Lucruri marunte care starnesc certuri
Raspunsuri - Pagina 7
sheherezada spune:
Pana la urma ajungem la concluzia ca e rau cu rau da e mai rau fara de rau!Si daca nu ar mai exista din cand in cand cite un conflict viata ar fi prea monotona.
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
flafi spune:
pupici la fete!
nu m-am mai distrat asa de tare de mult! Tocmai sunt suparata pe al meu viitor barbat si citind ce scrieti voi m-a apucat un drag de el .
Noi ne certam de fapt eu ma cert, pt ca el nu se cearta cu mine, din urmatoarele motive:
eu
-ca e prea cheltuitor- ii fug banii printre degete de nici nu zici ca i-a avut vreodata- iar eu vreau sa facem economii si sa intocmim plan de cheltuiala, ca doar avem nunta in curand si trebuie sa ne mai strangem nitel
-ca nu vorbeste- pe mine ma mai apuca chefu de vorbit, el ma asculta dar poarta discutie cu mine, stiti voi sa mai ceara un detaliu o chestie- si asa ma apuca dracii si crizele
-ca se uita la prea multe talkshowuri
-ca nu mai e romantic- ca m-a aburit asa acolo nitel la inceput si acum ca am picat in plasa nu ma mai abureste- asta e cearta din aia cand sunt cu pata pusa si caut motiv de tipat- nu e grav trece repede
-ca are prea multe camasi si ma enerveaza sa le calc
-ca sunt eu grasa- adica ma apuca crizele ca sunt grasa si urata si el e de vina, intre noi fie vorba acum, nu sunt grasa am 52 de kile, dar ma apuca si pe mine nebunia uneori, cred ca nu-mi face suficiente complimente
el
-ca sunt prea economicoasa
-ca sunt dezordonata si imi las lucrurile peste tot- el face ordine in casa: spirator, spalat rufe (eu doar le intind, dar daca e frig afara nici atat), curat in baie, ordine prin casa, eu am grija de bucatarie, fac mancare
-ca sunt incapatanata
In fine si lista continua!
sinzi_ana spune:
da' la cumparaturi nu va certati?
eu daaaaaaaaaaa
eu ca sta prea mult la capitolu salamuuri si la articole sportive
el ca ma uita Dumezeu in magazinele de copii
Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni
carmita_baby spune:
acum vreo 2 ani ma gandeam ca in momentul in care ma voi marita voi trece si eu prin situatii similare alor voastre, insa se pare ca m-am inselat. Cred ca am intalnit persoana potrivita, amandoi suntem la fel de imprastiati hehehe asa ca nu ne-am putea tine unul altuia contul. Cred ca ar fii ciudat daca as face-o nu. Cateodata casa noastra e cu susu` in jos, dar nimeni nu se supara. De certuri nu avem nevoie, ca nu e monotonie, pentru ca glumim mai tot timpul. Fiecare respecta punctul de vedere al celuilalt si iacata ca convietuim pe cat se poate de armonios
Va doresc tuturor convietuire placuta
Carmen
sanziana spune:
Noi ne certam de la masina.
Cine conduce astazi? Si inventam tot felul de motive puerile pentru care fiecare dintre noi ar avea nevoie de masina in ziua respectiva. Ce sa facem si noi, cred ca si de prea mult bine iti cauti motive de cearta.
kopilash spune:
seara buna la toata lumea!!!
bic...mare dreptate iti dau la descrierea respectiva
flafi si tie la fel
insa mai adug ceva:nu stiu cum se face dar de fiecare data cand vorbesc cu el si il ROG sa faca ceva...nu merge..parca in momentul ala ii ingheata urechile sa nu mai auda.
noi am mai avut un motiv de cearta foarte mare:SOCRII.el putea sa0i critice,eu...nu.insa anunt foarte mandra:cu ajutorul si sprijinul lui(a se citi viitorul meu sot) am invatat sa ignor subiectul acum putem sa discutam chiar calm despre aceasta problema.
repet totul a fost posibil cu ajutorul si sprijinul lui!!!!(la faza asta sunt mandra de el)
insa mai am o plangere:unde imi sunt vorbele dulci si alintarile :((ca eu nu prea mai am parte de asa ceva.si daca ii zic ceva ..zice ca sunt prea alintata(moment in care nu prea mai am ce sa obiectez ca....asa e)
si am mai enerveaza ceva:stie sa se certe prea bine!!!!contracareaza perfect,iti da replica la virgulita...si te lasa fara cuvinte.ma enerveaza la culme...eu il cert...si tot eu ma infurii ca raman fara cuvinte.
ceva sfaturi???
multam
kopilash
Bic spune:
kopilash dragalash, barbatii astia are limba tare ascutita. Deci, calmeaza-te, ca in caz ca nu esti vreo dasteapta gen Alinga Mungiu, sa ai replica pregatita tot timpul, n-ai cum sa le faci fata.
Nu incerca sa te bai cu el in vorbe, ca ai sa pierzi. Stiuuu, e groaznic de frustrant, dar trebuie sa luptam cu alte metode.
Si eu sint inca la faza rugat si ignorat... si tot nu inteleg de ce...Trebe muulta rabdare. Rugat de multe ori, ignorat ignoranta lui, apoi atacat cu muulte vorbe dulci...
Of, barbatii astia...
totonio spune:
sincera sa fiu certuri "rele" care sa dureze zile in sir nu am avut inca.....si nici nu-mi doresc pentru ca nu as suporta sa stau cu el la masa, in pat si sa nu vorbim.
ciorovaieli avem la greu, de ce nu lasa capacul la WC, de ce arunca sosetele peste tot (desperecheate-----la spalat nu mai ies la numar, nu mai sunt perechi), nu spala cada cum as vrea eu, etc......
nu ca eu as fi perfecta si ca el nu ar avea ce sa-mi reproseze dar el stie ca "femeia are intotdeauna ceva de zis"
flafi spune:
noi tocmai am avut o cearta mare aseara... cauza banii! Doamne cheltuie omul asta ceva de speriat!! Iar am intrat in datorii din cauza ca el arunca cu banii in stanga si in dreapta pe te miri ce!! Poi noi avem ajutor si de la parintii mei la nevoie, dar siti voi cu e cu ajutorul de la parintii- iti scot ochii cat pt o viata intreaga, asa si noi tot nu facem fata! ieri am crezut ca o sa cedez nervos!! Offf... ce bine e sa-ti mai spui oful...
sper sa nu va plictisesc, dar numai stiu cum sa ma inteleg cu el pe tema asta. Noi avem nunta la anu si am putea cu putin efort sa ne facem nunta singuri, dar nu ma pot intelege cu el sa facem economii... ca el nu poate!
Aseara i-am facut plan, cat are voie sa cheltuiasca pe luna... sper sa mearga... nu stiu, dati sii voi ceva sfaturi... ca poate ma enervez si il las in fata altarului!!
Barbatii astia nu poti trai cu ei, dar nici fara ei...
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
Maruta spune:
buna fetele ... ,
dragele mele tocmai am aflat ca sunt gravida ... si iata un nou motiv de "dispute" .... eu fiind intr-o situatie mai delicata (am pierdut 2 bb pana acum) ... doctora mi-a dat o lista lunga, lunga cu ce am voie sa fac si ce nu ......
ei bine de la aceasta lista ies certurile noastre ... caci desigur eu interpretez lista in favoarea mea ... si sotul s-a prins ....
acum face misto de mine ... daca vreau sa deschid o usa vine repede ..."las' nevestico nu te obosi ... se poate", sau cand suntem in pat daca vreau sa-l iau in brate sa-l alint un picut (ca doar atat avem voie) ... imi spune "stai linistita nu-mi duce grija ... ma descurc eu" ...
si toate astea din cauza mancarii ... pe lista scrie sa nu mananc mult .... si mie imi e o foame de lup si sunt din start grasuta ! asa ca ma tachineaza si-mi spune ca data viitoare intra cu mine la doctora sa ma parasca ... si sa vezi certuri ... "nu te mai iau cu mine" ... "si ce te-oi duce pe jos !?"
deci eu sunt in meciuri ... deocamdata ii 1 - 1 ... scor egal ... ca nu ma las mai prejos ...
Maruta 3 sapt.+
DPN 19 iunie 2005