Sus in Scandinavia ... (11)
Raspunsuri - Pagina 5
lilanda spune:
Rezervare de cind si pina cind??? Tre' s-o luam de simbata?? Ca io ziceam ca e numa' buna perioada 27 dec-2 ian. Voi ce ziceti???
pozulici
frantuzoaica spune:
Ura!!ca putem in voie..ca poate pana atunci nu ma las
In ce perioada,ca n-am fost pe faza,citesc si eu din 3 in trei observ
Adela99 spune:
io deocamdata le-am trimis un mail si mi-am aratat interesul pentru Revelion...sa vedem ce zice...si ce mai ziceti si voi
frantuzoaica spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Rezervare de cind si pina cind??? Tre' s-o luam de simbata?? Ca io ziceam ca e numa' buna perioada 27 dec-2 ian. Voi ce ziceti???
pozulici
Asa ma gandeam si eu.
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
Ura!!ca putem in voie..ca poate pana atunci nu ma las
In ce perioada,ca n-am fost pe faza,citesc si eu din 3 in trei observ
cu parere de rau... nu putem fuma inauntru (cu toate ca sunt fumatoare zic ca e totusi bine, altfel ne prea afumam )...rökfritt nu e ca e liber sa fumezi ci ca e liber de fum
Rayuela spune:
mey frantuzoaica,da di ce esti asa de rea cu narancea bre?Vezi ca e cupilu meu adoptat si a venit sa-mi plinga in fuste
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
si mie imi convine cu fumatul din motive de cupil
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Adela99 spune:
27 dec-2 jan si mie mi se pare o perioada foarte buna, dar...de obicei se inchiriaza de sambata/duminica, doar daca nu putem sa negociem ca nu cred ca a inchiriat-o cineva din 1 jan, nu?
frantuzoaica spune:
Adelo,se pare ca m-a batut bine soarele azi de nu mai stiu nici intelesul cuvintelor
Elena,lasa copii adoptati si spune ce costume o sa purtam eu si consortu'ma gandeam ca el poate fi superman..cu viteza lui!