Copilasi de iunie-iulie 2003 (30)

Copilasi de iunie-iulie 2003 (30) | Autor: Andra_

Link direct la acest mesaj

Fetelor, incep eu partea 30, cu lista de onoare:

01 iunie Alex si mami Marina
02 iunie Selina si mami AdynaB
04 iunie Diana si mami Denisa
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Denisa Maria si mami Calina73
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
22 iunie Marius Cristian si mami Romana
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia
04 iulie Mihai si mami Kara
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor
06 iulie Cindy si mami Catan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
11 iulie Maryam si mami Dana (Waspy)
14 iulie Sara si mami CorinaElena
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
18 iulie David si mami Salina
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena ltd
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Simona Andreea si mami Gianina
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
25 iulie Hugo si mami Didita
27 iulie Paula si mami Maria
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana
29 iulie Alexa si mami DianaP
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

25 iunie Alin Ioan si mami Romana....junioru' gastii(2004)

ultimele stiri: se organizeaza intilnire de mamici, fara bebeci, sa discutam si noi putin. Propunerea e vineri, 8 octombrie, ora 18:00, la Laptaria lui Enache.

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

"Fiti atente: alcoolul este obligatoriu, ca si toate chestiile nesanatoase, care ingrasa, care sunt toxice, care pateaza si care nu intra in nici un regim de slabire sau de frumusete. Punct. Alcool, chipsuri, prajituri, orice nu e voie."
Numa sa nu ma puneti sa fumez ca eu mi-s alergica. Doar fumatul pasiv accept
Mai voiam sa raspund cuiva, dar am uitat si s-a trezit Tibi.

Revin

Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/tibicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Ma bucur ca ati avut o intinire asa de reusita.

MADISHOR: Doamne ce sperietura cu usa de la balcon. Pe astia mici ii pindesc pericolele la tot pasul, mai ales acum cind au devenit niste nazdravani.

MIHAELA: Succes cu papica lui Flaviu. Incet, incet o sa-si revina el si sa vezi ce fericita vei fi cind va cere singur mincare.
Daca Flaviu urla cind se culca , Cristi al meu urla cind se trezeste. Ar vrea tot la mine in brate si nici nu are rabdare pina ii fac laptele. Singura usurare e ca-l bea singur si pot sa fac altceva in timpul asta.

BOBI: Casa de piatra! Ami dar sinteti niste femei moderne si tu si Bibi. Eu nu as fi avut curajul sa fac un copil nefiind casatorita. Mi-ar fi fost frica sa nu ramin singura cu copilul , parasita de barbat.

IOANA SORA: Imi pare rau ca ai trecut prin necazul unui divort. Iti doresc multa putere sa-ti cresti singura copilul. AI grija de tine si de minunea mica.

CRISOTEXA: Multumesc de intrebare. Uneori nici eu nu stiu ce mai fac. Intre hranitul baietilor mai apuc sa fac si ceva de mincare, sa mai citesc ce scrieti pe aici si mai rar sa va mai scriu si eu.

Mi-e cam frica de perioada asta pina la anul nou ca sa nu ramin iar insarcinata. Nu stiu de ce am senzatia ca unele lucruri se repeta in viata mea. Oricum , daca va fi sa vina si bebe3 sper sa fie fetita. Acum nu mi se mai pare asa de greu cu doi copii asa mici, dar ma mai gindesc uneori ce bine mi-ar fi fost daca era doar Cristi. Cum m-as mai fi plimbat toata ziua cu el prin parcuri si cum ne-am fi jucat impreuna. Sper ca vara viitoare sa fiu si eu mai plimbareata deoarece deocamdata ies afara dor cu unul dintre ei deoarece e cam greu sa gasesc un moment cind sint amindoi dormiti sau macar hraniti. Si ies mai mult in weekend cind ramine sotul cu unul dintre copii.

ANDRA: Felicitari pentru chec. In mod sigur m-as fi inghesuit si eu printer micuti ca sa-l gust, ca tare imi mai place si mie checul.

CARMENUTZA: Pai de aia doarme Maya asa linistita ca ai intarcat-o si laptele praf are alta consistenta. De laptic care ii dai? Oricum poti profita si tu de nopti mai linistite in sfirsit.
MAGDA: Sanatate lui Alex si pupicuri ca e asa sociabil.

CORNELIA: Pupicuri pe burtica. Ai grija de ea ca eu vreau sa intri si tu in clubul mamicilor cu doi copii. Adevarul e ca e usor cu unul dar cind sint doi e mai multa fericire. Mai ales cind vad cu cita bucurie se uita Cristi la Alin. Cind ma joc cu Alin ride si Cristi. In general Cristi ar vrea sa se joace cu Alin dar nu prea ii iese. De cele mai multe ori il trage de mina, ii musca picioarele sau ( mai rau) ii da peste cap cu prietenie. Azi s-a dus la patutul lui cu peria de spalat biberoane si l-a plesnit o data. Bineinteles ca Alin s-a pus pe urlat. Oricit ii explic lui Cristi ca nu se face asa el tot pe a lui o tine.

Ai deja greturi?
Vad ca te apuca nostalgia de vremurile cind eram toate insarcinate. Eu cind am fost gravida cu Alin am fost bucuroasa cind se mai anunta cite o graviduta, dar apoi, din motive independente de vointa voastra , am ramas singura cu burtica.

Am si eu o pofta sa vin la intilnire cu voi, dar nu mi se arata.

Va pup ca s-au trezit „teroristii“ mititei.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Nu ne uitati si pe noi pe listuta, chiar daca am disparut in "ceata". Maria Catalina 29 iulie cu mamica Ioana. Sper sa jung si eu vineri, pe 8, sa va cunosc. Mi-ar parea tare bine.

Ioana & Maria Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Danutza, reductorul este un colac din plastic care se aseaza pe capacul de la wc ca sa poata sta si bebe fara sa riste sa ajunga cu fundul in apa.
Ioana, din cate stiu eu nici unul dintre copilasii de aici nu face la olita, asa ca relax!

Eu la intalnire vin. M-a mai pleznit o idee. Da ce frate, la o carciumioara nu putem merge? Mancam o pastrama de oaie si bem un must. E sezonul, ce naiba! Salivati deja, au ba?

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

bibi -
da-ne-un nume!!!

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Multumesc, m-am linistit cu olita. Fetita unei prietene face de mult la olita, fara probleme, desi e de varsta cu Catalina.

Ioana & Maria Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Mie-mi place la Thalia, un restaurant prin Tineretului, dar nu au gasit incaun furnizor adevarat de pastrama. Saptamana trecuta cand am fost ei inca mai cautau. Trebuie sa gasim noi si mustul si pastrama ca doar suntem in capitala, ce mama ei!!!

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Carmenutza: eu chiar credeam ca voi doua vorbiti de ceainarii diferite. Ce vrei, nu am mai fost de demuuult asa sa cutreier orasul si credeam ca e ceva nou deschis.
Va multumesc pentru parerile voastre despre Alex, comoara mea.
Crisa: sa stii ca eu cred ca am nascut, cu toate ca nu am avut dureri asa mari; pot spune ca a fost ca un vis.
Mai , intalnirea sa nu fie pe 9, ca am nunta atunci. Si eu cred ca ar fi mai bine de luni pana joi, dar pana la urma ne supunem majoritatii.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

seara buna...
se vede ca a fost bine dupa euforia voastra!
Si ati mai bagat o stramba cu intalneala marti si m-am si gandit ca ajung in Bucuresti printr-un concurs de imprejurari.
Bine acum nu o sa fiu rea, ca din spusele sotului nu mai e asa sigur ca vin cu el la Bucuresti (de pe 3 -5 oct)... nu vreti o intalneala cu taticul lui Flaviu ?
daca tineti pumnii si reusesc sa vin, ce ziceti va vedeti si cu mine?
Azi a mai fost o zi frumoasa si cald incat l-am adormit iar afara si vad ca asa ii prieste cel mai bine. Nu pot sa inteleg de ce la pranz doarme mai bine fara treziri si urlete iar noaptea noi nu putem dormi snur, asa cum se lauda cineva pe aici. Cred ca ar bea toata noaptea lapte... sa vad si in noaptea asta cum e ca si azi, a mai papat ceva dragul mamei. nu mult dar zic eu incurajator.
SAlutari la fetele revenite.
Multumesc pentru atentia vostra. Si sper sa fie bine.

Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Romana, Maya nu mai vrea sa bea lapte acum....am incercat de toate felurile, Dorna, Parmalat, de vaca, combinat cu cereale, cu cacao, cu miere...nu si nu. O mai las cateva saptamani sa uite gustul laptelui matern si incercam din nou.

Bibi cum de nu ne-am intalnit prin Thalia niciodata ca noi rupem portile pe acolo.....de vreo 2 ani....se mananca bine de tot....destul de ieftin...si locul este tare primitor....ma gandesc unde am putea aseza acolo o masa mai mare....da' cred ca se face. Eu sunt pentru...chit ca nu au pastrama, da' au o gramada de mancaruri yam-yam. Referitor la galceveala cu Razvan sa stii ca simpatia este reciproca, asa cum mi-a marturisit al meu consort.

Ioana, chiar azi am citit in revista mami pe octombrie ca cel mai bine este sa ii pui pe olita in jur de 2 ani, pana atunci oricum nu inteleg nimic...

M-am prins si pe unde este "ceinaria Andrei"...este misto si acolo...putin de fitze dar misto....poate merita sa mergem si acolo, daca nu acum , data viitoare.

Crisa, deci asa...tragi pe pitza prin oras....frumos va sade.

Bai, pe 8 octombrie este ziua lu' mama...nu prea pot veni la intalnire..hai sa o facem saptamana asta...sau este prea in scurt? sau in alta zi saptamana viitoare.

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput