Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

SA-Mi TRAIASCA GINERELE
LA MULTI ANI RAUL ANDREI,sa cresti mare,frumos si destept si sa jucam la nunta ta si a lui Amelie!!

LA MULTI ANI MARIA CRISTINA!!!Sa cresti mare si frumaosa,sa-ti asculti parintii!!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Neata (la aproape pranz).

Ce mai fac mamicile? Au fst cumintei bebeii azi-noapte? Al meu e cuminte manca-l-ar mama de baiat (atentie: mamaicile cu fetite, da? ). Aseara dupa ce am facut (inainte de a stat cu tati la calculator, si a avut grija sa arunce tot pe jos - ce s-a mai distrat tati ), am trecut la ! Si a dormit puiu pana la 8 dimineata. I-am dat sa pape si apoi avea chef de discutii!..iar mie mi-era atat de ...si vorbeam amandoi (el in , eu in patul meu - se uita la mine printre gratarele patutului)..si cnd se oftica ii mai punea mami o jucarie cantatoare... sau ii dadeam drumu sa ii cante chestia aiai de deasupra patului...si apoi speram ca mai pot dormi si eu macar un sfert de ora! Vedeti-va de treaba!.. la 10.30 satula de nesomn m-am dat jos din pat! Ce credeti ca vad dupa 5 minute? David al meu dormea neintors!..daca stiam ma dadeam mai devreme jos din pat - si ma duceam pe canapeaua din sufragerie sa dorm .

Kata si Clau - pai nu pot sa - ca i-a recomandat medicu o saptamana de ODIHNA ..asa ca - ce nu fac eu ptr husband?
Azi vreau sa fac piftie. Mi s-a facut pofta cnd am vazut in market carnita de piftie (eu snt tare pofticioasa si gurmanda). Apropo de pofta - am inceput prepararea chestiei care s-a discutat pe forum si care facut sa multa lume (nu spun ce - cine nu a vazut sa nu ) cum am facut eu).

Maine suntem invitati la masa la niste prieteni. E prima data cnd mergem. Ea e romanca, el francez. Sa-i duc un tort? Un vin bun? Voi ce ati face in locul meu? Ca stau si ma gandesc: or vrea tort cu frisca sau ciocolata? vin alb sau vin rosu?..sa o intreb ce fprefera? daca nu-mi spune? sau daca i se pare ciudat?..

Lumy si David (11 Martie 2004)

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Maria Cristina !!!

La multi ani Raul Andrei !!!.

mama ce de-am mai muncit la culorile astea.....

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, voinici, sa aveti parte numai de bucurii si noroc in viata!

Acu ca' terminai cu urarile...ma-ntorc la treaba, ca am o groaza de facut....poate mai apar sa recuperez si cu raspunsurile la mesajele voastre.

Lumi, eu as duce o sticla de vin bun, desi n-ai de unde sa stii gusturile lor.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Uitasem sa va-ntreb....ce mai stiti de Diana? Ca n-am mai vazut-o de vreo saptamana si tocmai se lauda ca-si pusese net...

Si am bagat si un ochi in fuga la pozele lu' Thea, scumpica foc!!! Mai ca-mi pare rau ca n-am baietel, numai domnsoare pe-aici......

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, va invit la ...Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 6 luni!!!Ce baiat mare are mama!! Acusica il insor cu Amelie si atunci facem un chef si ai mare!!!Acolo va fi nebunie mare

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Spiculetz, ce sa-ti spun: daca au copii, le poti lua tort, sau dulciuri sau bomboane etc, daca sunt singurei si porumbei, atunci o sticla de vin rosu e foarte potrivit!Depinde daca stati si la cina !Vinurile frantzuzesti...mmmmmmmm.
Piftie....Yam,yam.la Craciun.ma pastrez.Despre ce chestie vorbeai tu ca s-a discutat aici?(mincare??).

Vezi Alina ce laudata este Thea.aici, dar nici cu Hanna mea nu ma pling.E frumoasa foc.Sa fim sanatosi sa ne bucuram de ei.Eu sunt tare fericita cu 2 copii.

De doua zile am dat peste cap programul de masa al lui Roby.Azi s-a trezit la 11.30, si masa era la 11.00, acum masa de prinz i-o voi da la 15.00 nu la 14.00, caci vreau sa si manince.La 12.00 i-am pus in blender asa: 1/2 banana, 1 lingura brinzica calcica, 1 biscuite, zeama de la o felie de portocala.Va dati seama ce-a iesit,am mincat si io! Daca tot vorbim de mincare, aseara am facut niste snitele de pui picante cu piure de cartofi si cu salata, yam,yam, si desert un compot de mere cu o aroma de scortisoara.Noi suntem niste gurmanzi, asa ca Montignac se duce pe apa simbetei!

Intrebare: Copiii vostri dorm pe perna? Eu nu pot sa-l las fara, e o fisie mica din finet, nu e perna!, s-a obisnuit cu ea ,dauneaza la coloana?

V-am pupat.Mai revin.

P.S A vazut cineva filmul TERMINALUL???Vreau sa ma duc miine.MERITA??Mersi.

[b]VINE WEEK-END-UL!!!!!!!!!!!!!![/b]

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by katalina

Spiculetz, ce sa-ti spun: daca au copii, le poti lua tort, sau dulciuri sau bomboane etc, daca sunt singurei si porumbei, atunci o sticla de vin rosu e foarte potrivit!Depinde daca stati si la cina !Vinurile frantzuzesti...mmmmmmmm.
Piftie....Yam,yam.la Craciun.ma pastrez.Despre ce chestie vorbeai tu ca s-a discutat aici?(mincare??).

Intrebare: Copiii vostri dorm pe perna? Eu nu pot sa-l las fara, e o fisie mica din finet, nu e perna!, s-a obisnuit cu ea ,dauneaza la coloana?

V-am pupat.Mai revin.

VINE WEEK-END-UL!!!!!!!!!!!!!![/b]

Catalina,

Cata, si Raul are un fel de perinita, e asa doar de fenta, e intradevar putin mai ridicata decat salteaua dar acum nu il mai pot culca fara ea..e smecher fiu-mio!!!

Lumi, subscriu la ce a spus Kata, daca au copii ceva dulce , daca nu un vinut bun, de al vostru frantuzesc...De ziua mea am primit un vin, adus din Franta de vara-mea si mama mama ce ne-am imbatat eu cu nasa noatsra

Claudia si Raul(01.04.2004)

[b]Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Mersic fetelor!
Vin ii iau! Ei sunt singurei, si ma gandeam ca poate un tort..dar e mai bine vin! Ala nu
Katalina - si David ieri a mancat ciudat rau. La 18.00 lua abia masa nr.3 ..

Acea papica s-a discutat pe la Generale si nu la Bucatarie (eu de obicei ocolesc bucataria ca altfel ).

Hai ca ma apuca de treaba!

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Luminitza, felicitari pt. semnatura!!!!!!

Catalina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

LA MULTI ANI si tot binele din lume sarbatoritilor de astazi,
Maria Cristina si Raul-Andrei!
Pupaceala multa de la noi!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput