atentat la siguranta familiei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mariagi, fii mandra ca ai un iubit atat de apreciat si nu lasa gura lumii sa te sperie. Tu l-ai ales pe el, el te-a ales pe tine, asa ca acorda-i incredere lui si numai lui si in acelasi timp fii mai increzatoare in tine insati. Poate vecina aia nu e singura care "s-ar da" la viitorul tau sot, poate e un om pe care l-ar ravni multe, dar el te-a ales pe tine, asa ca toate celelate pot sa stea si in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

Eu stiu o doamna maritata cu copil mare (15 ani) care sa tot plingea la al meu ca nu e fericita in familie, ca barbatul ei e f bun tata si sot, muncitor, dar nu ii mai trezeste fanteziile, asa ca vrea sa-l intrebe pe al meu daca ar vrea, atunci cind va veni in vizita la el sa-si faca pomana cu ea, ca nu a mai avut orgasm de 10 ani. Ca a auzit ca e bun la pat. Chiar a venit in vizita la noi (ei locuiesc mai in Nord), ea cu fata ei si mi-a spus ca "if you love him, let him go".

data viitoare cind mai vine in vizita serveste-o cu ciuperci otravitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

mariagi, nu pleca urechea la barfele blocului, poate a fost doar o vorba, dar ca sa fii sigura pazeste-ti sotul de ea!!!

Sunt femei care in gluma sau intentionat arunca astfel de pastile. ele se joaca, iar familia e intepata!

mi-a placut titlul: ``atentat la siguranta familiei``

Eu sa va spun: la o luna dupa casatorie eu plec in delegatie. tot atunci soseste in vizita din alt oras fosta prietena a sotului meu.
A plimbat-o prin oras, cica la insistentele ei, a stat cu ea pana seara, cand ea a plecat acasa la ea.
Eu vin acasa, miros ceva, si incep:scaaaaaandal.
el repede spune tot si printre altele cica tipa i s-a plans ca sta prost tare cu viata sexuala.
eeei, ce ziceti? ce sa mai cred? am lasat-o moarta, dar il cicalesc cand am ocazia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor m-ati facut sa zambesc si in acelasi timp sa ma intreb daca mai exista bun simt pe lumea asta. Cine face o remarca de genul asta e total lipsit de moralitate si in plus isi face de kko si partenerul. Vorba cuiva: mi-e mila de sotul individeiMaria sfatul meu e sa incerci sa ii limitezi accesul la tine in casa si sa racesti relatia ce ea. O faza asemanatoare o patisem si eu . Imi spune individa verde in fata: " Zi merci ca sunt fata de treaba pt ca altfel ti-l LUAM pe barbat-tu". Si atunci colegu' ii spune: " Tu te uiti la tine?!! Crezi ca aveai vre-o sansa?" Eu ramasesem ca la fotograf si mi se golise mintea de orice replica!!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Eu stiu o doamna maritata cu copil mare (15 ani) care sa tot plingea la al meu ca nu e fericita in familie, ca barbatul ei e f bun tata si sot, muncitor, dar nu ii mai trezeste fanteziile, asa ca vrea sa-l intrebe pe al meu daca ar vrea, atunci cind va veni in vizita la el sa-si faca pomana cu ea, ca nu a mai avut orgasm de 10 ani. Ca a auzit ca e bun la pat. Chiar a venit in vizita la noi (ei locuiesc mai in Nord), ea cu fata ei si mi-a spus ca "if you love him, let him go".

si tu cum ai reactionat la faza asta????
ca mie mi-au trecut deja prin minte vreo 15 variante care de care mai crancene !!!!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

quote:

si tu cum ai reactionat la faza asta????
ca mie mi-au trecut deja prin minte vreo 15 variante care de care mai crancene !!!!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Si eu as vrea sa stiu!

Eu zic sa eviti persoanele lipsite de moralitate, chiar daca nu ar avea snase la sotul tau tot il poate pune intr-o lumina proasta. Astfel de persoane sunt periculoase pentru ca nu au scrupule si sunt de evitat.

Dupa parerea mea barbatii sunt muuuuult prea politicosi cand intalnesc astfel de persoane. Astea merita sa fie repezite bine, dar de catre barbati, ca sa li se ia cheful de harjoneala cu barbatii altora.

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

N-am reactionat in nici un fel. Daca mie imi face curte intensa un prieten de familie, e datoria mea sa-i tai macaroana si sa nu-l mai invit la noi in casa, asta daca imi respect sotul, daca tin la el. Nu ma bucur de flirtul cu el si astept sa reactioneze sotul cind il deranjeaza prea rau. Este umilitor...Ma bat pentru alte lucruri, dar nu pt un barbat care arata clar ca nu da 2 bani pe mine.Ce sa le spun? De ce va bateti joc de mine? Asa cum scria si Alyssa la subiectul despre abuzul domestic, flirtul repetat si de natura asta sub ochii partenerului e o forma de abuz. Nu ai cum sa determini un om sa te respecte, daca el prin natura lui isi bate joc de toti si toate. Poti cistiga respectul unui om care el la rindul lui merita respect. Restul eventual pot sa-ti stie de frica in cazul bun, sau isi vor batea joc de tine la nesfirsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hai sa va spun faza!Sotul meu avea la data casatoriei o gasca de prieteni cu care copilarise si pe care eu i-am acceptat.Ulterior fiecare s-a casatorit si a avut copii.Trecusera vreo 7 sau 8 ani de cand eram impreuna si unul din acesti prieteni cu care se cunostea din clasa intai,vine cu nevasta-sa si ii cere sotului sa-l ajute si sa-i ofere un loc de munca mai ales ca avea deja un copil si al doilea era pe drum,sotul ,suflet nobil,il angajeaza la firma socrului meu unde este si el asociat.Pt a le da o mana de ajutor eu le tineam copilul pe timpul zilei la mine,fiindca nevasta respectivului mai avea de lucrat vreo doua luni pana la concediu prenatal,si acum urmeaza bomba ,intr-una din dimineti,ma trezesc cu prietenul la mine in bucatarie facandu-mi avansuri !!!L-am intrebat daca ii e rau si nu mai e intreg la minte si i-am spus sa iasa naibii din bucatarie pana nu-i dau cu ceva in cap!Am fost socata de ce mi s-a intamplat si mi s-a parut o lipsa crsa de respect in primul rand fata de nevasta lui,in al doilea rand fata de sotul meu si in cele din urma fata de mine ca a crezut ca ma pot preta la asa ceva.Incet,incet,l-am eliminat din viata noastra si nu am indraznit sa-i spun sotului nici pana azi ce sarpe a incalzit la san pt ca stiu ca l-ar fi durut foarte tare.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Poate ca totusi ar fi bine sa afle in final, chiar daca doare, dar sa nu traiasca cu impresia ca are un "prieten" foarte bun si de incredere.Sau cel putin daca mai incearca vreodata sa se apropie de familia voastra prietenul respectiv, atunci chiar ca va trebui sa-i spui.Parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Draguta!! Fii fata serioasa si nu iti pierde vremea cu analize ale unor specii inferioare... nu e vorba numai de pierdut vremea dar nu iti foloseste la nimic orice concluzie ai trage...
Nu merita sa faci valuri pe subiectul acesta nici in sufletul tau si nici in familie...
Limiteaza-ti relatiile cu juna prima la un decent si civilizat salut pe strada si atat... daca incearca sa iti mai intre in vreun fel in casa sau te intreba ceva... ii spui amabil si rece ca esti ft ocupata in ultima vreme si in nici un caz nu o poftesti in casa... mai devreme sau mai tarziu isi va vedea de ale ei...
Oamenii sunt in relatia cu noi ceea ce noi le permitem sa fie.
Nu iti face dusmani aratandu-ti ostilitatea... nu vei rezolva niciodata o problema , ba dimpotriva o vei congestiona...
RACESTE si RARESTE!!!
e simplu... respecta-te pe tine si onoreaza numai oameni deosebiti cu atentia ta.
Mult succes si descreteste fruntea!! Esti sanatoasa si prietenul tau la fel. Atat conteaza. In rest... ZAMBESTE!

Denisa si bebica din burtica - 32 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput