Balante (dez)echilibrate (3)
Ma scuzati ca mi-am permis sa deschid un nou subiect, dar ala vechi s-a inchis!
Deci... sa continuam dezbaterile in cadrul sesiunii partidului!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29995" target="_blank">numai balante (dez)echilibrate!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31087" target="_blank">balante (dez)echilibrate (2)
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
Raspunsuri
tilis spune:
Fetelor, LMA!!!
Sa fiti sanatoase, fericite, iubite!!! Va doresc tot bine din lume!!!
Imi pare rau ca nu am fost prompta la urari, dar am fost extrem de ocupata si nu am avut timp sa mai intru.
Va pup pe toate si dezechilibtati-va!!!
Mihaela R spune:
Multumesc tuturor pentru urarile de bine, sinteti niste dragute.
La multi ani, Gindacelu!
Tango spune:
La multi ani, fetelor!!!
victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos
Steluta spune:
Buna tuturor Balantelor!!
Ma inscriu si eu in clubul vostru, ca fiind o Balanta, de 10 octombrie. As putea spune despre mine, ca sunt destul de echilibrata, dar si cand cad in cealalta extrema, am noroc de sprijinul logodnicului meu. El este Capricorn, si peste tot in horoscop, scrie ca aceasta combinatie de zodii nu este indicata. Dar cum se spune, "exceptia confirma regula". Noi suntem foarte fericiti!
Va sarut,
Steluta.
Steluta spune:
Si pentru Ioana75,
LA MULTI ANI!!!
Multa, multa fericire
si o petrecere pe cinste!!!
Steluta
ticka spune:
La multi ani Ioana75, multa dragoste si lumina in suflet!si cadouri multe cat poti duce
Bine ai venit Steluta, sa stii ca si la noi e la fel eu balanta si sotul meu capricorn, contrar tuturor prezicerilor, ne intelegem excelent! Deci om fi noi exceptiile care intaresc regula sau om fi noi regula si celelalte cazuri exceptii, nu stiu, dar vad ca merge bine!
Dana-ene, te asteptam cu listutza!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
Salmida spune:
Ioana75, La multi ani fericiti !
Stelutza bine ai venit in -ul (dez)echilibratelor!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Ioana75 spune:
Multumeeeeeeesc!
Si voua va doresc tot binele din lume, sanatate si noroc!
Bun venit in la toate (dez)echilibratele!
Va pup,
Ioana