Bebelusi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici si de la noi!

mie nu mi-a mers netu pana acum ...
fetele, moata mea e lesinata dupa marsupiu, daca as tine-o aici toata ziua nu ar zice nu, ieri am fost plecati in oras de la 11 dimineata si ne-am intors pe la 10 seara, ea in tot timpul asta stand mai mult in marsupiu, ei bineee ...a dormit ieri toata ziua, ma gandeam ca noaptea vom face o petrecere in pijama, dar am copil cuminte si a dormit si noaptea !
astazi la fel, pana acum a dormit vreo 5 ore, acum fac si eu ca "ala" nemultumitu', e normal sa doarma atat? ( daca nu dormea va intrebam contrariul )
ieri am fost iarasi la Baby Expo, am fost si la standul "desprecopii", am pus-o absenta pe Marina (deh, doar are doi pitici, o intelegem), am mancat pizza la terasa cu moata in marsupiu si arata precum o pizza, atatea toppinguri avea pe ea , trebuia sa ma hranesc si eu, nu?

nu au astampar puii vostri cand mananca ??? sa ne vedeti si pe noi ce chef de joaca avem cand papam, dupa ce mananca zici ca a fost la maraton asa de obosita este ...pumni, palme, degete in ochi, brazde peste tot (acum avem nasul brazdat cu model), se sterge la gurita cu maneca de la bluza, dat din picioare, rasete, tras patura peste cap, mie imi arunca cate un pumn in fata ...cred ca am lapte energizant !

Mitzura, cred ca tu spuneai ca puiul tau saliveaza, asa sintem si noi, parca zici ca ne-ar da dintii, sintem plini de saliva toti, ca ne baloseste si pe noi imediat cum o luam in brate!

Marcelle, am facut febra dupa vaccin, voua va tin pumnii sa nu faceti si sa nu planga asa cum a plans iubita mea !

Florina, mai au si ei perioade din astea, nu te panica!

pupici

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Neata si de la noi!

Bun venit alaturi de noi Madalina! Sa-ti traiasca micuta Sofia! Toata admiratia pt cat ai indurat si totusi nu ti-ai pierdut speranta si-ai luptat pana in ultimul ceas!

Iaca ne pregatim si noi moral pt vaccin, saptamana viitoare. Doar ca tati e mai incapatanat si a vrut el musai sa-i faca programarea Ralucai la aceeasi ora cu cea a mamei(fac testul Papanicolau). Prin urmare nu o sa particip la durearea ei. Tati sustine ca e in stare s-o tina in brate si s-o linisteasca.
Si eu am constatat ca exista zile cand nu mananca prea mult, vrea doar 40-50 ml lapte la o masa de parca i-ar fi sete si nu foame. Insa compenseaza dupa aceea cu alti 120-140 ml. Tatica o refuza categoric, drept urmare ma mulg si ii dau la biberon. Trag de tate de cred ca-m sa le lungesc pana la glezne si apoi o sa le-nod.
Despre ea n-am decat cuvinte de lauda, sta cuminte cu suzetica in patut si mami e fericita, parca n-as avea copil in casa. Din cand in cand imi aminteste ca e acolo, ca e treaza facand vocalize - e o scumpa!
Cum e cu sucul de portocale, cat si de cand ii pot da? Trebuie preparat de mine sau se accepta si cel natural de cumparat?
Ma bucur sa vad ca toti bebii sunt bine si cresc asa repede. Mancaciosi si sanatosi sa ne fie in continuare!

Eu va sarut dulce pe toate si mai ales pe ingerasi! Daca reusesc sa ma mobilizez, am sa scriu si povestea nasterii - cinstit?! din lenea mea caracteristica aman momentul.
Sa aveti o saptamana placuta alaturi de puiuti!

Ana & Raluca Maria Burtch
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie!
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

noi cred ca trebuie sa cumparam monitor LCD ...puiul meu sta in brate la mine foarte cuminte si se uita la monitor!
he he he abia astept sa-i spun lui tati ce curioase sintem, cred ca-i plac culorile multe pe care le vede aici!

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Merci Nicole si noi speram sa trecem cu bine peste vaccin.

Anapharm eu i-am dat suc de portocale, stors de mine, o lingurita in prima zi, dupa care adaugi cate o lingurita in fiecare zi, pana ajungi la 25ml. Eu i-am dat linguritele de rigoare pana am ajuns la 10ml, apoi 15, apoi 20, apoi 25. Ar bea si 100 ml, daca i-as da. Ii place foarte mult. Se da intre mese si inainte de masa cu cel putin o jumate de ora sa nu iti faca colici. A mea nu are nimic de la el.
Ana , Felicitari pt cumintica ta! Si a mea e la fel de cuminte.

Mitzura si Bianca saliveaza foarte mult de cam o saptamana.

Mamici bebei vostri rad??? A mea doar zambeste, si gangurim cu tata, in special, cu jucariile si cu mama cel mai putin.

Va pup pe toate,
Marcela si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
fetele, moata mea e lesinata dupa marsupiu, daca as tine-o aici toata ziua nu ar zice nu, ieri am fost plecati in oras de la 11 dimineata si ne-am intors pe la 10 seara, ea in tot timpul asta stand mai mult in marsupiu, ei bineee ...a dormit ieri toata ziua, ma gandeam ca noaptea vom face o petrecere in pijama, dar am copil cuminte si a dormit si noaptea

rain, fata ta isi tine capul? Intreb pentru ca am si io un marsupiu si as vrea sa-l folosesc, e din ala acre are suport si in caz ca nu-si tine capul... dar parca tot mi-e cam frica si aman momentul, desi sunt constienta ca ar fi mult mai bine si pentru mine...

Pupici,
Anca

Mergi la inceput

Marcelle, iubitica mea rade, dar la noi e genetic , ca eu rad tot timpul, bine ca nu e morocanoasa ca tati ...ca nu stiu ce-i faceam!

Anca, daca marsupiul are suport pentru cap poti sa-l folosesti, nu e nici o problema, iubitica isi tine capul dar mai oboseste si atunci se sprijina de marsupiu!
marsupiul pe care l-am cumparat noi e pentru 0-9 kg, daca si cel pe care il ai tu e la fel, adica nu e prea mare ...spor la tinut bebe in el (o sa te cam doara spatele putin)!

stiti voi ce am facut eu in seara asta, mama denaturata ce sint , i-am facut baie copilului, i-am dat sa manance, am lasat-o singura in camera si a adormit, de ce zic eu ca e mare "eveniment" la noi, pentru ca in fiecare seara eu stateam langa ea pana adormea si abia apoi plecam, dar astazi am vrut sa incerc si chestia asta ...vad ca a mers !
eu am venit repede la calculator , acum fug la munci ...vase de spalat, rufe de intins, rufe de calcat si bine meritata cada cu spuma he he he

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nicole stiu ca m-ai cautat, pupice multe dar ai intuit motivu' absentei perfect! Si asa maica-mea s-a alarmat ca imi gasesc cam multe de facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza...de la una bucata mama zombi. la noi a inceput gripa....barbata-miu a avut febra azi-noapte, transpirat, frisoane....pe mine ma ustura in git....am sa pun in functie mastile, sa incerc sa il protejez pe pitik.
si al mu e innebunit dupa marsupiu, adoarme in el si ta-su se plinge ca e greu si ca il doare spatele (eu ma chicotesc....sa vada si el cum e!)
noi vom face joi vaccinul (am mai zis....???)...chiar ca nu imi aduc aminte!
Ana surioara, trebuie sa storci tu porticala si sa ii dai la pitika...ai grija sa nu imi dai germeni la nora, da?
hai ca a iesit din nou soarele, plecam la plimbarici! ieri am fost pe malul marii....trebuia sa fac poze sa il vedeti pe individu' mik ce fericit era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

helou si de la noi! usor de citit, dar cand vine timpul de scris BB al meu scandalagiul intra in priza... si tre' sa fug repede la el.
Azi sper ca l-am pacalit, hihihi

Suntem bine, crestem, mancam, nu avem probleme deosebite fata de BBi de varsta noastra. Si noi vrem cu tzatza la plimbare. Am inceput sa vedem cat de cat si cercetam peisajul din jur.

Madalina felicitari pentru curajul avut!! sa-ti traiasca Sofi cea mica si bine ai venit printre noi!

Marina, n-am ajuns inca in parc. nu stiu cum sa fac ca el mananca din 2-3 ore si nu ajung bine acolo si incepe sa tipe de foame. Am citit de huse termoizolante...iau una si atunci alta viata cu biberon la purtator.

Spuneti-mi si mie...in caz de raceala ce avem voie sa luam? ce medicamant nu se duce in lapte? si la noi bantuie un virusel... deocamdata e cumintel, il chinuie pe tati doar. sper sa-i treaca si lui si sa nu ne dea si noua!!
noi, mamele avem imunitate? ca vad ca nu e singurul tatic chinuit de virusi, hihihih

sambata ne botezam!!

pupici
Maria si BB Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Nicole mama, pe papusica ta am vazut-o razand in poze si pe pe a lui Monica, de aceea imi faceam ganduri. Eu zambesc toata ziua si la mine e genetic, si ea zabeste, dar nu rade., asa cu gura pana la urechi!!!

Bravo Nicole ca ai pus-o la culcare singurica, a mea doarme asa de la 6 saptamani si Doamne ce bine mai e!
Dar tu la ora aia te apuci de asa munci: calcat, intins rufe, etc..., cand mai dormi?? Cand ar trebui sa adormi se trezeste iubirica si ii dai sa papi... Tati ce face??? tati al nostru spala vase, intinde haine, face curat, nu calca, in rest toate le face! Ia invata-l si tu pe al tau. Si nu spune ca lucreaza , ca si al meu lucreaza ziua la scoala si seara acasa pana la 2 noaptea!

Roxi, Nicole, cu marsupiul aveti grija ca am inteles de la dr. ca daca ii inveti in marsupiu nu mai stau in carucior, si tind as cred ca e adevarat. Eu am aici in parc un club de 5 mamicute, taote ii poarta in marsupiu, iar cand sunt cu carucioarele plang copi de nu stiu ce au!, mai putin Bianca careia i place in carucior, mai putin marsupiu si in brate.

Roxi trateaza-te, si multa sanatate. Aveti grija sa nu il imbolnaviti pe Ghindu acum inainte de vaccin.
Si eu am avut starea asta si am luat repede ce lua si ea. Am luat ospamox, ambroxol si paracetamol ( la recomandarea dr) iar dupa 2 zile nu am mai avut nimic.
Maria, nu avem mai multa imunitate, eu cel putin nu am. Ai vazut ce de medicamente am luat.
Multa sanatate si sper sa nu va imbolnati nici voi nici puiutii!

Marcela si bianca

Mergi la inceput