Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16)

Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Primele parti:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24093" target="_blank">1,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24954" target="_blank">2,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25975" target="_blank">3,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26905" target="_blank">4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27511" target="_blank">5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27947" target="_blank">6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28511" target="_blank">7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29085" target="_blank">8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29934&whichpage=10" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30532" target="_blank">10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30989&whichpage=1" target="_blank">11 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31360&whichpage=1" target="_blank">12
,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31684" target="_blank">13,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32142" target="_blank">14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32429&whichpage=1" target="_blank">15

16 februarie amelie(Crina-Amelia/Bucuresti), Andreea,
23 februarie Oani (Ioana/Brasov), fetita (2,6kg)
2 martie crina catalina, Codrin ( 3300 g si 51 cm)
3 martie vasce(Canada), David Theodore (3,45kg si 51cm)
4 martie Adina Iulia, Olivia Karla (3,5 kg si 51 cm) web
4 martie mandita, Adriana Claudia (1.900g) www.freewebs.com/adrianaclaudia/" target="_blank">web
6 martie bibuga (Ildi/Mures), baietel (3.750kg ,54 cm)
7 martie Maluba (Beatrice-27 aug 1980), Darius-Gabriel (4,2kg si 53cm) web
- 02 ian 1981 - Gabriel
7 martie asi (Stanca/Cluj),
9 martie codritu(Montreal/Canada), Tudor (2.6kg si 49cm)
11 martie spic de grau , David (2.4kg si 47cm) web
16 martie gabivalceanu (Gabi/Pitesti), Ioana(2,8 kg)
16 martie iamona(USA), Andrea Cristina(3,7 kg)
16 Martie Irismetal, Stefan Catalin (4 kg si 53 cm, scor Agpar +10 cu felicitari)
17 martie KIKISOR (Anamaria/Cluj), Andrei-Alexandru
19 martie Veve(Irina/Nh,USA- 04 sept 1975), Laur Andrei (3,08kg si 46cm,apgar10)web1,web2,web3
- 08 iul 1973 - Flavius
- 21 febr 2001 - Agnes
20 martie Soleil (Flaviana/Bucuresti), Tiana Maria (3150 g si 51 cm) web
20 martie Cosmy , Cristiana-Daria(3550g/52cm,apgar 9)
20 martie tinutza (Bucuresti), Robert
22 martie Dalina(Bucuresti), Andrei (3450g 51cm scor 9)
25 martie Oake(Bucuresti), Vlad (2800g) web
27 martie ruprich (Daniela/Bucuresti-2 aprilie 1969), Robert (3.100 kg-49 cm)
29 martie alona(Anca/Canada-13 nov. 1972), Theodora
- 01 nov. 1971 - Claudiu
- 17 oct 1997 - Vlad
30 martie inaioana (Ioana/Ploiesti), Katja (3 kg SI 48 cm) web
31 martie Mickyyy (Adriana/Bucuresti-28 sept ), Malina Ioana (3800g si 53cm)web
- 28 sept - sotu
31 martie mikaela(Mihaela/Ploiesti), Radu Paul (3800g si 52 cm)

1 aprilie Diana76 (Diana/Bucuresti), Maria Cristina (3600g) web
1 aprilie Claudelu (Claudia/Arad-16 iul 1979), Raul Andrei (3500g/51cm/apgar 8) web1, www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">web2
- 12 mar 1975 - Claudiu
3 aprilie simona_minteuan(Cluj-Napoca), David Bogdan (3.800kg 57cm)
4 aprilie cipstyle(Cristina/Germania), Anelisa Elena (3810 g si 55 cm) web
5 aprilie malina mircu (Malina/Pitesti), Daniel Ioan (3400 g)www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=malina_mircu" target="_blank">web
5 aprilie mobriq (Monica/Belgia), Eduard
7 aprilie denis (Denisa/Bucuresti), George Cosmin (3500 g)
7 aprilie Nedda (Daniela/Boston,USA), Lara-Diane (3101g si 51cm)web
7 aprilie bindiu (Camelia/Bucuresti), baietzel
8 aprilie mirinda(09 febr 1972),prima sarcina, Ana (3250 g,50cm) web
-24 iul 1970 - Theodor
8 aprilie blerina (Bucuresti/Romania), Jo-elle
12 aprilie Rayuela (Elena/Göteborg,Sweden-08 mar 1975), Amelie(3500g) web
- 20.12.65 - Catalin
13 aprilie katalina (Catalina-15 mai 1976), Robert Mihai(3.700g, 52 cm )
- 24 apr 1968 - Puiu
- 4 mar 1998 - Catalin
14 aprilie Nally , Sebastian (2,650kg si 48,5 cm)
16 aprilie LaviB (Lavinia/Germania-31.octombrie.1974),Hanna

17 aprilie georgescu oana(Oana), Maria Alexandra (3350g/49cm)
18 aprilie Pucku (Corina/Canada-19 iun 1979), Stephanie (4900g/52cm/apgar 9) www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">web1,
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">web2,www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">web3,www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">web4
- 28 aug 1968 - Oszkar
19 aprilie mama_lui_andrei(Roxana/Bucuresti-24 mai 1980), Andrei-Alexandru (3600g/54cm/apgar 10) web
- 18 iunie 1976 - Luigi
20 aprilie Laura22 , Justin George (2.900 kg)
21 aprilie ela76 (Mihaela/Bucuresti-17 apr 1976), Cristina (3.550kg si 52cm apgar 9) web
- 23 aug 1975 - Virgil
21 aprilie piciulica , Eric
22 aprilie ama luca (Bucuresti), Luca (3.600, 49 cm)
26 aprilie Simone, Iulia Alexandra (3100 gr si 48.5 cm) web
26 aprilie irinac, Ilinca (3.100kg si 50 cm)
28 aprilie grasuta , Ana Maria (3000g si 49cm)
29 aprilie Alina33, Dragos www.inarad.ro/dragos" target="_blank">web

SCOR: - 28 - 24

Irina,veve & croko
pozici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Veve, plec si io putin la plimbare si la intoarcere, tzac, subectu' inchis!
Sa urez si eu La Multi Ani! pentru Ana Maria Grasutei - sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!

Tin sa declar oficial ca sunt complet aeriana, memoria ma lasa cand ma astept mai putin, asa ca fiti ingaduitoare cu o biata baba ramolita, cu mintea scurta rau de tot. De fiecare data cand vedeti ca am uitat ceva, amintiti-va de acest anunt!
Si dovada: intru eu ca Cristina la Piciul (magazin de copii), ma invart, ma sucesc, aleg diverse sosetele, ma hotarasc si la 2 body dragutze cu maneca lunga - aproape 300.000 lei. Platesc frumos, multumesc si mai frumos, plec, ajung acasa si... constat ca am uitat sacosica acolo. Noroc ca am nr lor de tel si mi-o pastreaza pana maine dimineata. Asadar credeti-ma pe cuvant cand va spun ce va spun...

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

MICKYYY
si sotului tau!!! sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume, sa va bucurati de Malina!!!

Fetelor, eu vreau sa va propun ceva!!!Dupa cum s-a intamplat si cu Mickyyy, ca pur si simplu, unele dintre noi, care stiam de ziua ei si am uitat, si cine stie cate zile de nastere nu le-am sarbatorit, ma ofer sa fac o lista cu datele noastre de nastere.Daca sunteti de acord astept sa faceti un semn si eu trec la treaba!!!

Eu am pus o intrebare si vad ca nu ma prea baga nimeni in seama...as dori si eu sa stiu daca vreuna dintre voi poseda cumva numarul de telefon al lu'Maluba!!!!!!!

Ela, mama draga, dar chiar te-ai sclerozat rau de tot!!!...Las ca nici eu nu-s mai breaza...azi, de exemplu, am mers la plimbare cu Raul si cu sora-mea si am intrat sa-mi iau o apa si tigari ca nu mai aveam...tigari nu am gasit, asa ca plecam mai departe...ajungem acasa si incep sa caut disperata tigarile, o intreb pe sora-mea daca le-a luat ea...Cristina se uita la mine tare ciudat si apoi imi spune ca de fapt nu mi-am luat tigari ca nu aveau...pur si simplu am uitat

Lavi, cum a fost la piscina???Ce ciuda imi e ca aici nu poti sa-i duci la bazin decat de la 3 ani!!!

Spiculet, sa sti ca si eu luasem intr-o perioada niste anticonceptionale care imi reduceau treptat treptat menstruatia...le-am luat la recomandare si vazand ca incet nu mai am ciclu am mers la alt ginecolog, care s-a socat cand a auzit ce pilule tare imi daduseNu stiu ce sa-ti spun, poate ca ar trebui sa le iei avand in considerare si faptul ca ai fibrom...

Cuscrooo, pupici la Amelie!!!...Cam aceleasi dimensiuni le-a avut si ginerica la 5 luni jumate!!!

Va pupitez!!!(pe portofel)

P.S: Am uitat sa va anunt ca de la 1 oct, timp de vreo 2 saptamani, n-am calculator...motive?prietena mea isi face o lucrare si ducem calculatorul la ea!!!O sa-mi fie dor de voi!!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Salutare fetele! Thea a zis TATATA azi.
Claudelu la lista cu datele de nastere trebe si a sotilor sau numai a noastra? Uite aici: eu 13 noiembrie 1972, sotul 1 noiembrie 1971.
E bine?

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fete dragi, tocmai aveam de gand sa scriu un mesaj lung dar mi s-a trezit Lara si nu cred ca ma va lasa.

Multumesc pentru urarile de casa noua. Va pup pe toate si o sa va mai povestesc cum e pe-aici de indata ce o sa studiez imprejurimile si o sa imi creez impresii noi. (Cel mai simplu cred ca ar fi sa va invit pe la mine ca sa vedeti cu ochii vostri.)

MICKY, LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de Malina.

KATALINA, eu ti-as arata-o pe fiica-mea dar mi-e ca mi-o fura Robert!:) Parca vad un duel intre el si David al lui SPIC DE GRAU!
Ei, serios vorbind acum, curand o sa actualizez si eu albumul Larei si o sa va arat noile ei poze, sa vedeti ce mare a crescut.

CLAU, o sa ne fie dor de tine! Eu ti-as fi raspuns la intrebare dar nu stiu nr. de tel. al MALUBEI. Parca se mutase din Iasi la Galati si n-am prea mai "vazut-o" pe forum dupa mutare. Ori poate ma insel eu!

ELA, stiu cum e sa uiti de la mana pana la gura! Sa ne fie de bine!:)

VEVE iubita, am vrut demult sa te intreb ce mancare la borcanele ii cumperi lui Laur? Eu i-am luat Larei numai Gerber organic pana acum dar ma intreb daca or fi si altele de incercat pe aici. Eu as vrea sa-i dau doar organic deocamdata, chiar si legumele si fructele pe care le cumpar si le pregatesc eu.

Trebuie sa fug acum dar sper sa revin mai tarziu! Lara va trimite un gangurit dulce!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nedda

CLAU, o sa ne fie dor de tine! Eu ti-as fi raspuns la intrebare dar nu stiu nr. de tel. al MALUBEI. Parca se mutase din Iasi la Galati si n-am prea mai "vazut-o" pe forum dupa mutare. Ori poate ma insel eu!

Daniela si papusa Lara

Asa-i, s-a mutat de la Iasi la Galati, in septembrie la incept ar fi trebuit sa fie in toiul licentei...a mai scris si dupa ce s-a mutat la Galati...am vorbit cu ea si pe YM, dar ce e ciudat e ca a disparut brusc si dintr-o data...sper ca sunt bine sanatosi...eu intrebam de lista aia cu numerele de telefon, pe care a facut-o mobriq (cred, nu dati cu pietere daca nu e asa!!!) cand eram gravide si pe care eu am sters-o

quote:

Multumesc pentru urarile de casa noua. Va pup pe toate si o sa va mai povestesc cum e pe-aici de indata ce o sa studiez imprejurimile si o sa imi creez impresii noi. (Cel mai simplu cred ca ar fi sa va invit pe la mine ca sa vedeti cu ochii vostri.)

Si daca tot ne inviti in noua casa , oare ce cadou sa-ti facem???Ce s-ar potrivi mai bine??Da-ne o idee!!!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alona

Salutare fetele! Thea a zis TATATA azi.
Claudelu la lista cu datele de nastere trebe si a sotilor sau numai a noastra? Uite aici: eu 13 noiembrie 1972, sotul 1 noiembrie 1971.
E bine?

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Puteti trece si sotiorii si copilasii mai mari!!!Ca doar si ei merita sarbatoriti!!!

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Clau, lista vad ca nu o mai am pe PM, nu tin minte sa o fi sters, poate se sterg ele dupa o anumita perioada. Culmea e ca o aveam si printata, am cautat prin toata casa, nu o gasesc. Imi pare rau, poate ar trebui sa o reeditam
Iesi si tu la vedere cat mai ai calculatorul, ca 2 saptamani...

Albumele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ela76

Clau, lista vad ca nu o mai am pe PM, nu tin minte sa o fi sters, poate se sterg ele dupa o anumita perioada. Culmea e ca o aveam si printata, am cautat prin toata casa, nu o gasesc. Imi pare rau, poate ar trebui sa o reeditam
Iesi si tu la vedere cat mai ai calculatorul, ca 2 saptamani...

Albumele noastre

Ela, ar fi super sa reeditam lista cu numere, daca nu cumva exista pe la cineva...sa sti ca nici eu nu imi amintesc sa o fi sters, dar cum stam noi cu memoria, mai bine tacem

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Facem listuta ,sau a gasit-o cineva? Oricum eu nu sint pe-acolo, cui dau PM, lu' Claudelu'?

Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katalina

Facem listuta ,sau a gasit-o cineva? Oricum eu nu sint pe-acolo, cui dau PM, lu' Claudelu'?

Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album

Eu ma ocup doar de lista cu datele de nastere...de cealalta chiar nu am timp suficient...poate se ofere altcineva!!!

Poze familie

Mergi la inceput