Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Monica cred ca nu m-ai inteles bine, dar eu pe Arisa in planul meu este sa ma internez cu ea, asta numai daca nu intervine vre-o minune, eu stiu sa apara mama la mine adusa de Abracadabra
Andreeap durerea pe care o simti tu o am si eu uneori, cred ca de vre-o cateva saptamani;stai linistita ca alea nu sunt de nastere,si nici de la stomac nu@cred ca pot fi;eu cred ca se datoreaza faptului ca uterul este inca sus

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Olga, ai dreptate! Nu sunt firava sua plapanda, dar daca pot evita o durere destul de mare(din cate am inteles)de ce nu? Momentan tot cezariana vreau, dar parca s-a strecurat un ghimpe care-mi spune sa nasc normal, ca de murit nu a murit nimeni din durere.Si apoi, daca totusi nasc normal, fac epidurala si nu cred sa ma lase doctorul meu sa ma chinui nu stiu cate ore.Mai vad eu, mai am cel putin 1 luna pana atunci.
Gandacelu, ai dreptate, nici eu nu cred ca sunt contractii dureroase, eu am contractii nedureroase de 2 luni si nu sunt acolo sus.dar fetelor, a fost o durere asa de "ascutita" ca mi s-a taiat respiratia.
Cu kg. nici nu vreau sa ma gandesc.Cand ma gandeam cum va fi gravida, nu ma vedeam cu 30kg.in plus.Se pare insa ca asta ma asteapta si nu-mi doresc decat sa le pot da jos dupa.Momentan, abia astept sa-mi vad printesa cu 30kg sau 35kg in plus!
Pupici,
Andreea34 saptamani+BBica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Gandacelu... subscriu la faza cu maseaua. N-am nascut, insa nu cred ca poate fi mai groaznic decat o durere de 4 masele concomitent. Chiar nu cred...

In ceea ce priveste durerea aia din stern... iarasi, n-am nascut, insa nu cred ca la nastere doare sus. Doare pe unde iese, nu? Asa ma gandesc... :))))

Adriana, tampita reactie si la femeia aia... Asta e, pareri si pareri... Eu tocmai pt ca o iubesc pe Maruta-Mamaruta nasc cu cezariana, intrucat mi s-a explicat ca as avea niste riscuri la care nu vreau sa imi supun copilul.

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bobita mie de data asta mi-a miscat in dreapta, dar care este scopul sondajului
Gandacelule si pe tine te-alearga dentistii prin cabinet; prima oara cand am mers la dentist aici, am mers cu sotul, si tot timpul cat s-a lucrat la dintii mei sotul, asistentele(vre-o 4 la nr.) m-au tinut fedeles, plus de asta a fost nevoie sa ma amorteasca cu masca de gaze, ptr. ca dr. nu putea lucra, iar in ritmul acela el a spus ca se lasa de meserie.Cand am nascut-o pe Arisa timp de 3 ore am plans continiu, iar cand Arisa si-a scos capul la iveala ala n-a mai fost plans ci racnet, am zgaraiat-o pe asistenta care ma tinea de mana, incat i-am dat sangele, de credeau ca am sa plec cu masa ginecologica cu tot, iar cat timp m-a cusut la "pitpalac" am chelalait ca un catel, dar a trecut si ma astept sa vina al doilea rand de racnete;si de data aceea al meu medic ginecolog a spu ca daca ar avea numai paciente ca mine s-ar lasa de meserie;de data asta mau avertizat ca daca mai fac teatrul de randul trecut ma vor bate, dar nu mie mie teama de ei;reactiile sunt reactii

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

GANDACICO sa stii ca nu m-as supara daca ar fi fetitza,sotul meu isi doreste fata,dar de cand ni s-a spus ca s-ar putea sa fie baiat eu nu-mi vad copilul decat baiat.daca se dovedeste a fi adevarata faza cu dormitul vedem peste 3,5 sapt.

BOBITA eu miscarile alea de fluturasi le-am simtit in stanga,iar prima oara cand a miscat a fost in dreapta.

octy 36 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by olga_stan

Gandacelul, tu ai mare dreptate in legatura cu cateva ore si apoi scapi sau sa te doara cateva zile si sa stai imobilizata la pat?! Tu alegi, important este ca de durere nu o sa scapi! olga 30 ani si bebe 31 sapt. de la u.m.

Olga, cateva ore de nastere normala, poata sa insemne si 18-22-24 ore...
Nu toate scapa usor...nascand natural.
Cred ca de aceea ii e frica Andreei!

Imobilizata la pat nu stai de cat max. 24 ore - in cazul cezarienei. Ca dupa aia te forteaza sa mergi!

Dana - sapt.32
DPN 27 Nov.

http://community.webshots.com/user/zonzo101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

roxana, ce-am ras la povestea ta!

spre deosebire de tine, eu la nastere n-am facut asa urat... nici macar n-am tipat, ca ma asteptam sa dureze 12 h - asa scria prin carti - si eu am nascut in 6 si ma tot gandeam: las ca tip mai incolo, ca daca incep d-acuma!...

si pe mine ma alearga dentistii, noroc ca mi-am gasit unul genial care lucreaza dumnezeieste si la care stau!

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by danette
Olga, cateva ore de nastere normala, poata sa insemne si 18-22-24 ore...
Nu toate scapa usor...nascand natural.
Cred ca de aceea ii e frica Andreei!

nu e nici asa, poate scapa si cu 2h, chiar de la prima nastere!
mai bine sa vorbeasca cu dr. sa-i spuna ca, daca apar complicatii, sa-i faca cezariana... daca nu, sa nasca natural... sau mai bine cu epidurala, nu?!

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetele ce bine de voi ca puteti naste normal cu epidurala. In Galati nu exista asa ceva sau ce sa zic nu se face , asa ca nu imi ramane decat varianta cu cezariana.
Tocmai a fost o vecinica la mine si a vazut ce am patutzul si mi-a stricat ziua zicandu-mi ca nu e bine sa cumperi nimik inainte de a naste.. Eu nu tin cont de superstitiile astea si de traditii dar ma cam intors pe dos.

Elena, 35 sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELE mama binevoitoare de astea gasesti la tot pasul insa tin sa-ti readuci aminte imensa satisfactie pe care o aveai cand faceai cumparaturile pt bebelul tau.uita-te aici pe forum si vezi daca mai e cineva care nu a cumparat nimic pt bebe,nu mai e nimeni.si mie mi s-au scos creierii cu chestiile astea dar tot am cumparat in ciuda tuturor superstitiilor.cred ca mai mult m-as fi stresat daca nu luam nimic.stai linistita caci mare e DUMNEZEU!

octy 36 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput