De ce vin "rusii"mai repede?
Luna aceasta mi-au venit "rusii"la 25 de zile.Mie imi vin regulat la 32 de zile.Oare ce s-a mai intamplat?Sunt asa de satula de dereglari...si suparata ca nu-mi vin 9 luni!
Gabi si Moni(aproape 3 ani).
Raspunsuri
danna2002 spune:
O vizita la medic s ar putea sa iti dezlege misterul...De ce au venit mai devreme si de ce nu vor sa vina la 9 luni. Bafta...si sa auzim de botez.
danna2002
gabid spune:
De ce nu vin 9 luni stiu...din pacate problema vine de la sot dar de ce au venit mai repede nu stiu...
copilutzu spune:
Daaaa,Gabid
buna intrebare,si eu am aceiasi dilema numai ca la mine cm.este de 28 de zile iar luna asta a venit la fix 25 de zile.Mi-am facut si un test de sarcina si.....nimic Dar tot mai sper.......
Ce sa fie? Ce sa fie? Poate.....
gabid spune:
Nici nu ma gandesc la o minune pt ca curge in uiltimul hal,"ca la robinet"...
Monica-Elena spune:
Eu stiu ca vine mai repede de stres, de suparare, ai facut un efort fizic. Cand intarzie mai mult atunci e chestie de dereglari hormonale.
Monica
anemona spune:
Mie mi se mai intampla sa imi vina mai devreme cand mergeam in vacanta, mare, munte, schimbari de temperatura, de mediu, de clima, efort fizic, zbenguiala, deh! Se mai modifica reactivitatea organismului si hop, ma trezeam cu beleaua cu 2-3 zile mai devreme!
gogosar spune:
Gabi, ai luat cumva vreun tratament ?
Pentru ca eu aveam normal la 29-30 zile.Am facut tratament cu Ova-mit si Duphaston, si dupa ce am terminat tratamentul- de 3 luni- m-i s-a dereglat la 25-26 zile. Eu asa ceva nu am avut niciodata.
Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.
copilutzu spune:
Fetelor,
zilele trecute la un alt subiect chiar ma "laudam" ca nu mai am probleme cu c.m. -fara dureri ,fara sangerari abundente si cand colo.....(pe langa ca mi-a venit mai devreme)..am avut niste dureri ,de nici algocalminul,nici supozitoarele nu au avut nici un efect.Dupa ce m-am indopat cu fel de fel am baut doua inghitituri de tuica si .......program de somn......M-am trezit ca noua.....De... .
O fi vreo raceala?
va pup