Lucruri marunte care starnesc certuri
Raspunsuri - Pagina 8
ghinetz spune:
la mine se intampla ceva ciudat. cand e la serviciu si ma gandesc la el il iubesc de numa'!!!si nu-i gasesc decat calitati. dar cand vine si-si arunca hainele cat colo, se tranteste la tv si imi spune sa-l duc pe stefan la mama ca el e obosit, uit tot! desi mi-am scris si pe frigider ca trebuie sa-mi amintesc ca-l iubesc (suna aiurea?) nu pot sa nu ma enervez. si uite asa se lasa cu . nu neg, impacarea-i faina , dar uneori simt ca cedez nervos.
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
gegea spune:
Sanzi, chiar mi-ai luat o piatra de pe inima. Noi ne certam din fleacuri din astea de la inceputul inceputurilor. Sunt o multime de motive stupide care ne fac sa ne certam si chiar de multe ori discutam ca noi nu "stim" sa ne certam si din lucruri serioase...Acum nu imi vine in minte decat un episod in care ne-am certat zdravan pentru ca fiecare intelegea altceva din felul in care s-a exprimat un reporter TV. Mie mi se parea ca zice ceva, iar lui cu totul altceva. A fost destul de nasol, dar a trecut...ca de altfel toate celelalte.
Cand dam timpul inapoi, ne umfla rasul. Suntem chiar prostuti cateodata....
cris1iana spune:
sunteti super, va citesc cu mare placere, stiu ca am de invatat multe de la voi, sa fiu pregatita pt marele pas al casatoriei .
noi ne vedem mai rar, nu locuim impreuna si nu avem timp sa ne certam, desi motive ar fi, eu sunt f cicalitoare si el dezordonat,uituc, etc .
dar ne iubim f mult si certurile noastre sunt mai mult sub forma de gluma : de ex : "de cand nu ai mai dat cu aspiratorul sub pat....cred ca e vremea sa faci cunostinta cu noii tai vecini (paienjeni )care isi duc viata linistiti alaturi de hartii si bluza pe care nu o mai gaseai exagerez, evident dar are efect :P
sa fiti iubite si sa aveti certuri doar cu folos :P
Mia. spune:
Si noi ne certam pe tot felul de maruntisuri dar ami ales acum ne certam pt.ca s-a lasat de fumat si-i sare tandara din orice,sper sa rezist eroic la aceste crize de sevraj tabagic pt ca uneori imi vine sa-i zic"da du-te si-ti ia tigari!" si zau ca nu-mi doresc sa mai fumeze!
Mia
Rufus spune:
Sunteti mortale ! Are omul ce invata de la voi, dupa metoda "Distreaza-te si invata" (daca o fi o astfel de metoda!).
danangie spune:
In primul rand bine v-am gasit. Demult, nu am mai ras atat de mult cum am ras in seara aceasta la citirea mesajelor voastre. Pentru ca am ceva timp de cand ma intreb cum de eu cu viitorul meu sot(suntem impreuna de 11 ani), ne certam adeseori de la niste nimicuri, gasirea acestui post m-a bucurat mult. Eu nu prea am asa multe lucruri sa-i reprosesz dar el are o caruta. Eu ma enervez cand isi arunca hainele in sifonier fara sa le impature; atunci cand abia fac putina ordine pe masa calculatorului si el in secunda 2 deja l-a umplut cu tot felul de lucrusoare; cand isi lasa geanta de la fotbal in usa de nu ai pe unde trece; cand nu usuca chiuveta dupa ce o foloseste; cand il intreb ceva si el nu-mi raspunde deoarece este prea furat de ceea ce face in acel moment, si ar mai fii dar acum nu mi le amintesc. El se enerveaza cand eu ma iau la cearta cu vanzatoarea X pentru ca eu o intreb ceva si ea nici nu ma baga in seama; cand eu ajung acasa mai intai ma dezbarc de haine , imi pun ceva pe mine , ma mai duc si eu pe la buda si abia pe urma imi asez hainele la locul lor - asta-l scoate din sarite; cand uit sa fac ceva cum ar fi ca intr-o seara ma astepta sa ajung acasa sa-i dau masina ca avea antranament....si eu nu mai ajungeam....deci, in aceea seara nema antranament; si chiar ieri dimineata s-a enervat ca am spart doua lanterne care au costat doar 2 amarati de euro, si se mai enerveaza cand uit sa dau scaunul de la masina inapoi dupa ce ma dau jos din masina. Cum eu am 170 cm trebuie sa-mi apropii scaunul de volan pentru a conduce cum trebuie si cand ma dau jos uit sa-l dau inapoi pentru el. Si asa el cand intra nu vede ca scaunul nu e la locul lui si se loveste ba la cap , ba la genunchi...Si asa terminam prin a ne certa. Ciao si sa ne auzim cu bine
Adilushu1 spune:
Ea:
- de ce nu fac curat la reviste
- de ce nu pun fiecare lucru la locsorul lui
- de ce mi-am luat iar suruburi, surubelnite, masini de gaurit etc
- de ce mananc mancarea neincalzita si direct din cratita
- de ce ma uit la meci
- de ce nu am hainele frumos aranjate in dulap
- de ce nu am lasat camasile pe culori
- de ce nu am impachetat nu stiu cum hainele
Eu:
- de ce cumperi chestii de mancare super-scumpe
- de ce nu tii minte ca ti-am mai spus de 5 ori nu'sh'ce lucru
- de ce nu angajezi o menajera sa faca ea curat
- de ce o cocolosesti pe aia mica
- de ce trebuie sa fac patul
Nimic grav, probabil sare si piper cum spuneti voi.
Life is full of suprises, eat your dessert first.