Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

NU POT DORMI!!!!!
M-au innebunit arsurile astea.Azi nu au trecut cu nimik din ce treceau de obicei .Sper ca voi sunteti bine si aveti un somn linistit.

Elena, 34sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FELIS draga chiar ca ai fost o nasica frumoasa.

daca ieri ma plangeam ca nu-mi curge nimic din sani acum aflati ca m-am trezit cu bluza de la pijama patata in dreptul sanului drept destul de tare.

TRY ai dreptate in privinta consistentei sanilor,si eu ii simt mai moi.

MOSSodihna placuta!

octy 36 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

am fost ieri la dna dr badea si se pare ca, desi abia am intrat in 8 luni, bebi e cu capul in jos (f jos!) colul extrem de scurt si... INTREDESCHIS!

de asta nu dorm de vreo 2 ore... nici bagajul nu mi l-am facut... m-am panicat rau de tot...

NU VREAU SA NASC PRIMAAAAAAAAAAAAAAA

de unde si explicatia durerilor mele puternice jos la burtica cand faceam treaba... si ma mai macina si instinctele de "cuib"... acuma, 2 luni tre sa stau relax, pe no-spa... 2 pe zi!

pls, o vorba buna, pls!

burtici si pitici

Mergi la inceput

inca ceva: cui ii trimit pm cu telefonul meu?

si: cu garofitza ce mai este? nu am mai vazut-o de mult...

da, si bebi al meu mai e si mititel... sub 2 kile...

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

am fost ieri la dna dr badea si se pare ca, desi abia am intrat in 8 luni, bebi e cu capul in jos (f jos!) colul extrem de scurt si... INTREDESCHIS!
de asta nu dorm de vreo 2 ore... nici bagajul nu mi l-am facut... m-am panicat rau de tot...
NU VREAU SA NASC PRIMAAAAAAAAAAAAAAA
de unde si explicatia durerilor mele puternice jos la burtica cand faceam treaba... si ma mai macina si instinctele de "cuib"... acuma, 2 luni tre sa stau relax, pe no-spa... 2 pe zi!
pls, o vorba buna, pls!
burtici si pitici

GANDACELU... fii burtica cuminte si stai in pat... Trebuie sa poti sa stai in pat si nu mai face NIMIC. A dus verisoara prietenei mele 7 luni si jumatate 3bb stand la pat cu sangerari toata sarcina si tot felul de alte probleme si nu poti tu cu un bb mic in burtic sa rezisti 2 luni? Stai cuminte la pat... Gandeste-te la bb din burtic... ca trebuie sa iasa voinic!!...
Bafta multa... si vointa...

Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

inca ceva: cui ii trimit pm cu telefonul meu?

Eu i-am trimis lui BITS. Stiu ca ea tine listuta...

Mergi la inceput

sa stau in pat... pana acuma am frecat, calcat, spalat... facut ciorbe... si tot ma vaitam ca ma doare ca ma doare, da nu baga nimeni in seama, ca io ma cam vait de obieci...

CUM SA STAU IN PAT? io am limbrici, poate nu stiti?!

burtici si pitici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

Mai fetelor,lucrusoarele pe care le-am cumparat pt bebe,desi sunt noi,trebuie spalate.Dar cu ce???
Merge cu detergent obisnuit gen Ariel,Omo,Persil,sau trebuie un detergent si un balsam special?Si daca da,care?Ca balsam presupun ca putem folosi Lenor Sensitive,dar ca detergent habar n-am.

Si inca ceva.Hainutele trebuie musai spalate de mana sau pot fi bagate la masina?Eu n-am mai spalat de mana de multa vreme,masina de spalat sa traiasca!

Jasmine
33 saptamani

merge cu detergent de oricare, dar sa dai temperatura mare si extralimpezire... FARA BALSAM! nici macar d-ala special de bebe, e mai bine asa

burtici si pitici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try
Gandacelu, eu m-am hotarat sa va scriu despre asta (desi ma rodea mai demult) cand intr-o dimineata sotul mi-a zis ca a visat urat - l-a visat pe bebe (nascusem) si era la vreo 2-3 luni in carut si avea probleme: niste spasme ca de epilepsie, iar el plangea langa el si nu putea sa-i faca nimic sa-l ajute...Cu o seara inainte tocmai simtisem iar cum bebe se misca tremurand...Asa de tare m-a dat peste cap asta ca am zis sa vad daca nu cumva numai mie mi se-ntampla cu tremuratul, daca e cazul sa ma alarmez si sa cer medicului o privire mai atenta.... O zi n-am fost buna de nimic, ma gandeam numai sa nu aiba bebe probleme, mi se parea aiurea ca bebe sa miste asa si nici acum nu-mi pot explica miscariel asta, dar vazand ca nu-s singura care le experimenteaza m-am linistit complet. Ce bien ca existati acolo unde sunteti si ca putem sa ne impartasim experientele. Traiasca DC-ul!!!

iubita, stai linistita, visele astea sunt normale! bucura-te ca ai un barbat interesat si implicat in sarcina ta(probabil ca s-a ingrijorat si de aia a visat urat)... alti barbati nu-si viseaza progeniturile

burtici si pitici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

FELIS draga chiar ca ai fost o nasica frumoasa.
octy 36 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

BITS multumesc mult!... Imi prinde bine parerea ta deoarece ieri am fost la firma unde avem consultanta si directoarea de productie trecand prin biroul in care eram s-a uitat lung la mine si mi-a zis... "Sa nu te uiti in oglinda,... da? ... Sau te uiti?!!!" Eu i-am zis zambind ca ma uit, dar nu pot spune ca nu m-am simtit cam aiurea... Eram in salopeta de graviduta care stiu ca nu ma prea avantajeaza... Dar nici chiar asa!!!!...
Inca ceva... Tot aceasta persoana de care vorbeam a vrut ieri sa concedieze o graviduta in luna a 4-a. Fetele din birou au sarit imediat cu legea in mana si cu codul muncii si i-au aratat ca nu poate concedia o graviduta atata timp cat se adusese la cunostinta conducerii asupra starii ei... Si fetele ziceau ca stia toata fabrica... Se pare ca saracuta mai avea un copilas la camin la program de 4 ore si se dusese sa-l ia... si i s-a pus pata direcroarei de productie... Cand am iesit sa-mi iau de mancare era la poarta si plangea... Sper ca s-a terminat cu bine...

Mergi la inceput