Mobila bucatarie la comanda

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Geaninaelena ... ai facut cumva cu firma de care ti-am spus eu ? Povesteste-ne si noua cu cine ai facut, ce ti-au facut, ce ti-a placut si ce nu ti-a placut la ei, ca stim daca apelam la ei sau nu !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragilor... abia acum am vazut subiectul. Va recomand cu caldura pe dl. Simi care ne-a facut noua mobila de bucatarie acum cativa ani, iar acum maxim 2 luni ne-a facut mobila de sufragerie... a iesit super moderna si eleganta... ne-a costat cu tot cu materiale + manopera... 24.000.000 lei, a durat 2 sapt. (avea in perioada aia si alta comanda de onorat, o mobila de bucatarie).
Pt. cei interesati, va pot trimite pe email poze cu mobila noastra de sufragerie si mobila de bucatarie.
Pupici, pa pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

buna !

am terminat ... ce sa va spun???...firma se numeste SmartDesign, trebuiau sa termine lucrarea pe 9 octombrie, dupa ce au gresit de mai multe ori diverse au terminat pe 30 oct...finisajele lasa de dorit, iar echipa care a montat mobila nu era atenta...sotul a trebuit sa stea dupa ei...un exemplu: cosul de gunoi nu au stiut sa-l monteze, au dat gauri gresite...per total este binisor ...sunt cateva chestii care nu se vad la prima vedere, dar pe care noi le stim...
in concluzie nu va recomand aceasta firma

va pup!!

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

quote:
Originally posted by geaninaelena

buna !

am terminat ... ce sa va spun???...firma se numeste SmartDesign, trebuiau sa termine lucrarea pe 9 octombrie, dupa ce au gresit de mai multe ori diverse au terminat pe 30 oct...finisajele lasa de dorit, iar echipa care a montat mobila nu era atenta...sotul a trebuit sa stea dupa ei...un exemplu: cosul de gunoi nu au stiut sa-l monteze, au dat gauri gresite...per total este binisor ...sunt cateva chestii care nu se vad la prima vedere, dar pe care noi le stim...
in concluzie nu va recomand aceasta firma

va pup!!

Gia

Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Mariana75 - please, trimite-mi si mie pe PM poze cu mobila ta, si eventual si datele de contact ale dlui Simi.
Multumesc,

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Pentru cine e interesat de mobila din lemn masiv, in orasul meu,
adica Campulung Moldovenesc, este fabrica de mobila Mobilextra ,lucreaza mobila doar din stejar ,deosebita si va spun sigur ca preturile sunt acceptabile.Dati cautare pt. Mobilextra si gasiti poze.Eu va dau ceva ,nu stiu daca nu va fi sters
:http://www.mobilextra.ro/
Am vazut pe programul de cablu TV al orasului ca dau mobila si in rate ceea ce e foarte convenabil.
M-am uitat pe mai multe situri dar nu am vazut ceva mai frumos.
Nu stiu prea multe detalii (adica daca asigura ei transport ,etc.) dar ma pot interesa la un vecin care lucreaza acolo.(daca doreste cineva)

cici

Mergi la inceput