De ce vin "rusii"mai repede?
Raspunsuri - Pagina 2
Lorelai spune:
gabi, si eu m-am dereglat o singura luna, tot ca tine, dar de la clomiphene, 50mg. la doza mai mare am revenit la normal, adica 31-32 de zile. chiar si dupa intreruperea tratamentului a fost tot la 31-32 de zile.
am intrebat doctorul si el zice ca clomiphenul a declansat o reactie a ovarelor care in loc sa elibereze ovocitul la termen, a declansat eliberatea mai repede, cind foliculul era prea mic si nu s-a spart. faza luteala a fost de lungime normala dar a inceput mult mai repede. pe mine m-a monitorizat in luna aia si estradiolul in ziua 14 era foarte mic, ceea ce indica calitatea proasta a foliculului, iar progesteronul in ziua 21 era si el mic, ceea ce inseamna ca de fapt ovocitul nu a fost eliberat.
e posibil la tine sa se fi produs procesul de mai sus natural, cine stie din ce cauze.
Lorelai
Costi spune:
Ce ti-e si cu orgnismul uman! Eu am lut trei luni anticonceptionale si desi ciclul meu era scurt dr foarte regulat(25,26 zile) dupa intreruperea lor nici nu mai stiu cind imi vine ciclul. A venit primul la 4 zile dupa terminarea foliei, al doilea la 37 de zile, al treilea 25 zile si ultimul la 38 zile. Oare luna asta cum o mai fi?
Mentionez ca nu am avut absolut niciodata intirzieri mai mari de 2 zile.
gabid spune:
Nu am luat niciun fel de medicamente,niciun fel de tratament,nici anticonceptionale si uite minunea.De stresat mai tare ca in alte luni nu cred sa ma fi stresat si uite ca a venit mai repede.Deacum trece...vedem luna viitoare.Durerile au fost ca si in celelalte luni,sangerarea la fel.
Gabi si Moni(aproape 3 ani).
romaniaau spune:
Mie mi-au venit rusii mai repede in lunile in care am baut ceai de cretisoara. Am renuntat la el de frica sa nu ma dereglez de tot.