Jocuri cu carte (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Da si io acu la cine las randu'? Gandacelu visacelu a ghicit autoru...Lilanda titlul (da, e superba nuvela - daca il prind pe ala care mi-a "confiscat" cartea o sa il ucid in chinuri)...deci negociatzi intre voi
Pentru amandoua

Don't get mad, get even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io o las pe gindacelu..ca io tot am pus de nu mai am nici o inspiratie...da' rem mi-a mers si mie la suflet !!! si orbitor, si-astept si io aripa dreapta

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

auliu, vedeti ce tontonoaca sunt?! am citit rem de tz-shpe ori, dar zau daca mai stiam ceva!

io n-am memoria cartilor, sunt catastrofa! le mai "ghicesc" dupe atmosfere, ca atata retin lol

iaca, acuma ce carte sa pun?
lilanda te rog ocupa-te tu, ca eu nu-mi mai amintesc nimic nimic din tona (la propriu) de carti citite... zau nici nu mai intru in jocul vostru, scuze!

in afara de micul printz si calutul cosmic, in rest... intuneric!

Mergi la inceput

O fotografie cu munti, pasuni si turme de oi, da peste cap viata unui agent publicitar!!!

pozulici

Mergi la inceput

Fotografia o primeste de la un prieten si o publica....imediat, insa este vizitat de un barbat, care-l obliga sa proneasca in muntii acoperiti de zapada, in cautarea unei fiinte din fotografia cu pricina, care ar avea puteri supranaturale.

pozulici

autorul e japonez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

fiintza respective este un spiridus sau cum le zice (lepercon) si ziaristul nostru se imprieteneste cu ei, se indragosteste de o fetita frumoasa de acolo, apoi se razboiesc cu totii leperconii cu niste fiinte care pot zbura cu ochii albastrii... na, cred ca asta e, dar nu imi amintesc titlul, sa ma bati...

sau e leprecon? offff

Mergi la inceput

Nuuuu, e o oaie amarita!!! Am pus "fiinta din fotografie" ca sa nu-i zic de-a dreptul oaie!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Haruki Murakami "Wild sheep chase"...

Mergi la inceput

Da Irimell
In Romania a fost tradusa "In cautarea oii fantastice" :-)

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

hihi, ce haios, si eu sunt o oaie!!!

Mergi la inceput