Dragostea si..kilogramele

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Clara25,
si eu m-am ingrasat enorm cu sarcina si aratam ingrozitor, e foarte greu sa slabesti dar se poate, lupta e cu tine insuti in primul rand,
eu o sa-ti spun cum am reusit eu si poate o sa-ti foloseasca si tie.
in primul rand trebuie sa faci curatenie in dulap si frigider, renunta la tot ce e semipreparat, snakuri , dulciuri ciocolate cumparate etc, care e problema in primul rand cu produsele cumparate se gasesc in ele anumiti ingredienti care dau dependenta la mancat si cel mai periculos e MSG sau monosodium glutanat, da senzatie de foame tot timpul chiar daca ai mancat cu o ora inainte, ceea ce crezi tu ca e bulimie s-ar putea sa fie sesibilitate la MSG care da senzatia de foame,ai grija ca la restaurante pun foarte mult msg mai ales la cel chinezesc,

dupa ce o sa scapi de senzatia de foame o sa-ti vina mai usor sa slabesti, renunta la dulciuri si sare(retine apa in organism), consuma multe legume si fructe proaspete, cand simti nevoia sa mananci mai bine mananca llegume:morcovi,varza etc, inscriete la o sala de fittnes , mergi de 3ori pe saptamna, sau cumpara DVD-uri cu aerobic si fa exercitii acasa.
la mine a fost mai diferit, eu am cazut in depresie ca nu ma mai suportam, si nu stiam de ude vine nevoia de a manca, este un website foarte bun www.idieta.ro acolo gasesti multe fete care vor sa slabeasca ,poti deschide un jurnal, vei afla mai multe diete si ce poti face sa slabesti , nu vreau sa fac reclama dar e farte folositor.

mult succes si ai grija de tine, incepe incet ,in primul rand sa slabesti pt tine si nu pt sotul tau. fa-o pt tine,sanatatea ta si pt bebelusul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Clara25, eu sunt in situatia ta,desi am mai putine kg.(60kg.)Si la noi viata sexuala a devenit aproape inexistenta si cand l-am intrebat verde-n fata mi-a zis sa slabesc.El este slab si cred ca nu-i face placere ca eu sunt grasa.De aceea, acum sunt la dieta.
Eu ma aranjez si daca m-ai vedea de la mijloc in sus,l-ai considera pe al meu sot nebun.Dar ce sa fac cu partea dorsala?care-i mostenire de familie si care-i cat o zi de post?Eu mi-am pus ambitia sa slabesc si sunt sigura ca voi reusi.
Si daca si dupa ce voi slabi problemele vor continua,voi merge mai departe si-mi voi cauta pe cineva care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt si sa nu-i scada intensitatea sentimentelor daca ma ingras.Omul nu are decat o singura viata si cred ca fiecare merita sa se bucure de ea si sa fie fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by michiyan

Si daca si dupa ce voi slabi problemele vor continua,voi merge mai departe si-mi voi cauta pe cineva care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt si sa nu-i scada intensitatea sentimentelor daca ma ingras.Omul nu are decat o singura viata si cred ca fiecare merita sa se bucure de ea si sa fie fericit.

bm

Adevarat ai vorbit. Hei, ce-o fi cu unii barbatzi ?! Noi trebuie sa fim perfecte, dar ce ei sint mereu cum vrem noi, pletosi, frumosi si fara burta ?!
Nu mi-a reprosat al meu barbat ca m-am ingrasat. Doar in gluma imi mai spune ca mi-a crescut poponetzul. Raspunsul meu: nu a crescut, abia acum e bunuuutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tismana spune:

Draga Clara 25,

Intrebai daca cineva e intr-o situatie similara cu a ta. Ei bine, eu am exact aceeasi situatie cu a ta. M-am ingrasat peste 30 kg in sarcina si inca de cand eram gravida, intre mine si sotul meu n-a mai existat relatie sexuala. De ce? "Loveste copilul", asa imi spunea. Eu stiu f bine ca el e atras de tot ceea ce e slabut, n-am avut cum sa redevin slabuta in 2-3 luni cum e cazul altor mamici, inca am vreo 20 kg de pierdut, insa noi avem ca si tine, parca 18 luni ai spus, de relatie frate si sora pe care sincera sa fiu, nu o mai suport, dar pe el nu il deranjeaza.Si inca ceva, de cand a aparut copilul, nu ne mai intelegem. Cat despre o alta relatie, exclus, nu e genul sotului meu, pur si simplu nu il mai intereseaza sexul, probabil ca nici eu nu mai prezint interes din acest punct de vedere. Ma tot intreb cum va decurge viitorul meu si al copilului meu?

E f greu cand esti intr-o tara straina, nu lucrezi, stai acasa cu copilul, iti iubesti sotul si esti tratata cu atata indiferenta, cand ar trebui sa ai parte de cea mai buna ambianta, avand in vedere ca si copilul e afectat de relatia dintre parinti.Sunt multe de spus, dar...eu nu vad rezolvarea. Pur si simplu mi-e frica sa iau decizii majore( cel putin deocamdata), daca cumva te intrebi ce as face.

Tismana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

quote:
Originally posted by clara25

Ancuta,intrebai daca am stat de vb cu el..nu,nu i-am reprosat niciodata de ce nu vrea pentru ca raspunsul lui m-ar dobori.Ar zice ceva de genul tu nu ai vazut cum arati?..La inceput imi spunea ca trebuie sa slabesc ca nu mai rezista,acum a incetat(e prea ocupat cu munca)..Ca sa rezum situatia in cateva cuvinte,ma iubeste,dar nu mai e indragostit de mine..

Clara si Sacha

Eu zic ca totusi, pentru a te lamuri, e bine sa discuti cu el. Nu sa-i reprosezi, ca atunci normal vazandu-se incoltit o sa se incerce sa se "apere" dand vina pe tine si greutatea ta. Pur si simplu sa incerci sa-i explici cum te simti, sa-i spui ca vrei sa fie bine, dar ai nevoie si de ajutorul lui, si ca pentru asta trebuie mai intai sa inteleaga atat el cum te simti tu, cat si invers.

Apoi incearca intradevar sa ai grija de tine. Pur si simplu chiar daca esti mai plinuta, sa te faci frumoasa. Incearca sa vezi chiar si in kilogramele in plus un atu al frumusetii tale si mai in gluma mai in serios expune-l si sotului tau.

Si eu am ramas cu o greutate mai marisoara dupa nastere. De ieri, in sfarsit am luat si eu marea hotarare sa ma apuc de slabit. Insa sotul meu este necajit deoarece l-am avertizat ca o sa-mi scada si sanii.

Iti tin pumnii sa se rezolve toate problemele. Sa sti insa ca rezolvarea incepe din interiorul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Clara draga,

Eu zic ca e foarte important sa privim adevarul in fata. Eu nu cred in "kilograme psihologice" atunci cand intr-adevar exista o problema cu greutatea. Da, suna frumos in teorie povestea cu daca tu te vezi frumoasa asa te vad si ceilalti. Din pacate nu se probeaza si in dormitor si nici macar in viata de zi cu zi. Cum te poti simti bine cu nu stiu cate kilograme in plus, cand tanjesti dupa decolteuri si lungimi la care nu poti ajunge, cand gafai ca o locomotiva cand urci scarile sau alergi dupa copil, cand iti tii respiratia ca sa-ti poti lega sireturile, cand te simti ultimul om de pe pamant dupa ce ai ingurgitat o tableta intreaga de ciocolata sub pretextul ca esti suparata. Acum vorbesc din perspectiva uneia care s-a cpnfruntat cu probleme de greutate toata viata si ma minteam frumos cu buna stiinta zicandu-mi ca cine ma place ma place si asa si daca ma simt eu bine ce-mi pasa! Pana intr-o zi cand m-am privit in oglinda din toate unghiurile si nu mi-a placut ce vad si mi-am raspuns sincer, nu-i adevarat, nu ma simt bine deloc, altfel de ce ma straduiesc sa-mi trag burta cand merg pe strada sau de ce ma incapatanez sa intru in pantaloni care stiu bine ca ma strang. Nu te amagi, caci te minti singura, clara draga. Uita-te in oglinda "goala" iar dupa ce-ti raspunzi sincere la intrebari si se impune dieta, atunci fa-o. Apoi cred ca vei avea raspunsul si la celelalte intrebari legate de viata intima...

Cu drag,

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

E dureros cind sotul face comentarii negative la adresa siluetei sotiei sau, mai rau,se retrage si renunta la viata intima.
Acest "mic" amanunt te poate trimite rapid in bratele unei depresii sau cel putin al unei anxietati...
La casatorie cintaream 58 kg;dupa prima sarcina am pus 23.5 kg pe care le-am dat jos in 10 luni.
La a doua sarcina (dupa multi, multi ani,aveam 38+ ani)m-am ingrasat la fel dar...nu le-am mai putut da jos atit de usor, mai ales ca de data asta am si alaptat 8 luni!Anul trecut,la 5 ani de la nastere,am avut 73 kg.
Sotul meu se plinge de ani buni de greutatea mea si imi spune mereu ca ar fi cazul sa slabesc.
Culmea e ca el s-a ingrasat mult mai mult decit mine in toti acesti ani ( are acum cu 22 kg mai mult decit la casatorie-a luat cam 1 kil pe an )
I-am spus verde in fata de mai multe ori ca n-o sa mai am in veci 58 kg si nici 24 de ani!
Cred ca din acest punct de vedere e tot un adolescent imatur ( ca si din alte pdv).
Nu ma stresseaza deloc comentariile lui si cred ca greutatea in plus nu ar trebui sa afecteze in nici un fel viata sexuala a indivizilor.
M-a impresionat mult povestea unora dintre voi, care sinteti respinse de soti din acest motiv.
Totusi, convingerea mea e ca se poate slabi (cu un efort considerabil)!

Se pare ca reprosurile sotului ranesc profund dar nu MOTIVEAZA suficient pt. a schimba ceva esential in dieta si in final a duce la pierderea kilogramelor in surplus!

In cazul meu, eu am fost cea care a dorit sa ma schimb, adica sa slabesc...comentariile sotului m-au lasat rece...eventual ma enervam cind insista prea mult asupra subiectului...

Azi cintaresc 65 kg si ma simt mai sexi ca oricind!
Mi-am cumparat un nou set de chilotei,care de care mai draguti si ma admir zilnic in oglinda !
Sint f.multumita de felul in care arat acum insa "drumul" pina aici a fost foarte greu,v-o spun cu sinceritate!

Sa va dea Domnul putere sa treceti prin incercarile in care sinteti acum si va doresc din inima sa reusiti sa ajungeti (ponderal) acolo unde doriti !

Aprilie , mama a 2 baieti nemaipomeniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Dragostea si.....kg,intradevar un subiect interesant si pt. mine!Pot spune ca la mine situatia este total invers,adica sotul meu este cel care sa ingrasat mult dupa casatorie!cand ne-am casatorit avea 105 kg si acum are 130.Sa ingrasat treptat de-a lungul celor 5 ani de cand suntem impreuna.Eu degeaba ii tot spun ca sa ingrasat prea tare ca nu ma asculta!I-mi spune sa-mi caut altul mai slab.Normal ca nici nu se pune-n discutie!
Il iubesc enorm de mult dar kg. incep sa incomodeze destul de mult,adica viata intima nu mai e cum a fost,nu mai e asa activ,oboseste repede,nu prea are chef de multe.....si lista ar fi lunga!
Ce vroiam sa subliniez aici este faptul ca la tine e bine ca ai realizat ca trebuie sa slabesti,urmatorul pas fiind acela de a slabii.Trebuie sa reusesti,stiu ca este greu dar trebuie sa reusesti!Stiu ce inseamna cura de slabire,e greu dar de moment ce esti singura aproape toata ziua este mai usor!Asa este si la mine cand sunt singura mananc foarte putin iar pe cand vine sotiorul de la servici este trecut de ora 18 cand nu mai mananc nimic!
E foarte simplu!Daca vrei ceva dulce incearca bomboane fara zahar(eu prefer dropsurile ORBIT) ,evta grasimile si foloseste ulei de masline!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Fetelor nu stiu daca ve-ti fi de acord cu mine insa oricum am sa va explic ce cred eu despre aceasta problema.

