FIV 18

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Laura (Lachione), ti-am raspuns la PM, cand am timp detaliez.
Mersi Gabi si Anemona pentru ca v-ati gandit la mine; da, am nascut pe 28.09 pe Ioana si ieri am venit acasa. Afost o sarcina mai grea decat sarcina obtinuta prin fiv, dar s-a incheiat cu bine si am acum doua fetite-minune.
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Vali sa iti traiasca cele doua printese si sa va bucurati de ele

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Vali, sa-ti traiasca bebelusa mica, sa-ti traiasca amandoua comorile si sa te bucuri de ele in fiecare zi. Ce frumos, doua fetite! Chiar ieri ii spuneam sotului ca daca o sa mai avem un bebe, mi-as dori tot o fetita, asta pt ca surorile se iubesc foarte mult si se ajuta, e o relatie extraordinara intre ele.
Multa sanatate si refacere usoara si asteptam pozici cu cea mica!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichig spune:

Si eu am fost azi la Medsana , am semnat contractul, am platit si am facut estradiolul. M-am uitat in jur dupa 'voi' dar mi-am dat seama ca am ajuns cam devreme - 8.00 .
Teodoran , eu n-am avut inca nici o reactie de la diphereline. Eu
l-am facut in 29 septembrie - in ziua 21. La mine e pe dos .Mie ar trebui sa-mi vina azi si inca nu s-a intimplat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna, fetelor!
Vali, multumesc mult, am citit mesajul de la tine. Ma bucur mult pentru tine! Sa-ti traiasca fetitele sa va bucurati de ele!
Felicitari! Am auzit ca ti-a reusit fiv-ul din prima! Da Doamne sa patesc si eu la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vali, am vazut pozele cu Alexandra. E o scumpete de fetita, o minunatie. Seamana leit cu tatal ei, de parca ar fi facut fiv singur!
Ai grija de tine, menajeaza-te cat poti acum dupa nastere! Sa-ti traiasca fetitele! Si eu vreau tot fetita... daca s-o putea... si as vrea 2 din prima! VISE..., nu?

Mergi la inceput