Dragostea si..kilogramele

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabel 35 spune:

numai cine este ca noi stie ce inseamna suferinta!clara,am 35 ani, 1.64 si 86 de kg.eu sincera sa fiu,nu am incercat prea multe diete de slabit.de foarte multe ori m-am lasat pe tanjeala,si nu am facut nimic decat sa-mi plang singura de mila.sotul meu ma iubeste mult ,si ma incurajeaza tot timpul.eu sunt cea care spun:SI MAINE E O ZI !si uite asa trec anii ,si se aduna si kg mai ales ca sunt foarte sedentara.ma bucur din suflet ca am gasit acest forum care este foarte util din toate punctele de vedere.ce avem noi de facut este sa nu ne mai plangem de mila, si sa fim ambitioase in lupta cu kg.stiu ca nu este usor,dar macar sa avem satisfactia zi de zi ca incercam si nu numai .eu am sa incep dieta pe puncte de maine,si tot de maine am sa incep sa fac abdomene ,bicicleta,si aerobic cat cuprinde,nu ma vede nimeni(stau acasa)dau drumul la muzica si incep o noua zi,o noua etapa in viata mea ,VIATA ESTE SCURTA SI MERITA DIN PLIN SA TE BUCURI DE IA ............NU NUMAI SA-I BUCURI PE ALTII!!!mult succes fetelor in lupta cu kg

Mergi la inceput