nu fie acolo. Deja m-am interesat si am aflat ca la Municipal sunt rezerve (cu plata) in care poate dormi si sotul cu tine, asa ca cel mai tarziu saptamana viitoare o sa merg sa rezerv una. Nu stiu cat costa dar pentru mine e foarte important sa fie sotul meu acolo. Macar sa se ocupe el de dat in dreapta si in stanga, pentru ca eu sunt cam varza. Nu v-am povestit, dar cand am fost la medicul de familie sa-mi dea prenatalul, m-am dus "pregatita". Si la sfarsit am scos eu plicul si i-am zis "poftim, pentru dumneavoastra cu multumiri". Iar doctorita a spus "nu, nu, nu! in nici un caz" asa ca am plecat acasa fastacita si cu plicul in buzunar. Asa ca va dati seama ce talent am eu la dat..
Olga, felicitari! Cel mai mult ne bucuram de lucrurile obtinute fara ajutorul nimanui!
Miche, eu deja ma gandesc ca mai vreau un copil O sa mai astept vreo 2 ani si vreau sa-l fac si pe al doilea. Ideal ar fi sa fie fetita, sa am pereche :-)
Fetele, daca ziceti ca data viitoare se vorbeste despre spalat si alaptat, pai atunci vin si eu sigur! Astea sunt singurele 2 lucruri care ma intereseaza cu adevarat! E foarte important sa stim niste lucruri esentiale despre alaptat.. Din cate am mai citit eu pe site, pot aparea o gramada de probleme cu rani, ragade, mastita, etc. Doamne - fereste - si asta doar de la o pozitie necorespunzatoare a bebeului la san..

Eliza - 32 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna, burtici!
Revin si eu cu noutati dupa o absenta mai indelungata. Am fost si noi la analize, ne-a iesit un pic se anemie, asa ca trebuie sa trecem la administrare de fier... Am facut si vaccinul antitetanos. Asteptam sa vedem ce zice si nenea ginecolog sapt. viitoare. In rest totul e bine, lui bb ii place tare mult sa se impinga in ficatul lu' mamica. Da' mama nu se supara si abia astepta sa vada cum da neastamparatul suturi in burtica de se cutremura toata burtica...
La multi ani! cu intarziere si sa vi se implineasca toate dorintele Miche si Gandacelu!
Va doresc si voua multi ani fericiti impreuna, try!
Ma bucur pentru tine Olga, iti tin pumnii sa va mutati cat mai curand in casa noua!

31+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Simonacip fata din Timisoara, Alina a fost la curs. Este in saptamana 38 dar vrea sa nasca la termen deoarece isi pune centrala termica si parchet si spera sa termine cu lucrarile in casa pana atunci. Oricum ea era f. optimista si bine dispusa. Sincera sa fiu imi doresc si eu sa fiu ca ea peste 7 saptamani.
Miche esti tanara, cum adica doar un copil? Sa n-aibe si el in viata bucuria unui frate? Eu am plans 4 ani ca vreau un frate si D-zeu m-a ascultat (intre timp mama a mai nascut doi baieti, sanatosi, la termen dar pe care i-a pierdut unul dintr-o intamplare nefericita celalat din vina unei asistente). Si bineinteles ca dupa ce m-am vazut cu fratior am inceput sa cer si surioara, dar nu s-a mai putut.
In ceea ce priveste cursul de la Muncipal, eu am venit in ideea ca ne vor face turul maternitatii si pentru partea practica, in nici un caz pentru teorie.
Si acum sa ma laud cu nasa mea care s-a trezit la 1 noptea cu o crampa f. puternica iar la 4 deja nascuse. Practic a nascut intr-o ora de cand a ajuns la spital (ea sta in Moreni iar maternitatea cea mai apropiata este la Targoviste). Vreau si eu sa scap asa repede si totul sa fie bine si frumos, banuiesc eu ca si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Olga, felicitari pentru noua locuinta!
Este intr-adevar foarte frumos sa ai locuinta ta, sa o aranjezi cum te simti tu bine si sa nu te deranjeze nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La cursul de la Municipal se face turul maternitatii?????
Sta cineva sa plimbe niste pe-acolo????

Eu am inteles ca e un curs teoretic si se vizioneaza niste casete cu nasteri,de-aia am considerat ca n-are nici un rost sa vin.

Cat despre diploma aia...chiar nu-i vad rostul.

E adevarat ca eu inca vin la serviciu unde am program pana la ora 18 si mi-ar fi greu sa ajung la Municipal la ora 17.

Jasmine
33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna Burtici!!!!!!...............

In sfarsit imi merge si mie internetul. Nu mi-a mers nici aseara si nici azi toata ziua. Auzi, azi sa nu-mi mearga internetul cand a fost PRIMA MEA ZI DE CONCEDIU...

Adevarul e ca nu stiu cat as fi stat la calculator... Am zacut toata ziua... de raceala... Mi-am sunat doctorul sa-l intreb daca pot sa iau paracetamol si a zis DA. Am luat, am baut ceai cu miere si lamaie si am dormit... Cum apele curg siroaie de pe mine, acum ma duc sa fac o si apoi vin sacitesc ce ati scris de ieri si pana azi.

Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felis,si eu sunt in aceeasi situatie.AM o receala din aia nasoala de tot.Asta e deja a treia zi de cand iau paracetamol si beau hectolitri de ceai cu miere si lamaie.Nu se intrevede nici o imbunatatire.Mi-e foarte cald,transpir,nu pot sa respir....si mai am si treaba la serviciu.

Am gasit la Carrefour Orhideea niste salopetele din bumbac 100%,nu groase,cu tot cu ciorapel,la numai 30000 lei.Sunt pt varsta de 0-3 luni.Am luat imediat 4 bucati,desi mai luasem destule din Niro,dar la pretul asta...parca era si pacat.

Jasmine
33 saptamani

Mergi la inceput