Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Uite ca am mai ajuns in vizita la Rares si normal ca imi mai arunc si eu un ochi pe aici. Am citit asa pe sarite si ma tot minunez ce copii mari avem, acum discutiile sunt despre jucarii si mese care mai de care mai gustoase pentru
Maria am vazut pozele cu Alex, ce baiat mare si frumos cred ca seamana cu tine
Nally este superb Sebi al tau si cum sta tati cu el acolo, tare mandru mai este si are de ce
Deci va plimbarirati cu singura fetita, ce de pretendenti pentru fetita Lauretei, mai lipseam si eu acolo cu cavalerul meu, dar las' data viitoare
Am admirat multe albume cu pozulici in seara asta, toti copii nostri sunt frumosi si scumpici
De noi va spun asa repede ca suntem foarte bine, a crescut este baiat mare are 3 luni si 3 zile, si am inceput deja sa depan cu tati amintiri cum ieseam eu cu Mihnea afara la inceput pana pregateam carutul, pana ma schimbam, pana instalam minunea in carut... ajungeam in coltul blocului si incepea sa planga (a se citi urla) ba burtica, ba papica si uite asa... Inca mai avem din cand in cand ceva dureri de burtica dar sigur suntem pe drumul cel bun.
Data viitoare cand mai venim o sa completam si tabelul cu greutati si sper sa reusesc sa-i fac si eu album sa ma laud cu Mihnunita mea iubita
Acum inchei pentru ca baietii nostri dorm iar noi stam la taclale iar la noapte cand o sa se scoale o sa fim cam hm bete de somn
Multi pupici la fetite si baieti si mamici
Laura si Mihnea
zaraza spune:
Maria cred ca poti sa incerci cu galbenele, am vrut sa scriu aseara da` ma luase un SOMN si n-am mai apucat. sorry
Zic ca e ffff buna Isis ca merge repede si nu deranjeaza deloc (sa simti ca te trage, te tine sau mai stiu eu ce). Am gasit una mai ieftina la www.bebecenter.ro, niste baieti din Cluj care mi-au trimis-o cu posta in 3 zile si am platit ramburs. Ca tre` sa spun, 2 luni m-am frecat daca sa mi-o iau sau nu, dar face banii
Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
MariaG spune:
am fost, am votat hai sa mai vorbesc o tzara
Oanna: era sa ma scandalizez da' mai bine ma abtin. Zic doar atat citat dintr-o carte veche de "150 de ani": "copiilor cu tendinta spre obezitate nu li se recomanda cerealele". 8 kg la 4 luni este ceea ce se cheama tendintz spre obezitate. Iar dupa ce am citit despre gluten si intoleranta la gluten nu cred ca vrei sa risti doar pentru ca asa au riscat si parinti nostrii..
Tina: pupici Aviei crestine
Madutza: ai pus si copilu' la murat?
Gata an ajus la zi cu raspunsurile
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
MariaG spune:
ma cand ziceam si eu ca ma scos-o la capat mi-ati luat-o inainte
Zaraza(Andreea, cum preferi?) sar'mana de raspuns
Laurina sa mai treci pe la noi. Stiu exact cum e sa-ti urle copilu si sa nu reusesti sa-i faci nimic. Vestea buna e ca dupa ce a terminat de urlat (pe la 3 luni si jumate) a devenit cel mai bun si cuminte copil.
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33096" target="_blank">Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (13)
Irina,veve & croko
pozici