atentat la siguranta familiei

atentat la siguranta familiei | Autor: mariagi

Link direct la acest mesaj

dragele mele,
dupa cum se stie deja,pe 16 octombrie avem cununia civila.anul viitor nunta.in toiul pregatirilor,ce credeti ca imi aud urechile de la matusa viitorului sot care locuieste in acelasi bloc cu noi.avem o vecina,30 de ani,care a mai fost casatorita,a venit si la noi in casa de vreo 3 ori,care se recasatoreste pe 30 octombrie.a cunoscut pe internet un baiat,extraordinar.acesta domnisoara,despre care am auzit lucruri de nu mi-a venit sa cred ce credeti ca i-a spus matusii?ca daca nu era sa se marite acum,se dadea la viitorul meu sot fara nici o jena.nu a contat ca afirmatia asta,care m-a lasta masca, a facut-o dupa ce a avut tupeul sa vina la noi si sa ne bage pe gat invitatia la nunta,sa ma roage sa o ajut cu niste acte si sa-si puna muzica si sa defileze cu rochia de mireasa la noi in casa.
ce parere aveti voi si cum ma sfatuiti sa procedez?nu i-am spus nimic prietenului meu,dar am hotarat amandoi sa nu mergem la nunta.nu avem nici o obligatie.imi pare sincer rau de viitorul sot.

va multumesc ,
Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Parerea mea este sa o ignori, atat pe ea (vecina) cat si pe matusa...poate sunt numai niste "strambe" bagate de matusa. Nu vreti sa mergeti la nunta, nu va duceti...iar de sotul ei nu are de ce sa iti para rau, poate chiar il iubeste si o sa fie o nevasta buna.
Casa de piatra si nu mai pleca asa usor urechea la barfele de bloc.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Evit-o.S-ar putea sa nu se inteleaga cu viitorul sot si poate v-a dori sa se consoleze cu al tau.Atunci cand te cauta spune-i ca ai multa treaba si scapa de ea.Sti cum e zicala:"Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc eu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Saphir,
sa feresca Dumnezeu de asa nevasta...cum sa-l iubesca pe viitorul sot al ei dacacu cateva saptamani inainte de nunta si in rochie de mireasa fiind,spui ca te-i da la barbatul altei femei?ce dragoste mai e si asta ca pe mine ma depaseste si sincer nu mi-as dori de nici o culoare asemenea specimene sa mai imi intre in casa.
cat despre matusa nu are nici un interes sa minta.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Nu te mira ...
Mie mi s-a facut o "declaratie" asemanatoare in seara nuntii din partea mirelui ("daca nu ma casatoream cu ea ma casatoream cu tine"). Si vreau sa precizez ca niciodata nu s-a pus problema in acest fel. Am fost foarte buni prieteni, n-am iesit niciodata singuri undeva, ba mai mult am iesit impreuna cu el si o fosta prietena de-a lui. Pe vremea aceea era vorba ca se va casatori cu ea dar dupa 2 ani s-a casatorit cu alta.
Si au si acum o familie fericita. Am ramas in continuare prieteni foarte buni.
Cred ca e doar o "vorba".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Draga Maria, am inteles ca vecina ar fi afirmat "ca daca nu s-ar fi maritat s-ar fi dat la barbatu` tau". Eu de aici inteleg, ca daca nu ar fi fost implicata intr-o relatie cu X, s-ar da la Y. Poate nu am inteles eu bine.
Cat despre bunavointa rudelor, eu am mari indoieli...nu neaparat in privinta matusii tale, tu o cunosti mai bine, dar eu iti spun din propria-mi experienta ca, in momentul in care m-am mutat cu sotul meu, el statea cu sora lui intr-un apartamet cu chirie. Si ma intelegeam bine cu sora lui, dar ei ii facea o placere deosebita sa imi povesteasca de relatiile lui de dinainte de a fi cu mine...fara intentia de a ma rani.
Si apropo` de vecine si al meu sot, in blocul in care locuia atunci, avea o vecina cu care avusese relatii sexuale si care vecina era prietena cu cumnata mea si se vizitau mereu...eu stiam de ea atat de la sotul meu, care ma "avertizase" cat si de la cumnata, care avusese grija sa imi povesteasca cu lux de amanunte, niste chestii..
Vecina venea in vizita atat de dragul cumnatei mele, dar mai ales de dragul sotului meu...chiar daca eu locuiam deja acolo.
Te intrebi probabil ce am facut, cum am reactionat? Vorbeam cu ea, ca si cand nimic intre ea si sotul meu nu s-ar fi intamplat, la un moment dat chiar se vroia "prietena" mea, dar diplomat am eliminat-o din viata mea, pentru ca sotul meu era scabit de ea oricum... si ne-am si mutat din blocul respectiv.
Asa ca, eu cred ca e ma bine sa reactionezi ca o doamna si numai in caz de forta majora sa "sari la gatul" vecinei.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

m-am bucrat cand am cazut de comun acord amandoi sa nu mergem la nunta vecinei.si ei nu au avut nici macar relatii de vecini,darmite relatii sexuale.eu am mare incredre in el si dragostea lui.dar e bine sa previi nu sa tratezi!si prietenia "fortata"a unei femei intr-o familie care urmeaza sa se formeze nu este de acceptat sub nici o forma.afirmatia ei mi s-a parut pur si simplu de prost gust si lipsa de cele mai elementare reguli de bun simt.si asa pritenul meu se uita urat de cate ori calca pragul.voi fi o doamna ca si pana acum si voi tine usa inchisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

Singura ai spus:esti o doamna ,care se respecta.Eu sunt convinsa ca tare mult ti-ar placea sa-i dai vreo doua peste ochi...dar nu merita sa te injosesti.Cel mai bine,evit-o.Casa de piatra iti urez plina de bucurii si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Atata timp cat viitorul tau sot e un om serios si te iubeste nu vad de ce ti-ai face griji ca o femeie - fie ea si vecina - i-ar face avansuri. Poate ca mai sunt femei pe lumea asta care s-ar "da" la barbatul tau, dar daca tu esti sigura de iubirea lui pentru tine nu vad de ce te-ai teme ca s-ar lasa sedus de o alta. Pe mine m-ar distra astfel de admiratoare, nu as simti absolut nici o amenintare si sotul meu le-ar considera chiar ridicole. Hei, mai ai putin si te mariti, n-are rost sa-ti pierzi timpul gandindu-te la astfel de nimicuri! Cat despre femeia respectiva, eu n-as considera-o periculoasa. Bineinteles ca nu m-as duce la nunta ei, ca doar nu vreau sa am de-a face cu astfel de specimene. Acum, ca stii ce ipocrita e, rareste relatiile cu ea! Apropo, matusa viitorului sot i-a zis vreo doua?
Toate cele bune si casa de piatra iti doresc!!!

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Of Mariangi - dar ce zici daca iti spun ca o amica mi-a zis ca sotul meu e idealu ei de barbat? Sa o dau afara pe usa, sau sa o compatimesc?

Lumy si David (11 Martie 2004)

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Eu stiu o doamna maritata cu copil mare (15 ani) care sa tot plingea la al meu ca nu e fericita in familie, ca barbatul ei e f bun tata si sot, muncitor, dar nu ii mai trezeste fanteziile, asa ca vrea sa-l intrebe pe al meu daca ar vrea, atunci cind va veni in vizita la el sa-si faca pomana cu ea, ca nu a mai avut orgasm de 10 ani. Ca a auzit ca e bun la pat. Chiar a venit in vizita la noi (ei locuiesc mai in Nord), ea cu fata ei si mi-a spus ca "if you love him, let him go".

Mergi la inceput