Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

try, ce m-a speriat pe mine cel mai tare la TREMURAT era ca nu-l puteam asocia cu nimic, cu nici una din miscarile noastre obisnuite... nici cu scarpinat, nici cu sughitat, ci cu un gudurat de caine care a facut baie...

apoi am gasit chestia cu facutul pipi-ului la baietei si am asociat-o cu asta (sper ca nu-mi gasesc mesajul la de la forum adunate!)

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

sa stau in pat... pana acuma am frecat, calcat, spalat... facut ciorbe... si tot ma vaitam ca ma doare ca ma doare, da nu baga nimeni in seama, ca io ma cam vait de obieci...

CUM SA STAU IN PAT? io am limbrici, poate nu stiti?!

burtici si pitici

GANDACELU.... Tu nu stii cum se sta in pat? Te invat eu: Te duci, te intinzi in pat, iti dai drumul la TV sau citesti o carte... Curaj... Gandeste-te la bb. Te inteleg... Si eu am o problema la capitolul "mai usor" (eu ori fac un lucru ori stau degeaba), moshcaita nu sunt... Dar daca trebuie sa stai... TREBUIE ca daca nu vin la tine....
Si colega care va lucra in locul meu a patit asa deoarece ea a nascut in februarie si inainte de sarbatori s-a apucat de trebaluit... dupa care a vazut o tentativa de scurgere cu sange... A fost obligata sa stea la pat si sa nu faca NIMIC altfel o internau s-i faceau cerclaj (parca asa se zice nu?)
Deci... TREBUIE pt bb mic

Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Eu ma grabesc la servici... Sa aveti grija de voi... si de bb mici din burtici...

GANDACELU... sa stai mai bine in pat ia o masuta fantezie, aseaz-o langa pat, pune pe ea tastatura si monitoru si stai la discutii cu noi toata ziua din pat!... Se va gasi mai tot timpul cate una dintre noi sa te tina la discutii!

Mergi la inceput

Acum chiar am incheiat...

O zi buna la burtici si bb mici!...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS

Eu ma grabesc la servici... Sa aveti grija de voi... si de bb mici din burtici...

GANDACELU... sa stai mai bine in pat ia o masuta fantezie, aseaz-o langa pat, pune pe ea tastatura si monitoru si stai la discutii cu noi toata ziua din pat!... Se va gasi mai tot timpul cate una dintre noi sa te tina la discutii!

asta sa fie problema! ca am laptop! dar cu copchilu? (pe care nu ma-ndur sa-l las nici la mama, nici la soacra, desi trag amandoua de mine...)

domne, sunt imposibila, nici macar eu nu mai pot trai cu mine!

burtici si pitici

Mergi la inceput

asa, ca am si uitat: vedeti ca v-am pus poze de ieri cu burtica, v-am promis de mult!!!

iaca:

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

neata fetelor!
ce mai faceti?! cu ce va mai laudati?! cum va simtiti azi?
eu azi am pozat burticuta si am pus poze pe yahoo photos! adevarul este ca nu ne-am mai pozat si noi burticutele demult! pentru cine este curios accesati casuta portocalie de pe bara de stare din dreptul ID-ului meu.

olga 30 ani si bebe 31 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

neata fetele!
dupa o zi (ieri) de leneveala si lipsa totala de energie (de! la mine sunt 10 grade si ploua in draci ) revin si io pe baricade..Mi-ar place sa mai am si eu energia si rezistenta dansatoarelor noastre din buric (respectiv Olga si Felis ) dar asta e...

felis , ce nasa frumusica ai fost...m-am uitat la pantofii de la cununie si m-am minunat de tocuri inalte ai avut...Nici cand nu sunt gravida nu port asa ceva (ca nu poci) dar acu...cand merg (vorba fetelor) ca un elefantel la circ..

gandacica mare si gandacica mica am vazut pozele.. sunteti niste scumpe si dulci si semanati tare mult...
cu problema cu colul... ! daca doctorul ti-a zis sa stai in pat si trebuie pai trebuie si gata...

Olga, ti-a crescut burtica si e tare rotunjoara...

vroiam sa va intreb daca mai stiti ceva de dama?...ca nu a mai scris de multisor...

cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata burticilor,
gandacelule, stai cumintzica in pat si o sa vezi ca totul o sa fie bine, lasa si tu fetitza la une dintre(mama-soacra) ca nu e nici un bai, gandeste-te la bb din burtica.
olga ce burtica maricica ai frumusica ai, in rest esti o slabutza.
gandacelule am vazut si pozele cu burticutza ta dar nu pot sa-mi dau seama prea bine prin rochitza...tu parca ai 18 ani hi hi si auzi mai ai si un copil acasa si unul in burtica...
felis....de jumatate de ora incer sa deschid pozele tale si nu reusesc...nu stiu ce au...poate mai incolo
ma felis dar vrednicutza mai esti...si servici si nunta si forum...bb o sa fie fericit sa te aiba ca mamica...eu abia ma trezesc si trag de mine pe la 9 si nu ma duc nici la servici.
fetelor abia astept sa ajung acasa...nu stiu ce m-a apucat desi stiu ca-mi las sotzul aici singurel dar acum mi s-a pus pata...vreau acasa
va pupici si ma duc sa-i dau sa pape bb-ului din burtica si lui alex....ca le e foame ha ha(mai mult mie)

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

try, ce m-a speriat pe mine cel mai tare la TREMURAT era ca nu-l puteam asocia cu nimic, cu nici una din miscarile noastre obisnuite... nici cu scarpinat, nici cu sughitat, ci cu un gudurat de caine care a facut baie...

apoi am gasit chestia cu facutul pipi-ului la baietei si am asociat-o cu asta (sper ca nu-mi gasesc mesajul la de la forum adunate!)

si burticile care au fetite si simt acest tremurat alias gudurat de caine ud cu ce ar putea sa il asocieze?
imi vine mie o idee dar ma abtin sa o zic..

cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput