Sus in Scandinavia ... (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si apropo de Superman si costume
uite aici o lista care poate va inspira

Betie a la

Cenusareasa: vii acasa fara un pantof si hainele iti atarna in zdrente
Frumoasa adormita: dormi 100 de ani
Alba ca zapada: te trezesti cu sapte barbati straini in pat
Mica sirena: picioarele ti se lipesc si miros a peste
Scufita rosie: te trezesti in acelasi pat cu bunica
Hainele noi ale imparatului: te trezesti gol pusca in sant si descoperi o multime care te arata cu degetul
Superman: corpul ti-e rosu si albastru iar soaptele celor din jur ti se par tipete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

quote:
Originally posted by Adela99

si apropo de Superman si costume
uite aici o lista care poate va inspira

Betie a la

Cenusareasa: vii acasa fara un pantof si hainele iti atarna in zdrente
Frumoasa adormita: dormi 100 de ani
Alba ca zapada: te trezesti cu sapte barbati straini in pat
Mica sirena: picioarele ti se lipesc si miros a peste
Scufita rosie: te trezesti in acelasi pat cu bunica
Hainele noi ale imparatului: te trezesti gol pusca in sant si descoperi o multime care te arata cu degetul
Superman: corpul ti-e rosu si albastru iar soaptele celor din jur ti se par tipete

Da' vrajitoare unde e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Sal'tare la toata lumea!
Adeloi,am si io o mica nedumerire.Vazui pe site-ul ala ca stuga noastra e dotata cu cotineaza bre,si ma-ntrebam si io care dintre noi se scoala cu noaptea-n cap sa dea de mancare la gaini?Trebe sa ne organizam.
Hönshus för färska frukost ägg, bara att hämta!

Mergi la inceput

Si Frantzuzoico,nu-l mai chinui pe baietu' nost,ca daca se supara si pleaca,cin' ne mai spune povesti cu capre?Ha? Din nou,bataitza la popou' tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Iete, la Katarina cum vrea sa-nceapa ea ziua cu oua!!!
BTW Stiti ca in daneza frokost e dejunul, masa de prinz???
Io tot ii dadeam inainte ca inseamna mic dejun (asta din reminescentele mele de suedeza) pina mi-a atras atentia Niels ca iar o dau pe alta limba!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ca o balanta care se respecta (adica cu simtul dreptatii) si careia ii place sa se joace in "sandlåda" trebuie sa va spun ca baietu'(cupilu') a inceput, asa ca daca cineva tre' s-o incaseze e el
(pe bune)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

quote:
Originally posted by Katarina

Si Frantzuzoico,nu-l mai chinui pe baietu' nost,ca daca se supara si pleaca,cin' ne mai spune povesti cu capre?Ha? Din nou,bataitza la popou' tau.

Ha ha ha prinde-ma!

Mergi la inceput

Pa mine nu m-ntereseaza cine are dreptate.Io o articulez pe Frantzuzoiaca noastra,c-asa vrea muschii mei.Am spus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

bei iar scrieti romane?? pleaca omu si cand se intoarce alte 2 pagini scrise..

io m-am trezit azi cu noapea in cap, adica la 5.30. pt ca Bandit al meu nu m-a lasat sa dorm.. s-a desteptatit bei .. are chef de joaca si ce face sare in pat, toarce la urechea mea asa tare ca nu pot dormii, daca nu-i dau atentie incepe sa ma muste de maine, intra sub plapuma.. si uite ca ajung sa-l dau afara din dormitor si sa inchid usa.. urmeaza punctul 2 cand incepe sa miaune la usa de ar scula si morii si zgarie usa.. na si iar deschid usa si uite asa imi petrec eu diminetile inchizand si deschizand usa.. ca el meu prieten nici ca aude ceva.. asa-mi trebe daca am vrut animalut.. da oricum mama il iubeste..

hai ca mai revin.. ma duc sa halesc ceva ca abia am ajuns acasa..

Mergi la inceput

Pui io din nou mana pe tine,da' la Revelion! O sa-ti fumez din nou tzigarile pan' te decalri in faliment.

Mergi la inceput