Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urari!!! de la noi pentru voi!!!! Tot binele din lume va dorim si voua si dragoste multa!!!

Noi il asteptam pe tati sa vina acasa, ca mergem sa ne petrecem...si tati ne-a cumparat ceva de 6 luni, e tare secretos!!!

P.S:Diseara nu cred ca vin la conferinta ca vom petrece, mai mult ca sigur!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Vai Claudelu' ,ma faci sa rosesc, asa petreceti voi???. Copilu' doarme ,si voi....

ELA???????
DIANA????????????

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

RAUL ANDREI!Sa cresti mare, sanatos si frumos si sa-i bucuri pe parinti!

MARIA CRISTINA!Sa fii cuminte si sa ai parte de noroc in viata!

Kata , normal ca o sa-mi fie dor de Toronto, dar asta e,ca doar nu ma duc la capatu lumii, sint doar 50 km.Vlad e ok cu scoala o sa mearga acolo la scoala, care e chiar peste gard de blocul nostru.
Multumim tuturor pentru aprecierile la adresa Theei.
O sa ne mai auzim saptamina viitoare cindva.
Va pupacesc pe voi si pe bebicii vostri, o sa-mi fie dor de voi.

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

Raul-Andrei!
Maria-Cristina!

sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti cei mai frumosi copii din lume!

katalina, ii dai banana? ca mie mi-a spus dr ca mai tirziu, la 8-9 luni, asa scrie si in Mama si copilul. eu aveam de gand sa-i dau la iarna, ca si-asa o sa fie fructe mai putine ca acum.

alina, eu zic sa nu tii cu dintii de niste ore exacte pt masa, ca BB e mic si nu stie, lasa-i putina libertate, ce daca maninca mai tirziu. Si ana are zile cind maninca la 3-4 masa de prinz.

Clau, sa ne zici si noua ce-a primit Raul...suntem curioase ca niste cuscre!

Veve, crocko e deja baiat mare dupa ce spui ca face...nu-l insori?

fetelor, de luni...la munca cu mine! ieri si azi am mai hoinarit pe ici-colo, mi-am mai cumparat cite ceva, toale, colier, cercei, bineinteles... si pentru Ana of corse, ca nu se poate sa intru undeva fara sa-i iau si ei ceva, am sertarele pline, dar parca nu sunt de ajuns...oricum, am net non-stop la munca, timp s-ar putea sa am mai putin, dar gasesc eu o fereastra-doua pe zi!
si o zi buna!

Mergi la inceput

Mirinda cred ca (scuze cacofonia) Katalina zicea de programul lui bebe, nu eu.Si Thea mai face asa citeodata dar nu ma impacientez, ce parca noi mincam la ore fixe?
Fetele voi le dati galbenus de ou la bebei?ca vreau si io sa-i dau, doar are 6 luni acum, e mare.
Pupe la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dely99 spune:

Multumesc Claudelu pentru invitatie !!! Te-am vazut adineauri in pozele de pe site !!! Sper ca restul fetelor nu se vor supara de intrarea mea aici in gasca !
Vai, dar sunteti atat de multe aici de o sa-mi fie greu ca sa va cunosc pe toate. Va trebui sa-mi notez numele si ceva caracteristici despre fiecare. Eu am nascut pe 15 martie un bebe de 3,850 kg si 58 cm, un bebe rau de mama focului dar care vad ca se cuminteste pe masura ce creste.

Mergi la inceput

Dely99 bine ai veni in nostru.O sa-ti placa aici, fetele sint de milioane.Cum il cheama pe bebele tau?
pentru tine si bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

Anca, asa-i, io-s batrina si ramolita, sorry.

delly, bine ai venit, mai ales ca te-a impins Claudelu de la spate, ai grija ca cere taxa pentru orice, si-a facut si agentie matrimoniala, cu cuscra ei si sa ne pui si noua pozici ale lunganului tau, sa-l vedem si noi, mamicile de fetitze, ca mai nou e o moda pe-aici, umblam sa ne-incuscrim. Auzi, 58 cm la nastere, parintii sunteti cumva baschetbalisti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33056" target="_blank">Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (17)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput