FIV 18
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Monica-Elena spune:
Astazi il semnez dar mi l-au dat sa il citesc. Probabil ne-am vazut ieri la Medsana ca am ajuns pe la 2
Monica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
teodoran spune:
probabil, a fost o faza ieri la medsana, ca la receptie a strigat numele si eu nu am fost pe faza si s-a dus alta tipa la cabinet (acelasi nume) dupa care m-am trezit eu si stateam in fata cabinetului si incercam sa o cnving pe tipa respectiva ca nu pe ea a strigat-o, a fost haios, eram asa stresata si chestia asta m-a facut sa ma relaxez putin. probabil ne-am vazut ieri...pe unde erai?eu eram cu sotul...a fost un eveniment ca a venit cu mine, pentru ca el niciodata nu are timp de la servici.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_ramona/flavia_sp_ramona.jpg)
flavia ramona spune:
Mersi monbb1
Sa stii ca ai dreptate, mi se pare totul foarte complicat mai ales acum la inceput.
Tocmai de aceea incerc sa inteleg ce se va intampla. Mie imi place in general sa fiu pregatita pt orice situatie. Si pot lua o decizie in privinta a ceea ce va urma mult mai usor.
Eu sunt din Arad asa ca daca vreau ICSI merg la Szeged - Ungaria pt ca acolo sunt mai pregatiti si au aparatura mai buna. Preturile sunt mai mari dar ce mai conteaza asta cand imi doresc un copil al meu.
Apropo, fetelor, voi nu v-ati gandit niciodata de ce tocmai femeile care iubesc enorm copii nu pot avea copii asa usor si cele care ii lasa pe drumuri fac de zici ca asta ar fi un lucru atat de simplu ca orice altceva. Eu le-as strange de gat pe cele care isi parasesc copii sau fac un copil pt ca cred ca in felul asta barbatul in cauza le ia de sotie. Cunosc un astfel de caz in care tipa a facut 2 copii (pe care i-a parasit) cu doi barbati doar pt a incerca sa se marite cu ei. Si nu a avut nici o remuscare cand a semnat actul ca renunta la drepturile parintesti. Ce fel de suflete au sau mai bine zis nu au......
Imi cer scuze daca am luat-o razna dar subiectul asta e unul care imi ridica tensiunea.
Va doresc la toate un weekend placut. Daca nu plec nicaieri mai intru sa vad ce faceti.
Va pup si astept vesti bune de la voi. flavia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Fetelor, mai stie cineva ceva de vali02??
am aflat de la gabid ca a facut fiv la giulesti cu Laura Dracea; am incercat sa dau de vali02 pe PM dar se pare ca nu-i prin zona; nu mi-a raspuns nimic... stiti cumva i-a reusit fiv-ul?
gabid spune:
Trebuie sa nasca !Poate ca deja o fi nascut si ...a venit fetita nr 2 !
Gabi si Moni(aproape 3 ani).
anemona spune:
Lachione, Vali02 a reusit FIV din prima si are o fetita de aproape 2 ani, dupa care a ramas insarcinata natural si probabil ca daca nu a nascut va naste zilele astea a doua fetita.
Vali, iti urez nastere usoara si multa sanatate tie si fetitelor!
teodoran spune:
ce liniste in dimineata asta....am si eu o intrebare:aveti cumva o reactie de la diphereline?eu am o sangerare uaosra zilnica, cateva picaturi maronii, pana acum nu mi s-a mai intamplat...stiti ceva in acest sens?
teodoran spune:
am fost sambata la medsana si am semnta contractul si am facut si plata prin transfer bancar...am platit toata suma ca nu avea sens sa bat drumul de cateva ori pentru o diferenta de cateva zile....si astazi am fost la estradiol.Monica tu ai fost?m-am tot uitat in stanga si drapta dar nu am putut identifica pe nimeni cunoscut...
Monica-Elena spune:
Da Teodoran am fost astazi la estradiol si vineri am platit. Stai linistita ca este normala sangerarea dupa dephereline, se poate sa iti vina chiar si ciclu mai devreme mie mi-a venit dupa 9 zile de la ultimul CM.
Monica
teodoran spune:
nu am stiuct ca pot avea asemeea efectein urma dipherelinului.multumescpentru informatie...oricum m-am speriat destul e rau...