Pur si simplu ma apuca nervii cind vad la tele sau in reviste rubrici in care majoritatea persoanelor intrevistate afirma ca se indragostesc de forma de a fi a celuilalt, de caracterul lui si in ultimul rind de aspectul fizic.
Ce ipocriti sint , ce josnici cind ei singuri stiu ca nu e adevarat.
Pe cine inseala?
In acelasi timp nu sint de acord cu cei ce zic ca sint fericiti cu kg lor(in cazul in care sint multe),insa asta nu inseamna ca nu sint frumoase.
Bineinteles ca sint frumoase si chiar foarte frumoase.
In acelasi moment cred ca sotii ar trebui sa ajute putin nu sa-i intoarca spatele,nu cred ca sentimentele pot schimba cu acumularea kg.
Oricum cred ca ar fi bine sa slabesti pentru tine sa te vezi tu mai sexi si bineinteles pentru sanatatea ta.
Cit despre sotul tau eu nu stiu ce sa-ti spun , in orice caz ai multi barbati ce cauta o femeie cu spiritul de a forma o familie.
Avem o singura viata si trebuie sa o traim din plin nimic si nimeni nu merita suferintele si lacrimile noastre.
In cazul in care vrei sa slabesti asa cum ti-a spus si Sigrid noi te asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Clara, eu m-am luptat cu kilogramele in urma cu cativa ani. Si aveam destul de multe de dat jos, la 1.60 m aveam 74 kg. Inainte de a ajunge la aceasta greutate, eram foarte slaba – aveam in jur de 45 – 46 kg.
Insa kilogramele in plus nu mi-au afectat deloc casnicia si nici viata sexuala. Ma ingrasam vazand cu ochii si la fiecare saptamana trebuia sa-mi cumpar alte haine, pentru ca nu mai intram in ele. Urcam scarile destul de greu, ma aplecam cu greu sa ma inchei la ghete, oboseam foarte repede. Vazand toate acestea sotul meu a avut o discutie cu mine si mi-a sugerat ca ar trebui sa incerc sa slabesc. Replica mea a fost putin nelalocul ei spunandu-i “cine ma place ma place si asa cum sunt ”, iar el mi-a pus intrebarea “dar, tu te placi asa cum esti ?”.
Normal ca nu am avut un raspuns la intrebarea lui si din acel moment m-am hotarat ca trebuie sa fac intr-un fel ca sa slabesc.
Incercasem multe, foarte multe diete, care iti promiteau marea cu sarea. Unele au avut rezultate, altele nu au avut. Am luat si Herbalife. Problema era faptul ca dupa ce terminam sa slabesc, ma reintorceam la alimentatia de dinainte de a slabi. Si asta nu facea decat sa imi aduca inapoi numarul de kilograme pe care il slabisem si in plus altele.
As minti daca as spune ca nu mi-a fost greu atunci cand m-am apucat sa slabesc, pentru ca trebuit sa renunt la tot ce imi placea in materie culinara. Dar mi-am zis ca trebuie sa incerc sa fac o schimbare radicala in viata mea pentru mine in primul rand. In trei luni de zile am slabit 19 kg si am ajuns la 55 kg. In cuvinte imi este tare greu sa iti spun cat de bine ma simteam cand toata lumea ma admira si imi spunea cat de bine arat, ca sunt o alta persoana si ca arat mult mai tanara ca inainte. Au trecut de atunci 6 ani, in tot acest timp m-am mentinut la greutatea obtinuta, iar anul trecut din ambitia de a intra intr-o pereche de pantaloni pe care ii aveam din tinerete am slabit pana am ajuns la 48 kg.
Sfatul meu este sa scoti din alimentatia ta alimentele care stii ca duc la acumularea de kilograme in plus si sa consume multe lactate –lapte degresat, iaurt light, iaurt normal, sana, kefir, branza de vaci, carne alba –carne de pui fara piele si peste alb – pe gratar, la cuptor sau fiert cu garnitura de legume. Dintre fructe, pot fi consumate numai cele bogate in vitamine si glucoza dar sarace in glucide: kiwi, citrice, mere, cirese si visine. Fereste-te de fructele cu potential mare de ingrasare: prune, pere, piersici dulci, struguri, banane, pepene galben si mango.
Consuma o cantitate nelimitata din legumele de mai jos , fie crude sau fierte in aburi, impreuna cu mesele principale sau separat. Se pot condimenta cu o cantitate nelimitata de suc de lamaie sau otet : asparagus, brócoli, varza, conopida, telina, castravete, andive, morcovi, salata verde, ciuperci, ceapa, ardei, ridichi, spanac, rosii.
Supa de legume contine destul de putine calorii si ocupa foarte mult spatiu in stomacul tau, astfel incat sa te simti satula. Este recomandat sa mananci o farfurie de supa concentrata de legume inainte de masa pentru a-ti diminua apetitul.
Si nu in ultimul rand este foarte important sa iti stabilesti clar motivele, obiectivele metode de autoconvingere si autosugestie.
Iti doresc mult succes.

Mergi la inceput