Balante (dez)echilibrate (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Multi Ani traiasca,Multi Ani traiasca,La Multi Ani!!!!!Ioana sa traiasca!
La multi ani,dragelor!Scuzati intrazierea,iertare ,sa nu ma bateti

Steluta,bine ai venit in clubul nostru!

Sorina.
"The heart is the most essential human quality"

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

O intrebare am pentru voi,asa,ca de la balanta la balanta:In ce domeniu credeti ca excelam noi? Eu cred ca in relatile cu oameni sunt foarte buni,ori in domeniu artistic.
Ce parere aveti?Ce meserie ni se potriveste?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Sorina.
"The heart is the most essential human quality"

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

La multi ani tuturor Balantelor, sa fiti sanatoase si fericite!!!
Se apropie si ziua mea (8 oct)si sotul meu a zis ca de ziua mea ma duce la concert cu Scorpions care este pe 8 oct, dar in felul asta beneficiaza si el de cadoul pe care mi-l face ,pai treaba-i asta?

In legatura cu meseria si eu cred ca in relatiile cu oameni suntem foarte buni. Avem rabdare cu oameni, sa stam sa explicam , cel putin la mine se potriveste lucrul asta , numai ca meseria mea nu este asta si imi pare rau.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ioanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! la multi ani si 1000 de pupaciuni!!!

sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!

merci pentru urari, dragele mosului

cat despre meserii... eu cred ca tot domeniul artistic-relatiile cu oameni e cel mai potrivit!

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Ma inscriu si eu in clubul vostru . Sunt o balanta "pe ultima suta de metri"-22 octombrie, dar zic eu ca tot balanta. DE asemenea sotul meu este o balanta - 4 octombrie.
La multi ani! pentru Ioana75 , si Toate cele bune tuturor balantelor!

Cornelia si bb Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Randurile noastre cresc!!!!!!! Bine ai venit CORNELIAP33!

Si acum despre meserii: cu toate ca s-ar potrivi relatiiile cu oamenii ( aici poate fi si educatoare, profesoara, resurse umane) Dar in nici un caz relatiile cu publicul. Am lucrat si nu-mi mai doresc! Prea multa diplomatie strica si oamenii nici pe departe nu sunt draguti, intelegatori si indulgenti. ( e suficient unu mai putin dragut si ti-a stricat ziua). Cel mai rau era ca o luam personal si puneam la inima.
Eu am visat mereu sa fiu designerita , sunt talentata ( si modesta ) dar nu suficient - si-mi dau seama. De aceea m-am orientat catre ceva mai pamantesc: Am facut textile si acum sunt inginera. Oricum imi place la nebunie sa cos si sa-mi fac haine, uneori ideiile ma inunda si as fi in stare sa lucrez toata ziua, fara pauze si sa-mi para rau ca s-a facut seara. Dar....job nika! Nu am gasit nimic in domeniu - lipsa de experienta bat-o vina. Si la angajare nu pot aplica tactica "Lauda-ma gura ca ti-oi da friptura" Dar nu-i nimic, va fi si pe strada mea soare!
(dez)echilibratele!

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu am facut informatica . Se zice ca trebuie sa fii si artist cind programezi, dar mult mai importante sint alte calitati. Acum am trecut pe management de proiect, si probabil ca intr-un an trebuie sa aleg: ma indrept spre managementul oamenilor ("lider") sau spre managementul task-urilor ("manager"). Mi-am facut testul LIFO (Life Orientation) si mi-a iesit ca sint indreptata clar spre oameni, m-au intrebat aia ce caut in fata calculatorului .

In toate zodiacele scrie ca avem inclinatii artistice si estetice, asa ca ... hai sa ne facem artiste!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Fetelor, da voi chiar credeti in horoscoape si in ceea ce se spune despre zodii? eu un a ma amuz si atat. Tot ce e in horoscop e cam general si cred ca oricare fie si din alta zodie s-ar putea incadra in tipar. Dar imi plac tot felul de horoscoape trasnite.

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

nici eu nu cred in horoscoape... nu dati cu rosii!

plus ca am deschis topicul asta cu manutele-astea doua!

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

La multi ani fericiti Ioana 75!
Tot ce-ti doresti sa se implineasca si multe multe bucurii!

In ceea ce priveste capitolul meserii eu am terminat finante-contabilitate(ca asa a vrut mama) si dreptul(ca asa am vrut eu)-decii relatii cu oamenii.

Bine ati venit fetelor(dez)echilibrate - Steluta si CorneliaP33

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput