Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mey fetelor, io va trec absent nemotivat azi daca nu venitzi cu o scutire!!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Iuliana, foarte frumoase pozicile si Rares, nu mai spun! O mindrete de baiat!!! Mie cel mai mult mi-a placut cea in care se uita asa mirat-intrebator "ce faci mami acolo?".

Madutza, mei, o fi dat forumul vacanta si noi nu stim...

Hellooooooo ??????

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

hei, fete cucuiete, io ma prezint la apel!:)

madutza, felicitari pentru 2 ani de casnicie! la tot mai bine, cu sanatate si fericire, sa va bucurati de mindreata de fatuca pe care o aveti!!!

pietricica mica, saracuta de tine.... da' or fi dintisorii de-i dau de furca lu' ingrid cea frumoasa. hai, ca toate fetele frumoase is mofturoase, nu?:) stiu ca ati incercat tot ce se poate.... tu o scoti destul pe-afara? ca eu am observat ca de cind o scot pe lia in fiecare zi (vin de la servici si numa' ma spal pe miini, nici nu ma schimb, nici nu maninc, nimic) cam 30-40 de minute. ii place la nebunie (ne plimbam doar pe strada noastra, facem 3-4 ture bune, iar cind venim inauntru e fie ora de baita sau de papitza (dupa care baita sau invers) si-apoi le trage lia pe dreapta de numa-numa. pina dimineata la 5-6am. pina acuma vreo saptamina, o scoteam doar in weekend-uri, plimbari mai lungi, ca ziceam ca nu-mi ajunge timpul, dar acuma ma 'sacrific', ca si uit de foame si oboseala cind o vad asa vesela de iesit la plimbare!:)

va mai scriu.... tre' sa ma duc sa pun bani in 'meter-ul' de parcare (azi am parcat pe bani!:)), ca a expirat.

mai viiiiiin....

mona si lia (24.04.2004)

poze lia

www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
subscriu si eu la ce a zis Monet!
Astazi a fost urat si a fost toata ziua indispus si marait.De obicei il scot la plimbare si dimineata vreo 2,3 ore si seara la fel.Spre seara nu ma mai intelegeam cu el si am iesit afara vreo ora. Cum am iesit din casa a adormit profund si s-a trezit doar cand am ajuns acasa.Cred ca le plac foarte mult plimbarile si aerul de afara.

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

na, uite ca revin (ca intre timp, mai si lucrez pe-aici:))...

da, mai, io zic ca le place pruncilor pe-afara. si de ce nu? e o noua lume pentru ei, in fiecare minut descopera ceva nou, tre' sa fie fain! (nu va amintiti de pe cind erati bebici?:):)) chiar si cind ploua sau e mai frig, lu' lia tare ii place, e curioasa, se uita primprejur; atita timp cit e imbracata adecvat, de ce nu? nu?:)

piatra lunii, multumim de cuvintele de lauda:). ingrid e o scumpa si-mi pare tare bine ca am reusit in sfirsit sa o vad in pozele alea frumoase. le am intr-un folder botezat 'ingrid' pe desktop si ma uit din cind in cind la ele. asa cum ma uit si la ceilalti ingerasi; vine sean uneori si ma intreaba "asta al/a cui e?"... de parca el v-ar sti pe voi!:)

lili, chiar ati facut baie impreuna? ma bate gindul si pe mine numa' ca seara abia am vreme sa le termin pe toate... o sa trebuiasca sa fie o seara de weekend, ca sa ne putem prelungi placerea...
da' ce fain ca bianca a fost fericita in baitza. normal ca are incredere in voi! voi sinteti totul pentru ea in momentul de fatza!!

vanessa, bine ca e mai bine catalin, ma bucur. saracutza de tine, imi inchipui cu cit mai greu este sa ai doi pui de care sa te ocupi in dreapta si-n stinga. tu esti o mamica puternica,
felicitari pentru sotu' care si-a luat admiterea la doctorat? cum e aia? acuma incepe?

madutza, lia se mai screme, face o mutra de stiu ca-si face treburile si pare tare concentrata, dar nu plinge. ma gindesc ca daca nu i-ar 'iesi figura' s-ar enerva si ar incepe vaietarea:). de cind ii dau mere, face caca tare bine. nu ca mai demult facea mai putin bine. eu nu i-am pus niciodata supozitor sau termometru in funduletz; ma gindesc ca sint norocoasa si cu asta..... sau pur si simplu, copilasii si-ar face treburile daca ii lasati si le dati un pic de timp. sigur, nu sint adepta sa-i lasam sa se chinuie, asa ca fiecare din voi stiti cum e mai bine.

alina33, sper ca dragos nu mai tuseste si ca e bine, gata de vaccin. si ca si ala o sa treaca cu bine! pupici de la lia, sa nu mai fie racit!

christina, lia are par numa' in virfu' capului, in rest, normal ca a chelit si ea. dupa baitza, cum are capsorul/parul us, i-l iau pe ala din virf si i-l intind in sus. ridem amindoua, eu de ea si ea de mine!:) ce mai face victor?

anacami, sper ca vaccinul a trecut cu bine!

iuliana, iai ce faine-s pozele cu rares!!! o mindrete de ficior, mai! pupici de la lia care multumeste de complimente

irinel, lamulteluni jambonicului pentru ieri! ce mai faceti? cum ii vremea pe la voi? aici e grozav de faina, doar asa, vreo 21-22 celsius, senin si placut!

irinusha, chiar a fost asa fain-fain la inot? cind ne povestesti? cris a inotat in apa adinca? uau, imi inchipui ce s-a distrat! de-abia asteptam sa ne spui cite ceva. pina atunci, .

gabitz, v-ati luat leganus? pupicei la grasulici-denisici

noa, fetelor, ce-i cu linistea asta pe-aici? unde-mi sinteti? hai, veniti si ziceti de bebici. si de voi. de orice. numa' veniti!

noi va pupam pe toti si toate.....

mona si lia (24.04.2004)

poze lia

www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Ohhh, fetelor...am facut-o si am reusit. A adormit Mariuca singura dupa 25 de minute de plans. Nu ma certati. Trebuia sa o dezvatam de leganat pe picioare. O sa urmeze zile grele. Io plangeam prin sufragerie, ea urla in dormitor si tati nu ma lasa la ea. Sper sa fiu tare si maine cand voi fi singura. Se vorbeste pe forum ca aceasta campanie de educare dureaza cam 5-7 zile maxim, apoi se obisnuieste.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Uff, fetele ia uite ca spun si eu "PREZENT", chiar daca nu am mai dat pe aici de cateva zile. Sunt ocupata cu copilasii .

Monet, tare draguta esti cum raspunzi tu la toata lumea. si lui Stefa ii place afara.

piertricica, chiar nu stiu ce sa-ti zic. Lui Stefa ii place sa asculte muzica TARE Adica ii dau drumul la muzica si sta in scoica .Si in masina daca plange si dau drumul la muzica mai tare se linisteste si canta si el.

irinel, La Multi Ani la Strumfuletul tau--pentru ieri!!!!

madutza, lasa ca e cu noroc!!

Vanessa, bine ca e piticu mai bine

Noi azi mergem la vaccin. Sper sa fie bine. De luni am inceput diversificarea. I-am facut supica de legume--morcov, patrunjel, telina si conopida. I-am servit-o sub forma lichida in sensul ca i-am pasat bucatele din legume si i-am amestecat cu supica. In prima zi a papat doar cateva lingurite, dar ieri a halit mai mult.Deocamdata ii dau asa o saptamna si dupa aia schimbam.
Stefa isi canta cand adoarmesi azi noapte cand s-a trezit la papica in loc sa planga cum face de obicei a inceput sa cante. sa mor de ras si-mi venea sa-l pupacesc tot.
Mai vorbim

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Va scriu si io putin ca intodeauna(nu dati)sa pun niste poze sa ne vedeti Inisa si mami i multumesc lui nally ca ne ajutat sa punet poze noi pe webshots oricum va pup pe toate si poate ne mai vedem fetelor din Bucuresti

http://community.webshots.com/album/193652189yNZhyg

http://community.webshots.com/album/193628209JrgGuU

va pup pi toateee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Madutza, cred ca am scris in acelasi timp. Draga de tine , draga de Uca. Te invidiez ca esti asa de tare. Si eu am incercat sa-l las sa planga pana adoarme, dar nu am putut. Cred ca tre sa fii perseverenta. Nu stiu cat dureaza, dar succes si pupici Ucai.

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetelor
vad ca a fost linishte azi pe forum, eu am fost cam suparici azi caci am fost la doctor cu piticu' caci petele de sub gatutz s-au tot extins pana pe fatza si se pare are eczema...mi-a dat 2 alifii una cu cortizon si una care repara pielea...e deja a doua oara cand face in 4 luni..deci mi s-a spus ca are o pielicica sensibiloasa si ca e predispus la ecseme..sper sa ii treaca caci nu imi place deloc cand il vad asha.

Apropo bebeii vostri se inrosesc tare intre pliuri si daca da cu ce remediati asta.Eu am tot folosit o crema de aici ce se cheama Inotyol(cu cutaden) si ii facea bine dar de la o vreme roseatza nu disparea.Asha ca am folosit Bepanten si vad ca a disparut.

Iuliana, e scump rau flacaul tau!Si Monet Liutza ta s-a facut domnisorica mare!

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput