Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
bits, ce bine de tine ca ai terminat toate cumparaturile, ce inseamna sa fi prevazator...
eu mai am inca o groaza de cumparat dar nu m-am hotarat inca de unde sa le iau...de aici sau de-acasa ca si asa am zeci de kg in plus hi hi
chiloti de baba mi-am luat si eu tot 6 perechi dar sa va zic ceva...eu cel putin care am avut cezariana nu am suportam mai bine de o saptamana chiloti pe mine, chiar daca erau deasupra operatiei...ca ma iritau, jenau si enervau la culme...
azi nu am nici un chef de iesit afara, i-am pus lui alex carte junglei poate-l mai pacalesc sa mai lenevim un picutz prin casa...dar cred ca nu pentru mult timp.
nashico (felis) ce faci? nu te-ai trezit?
va pupici pe toate si mai vorbim

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Eu stau cu morcovu-n....
Am intrebat o prietena de dimineata ce inseamna dureri in fund si sageti prin burtika, jos, si ea imi zice ca sunt contractii...M-am trecut repejor in pat si stau cuminte.
Voi ce ziceti, sa ma ingrijorez? Maine fac 35 de saptamani.

Imi este teama dintr-un singur motiv: cu cate4va saptamani in urma am avut tot aceleasi dureri in fund ( scuzati brutalitatea cuvantului ) si la control mi-a spus ca se deschisese colul putin...

Va pup si mai vorbim

Carmen DPN 31 octombrie

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna Burtici!

MONICA, IONELA-ROXANA multumesc de grija. Eu sunt bine.

Ma pregatesc pt nunta. Ieri a fost totul O.K.!... Fiind astazi nunta nu prea a fost agitatie, mai ales ca lumea era cu serviciul (au stat la primarie si apoi au fugit repejor inapoi la servici). In ciuda grijilor mele ieri am aratat onorabil. Lumea a fost chiar draguta si zicea "ce graviduta frumoasa!"... In poze (ne-am uitat pe TV la pozele digitale) si am constatat 2 lucruri: nasul mi s-a facut cam mare in comparatie cu fata si cand coboram scarile la Primarie in cateva poze cu prim planul finilor intre capurile lor se vedea burta mea... Burtica mea a fost mereu la innaintare...

Va pup acum si ma grabesc cu pregatirile...

Am sa ma gandesc si la toate burticile cand...

Felis, 28 sapt(29 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, ce liniste e pe-aici.
eu astept sa se trezeasca alexut si sa-l duc la locul de joaca pentru copii, azi l-a scos sotzul meu in parc ca eu nu ma lasam deloc urnita si l-a convins pe el sa iasa....dar acum sigur nu mai scap si e o vreme afara....
azi toata ziua am mancat de plictiseala, nu stiu ce-i cu mine.
felis, ma bucur ca a fost misto ieri si ca nu te-ai obosit prea tare...lasa prostiile alea ca aratai nu stiu cum....sunt sigura ca arati fff.bine si burtica trebuie sa se vada si sa fi mandra de ea.pupici si distractie placuta...nu uita sa ne aduci pozeeeeeee....
carmen stai cumintica ca nu cred ca nasti acum dar oricum la 36 de sapt bb e deja mare si nu cred sa mai fie nici o problema chiar daca ar fi sa nasti acum...dar incearca sa nu te mai stresezi cand o fi sanatos sa fie...
va pup si mai intru diseara sa vad daca ati mai scris

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

pentru fetele care mai au copii!

dragelor, voi cum va simtiti fata de noul bebe care va sa vina? eu mi-am dat seama cat de mult il neglijez, fata de cat ma gandeam la prima sarcina... nici macar n-am stat, ca inainte, sa visez cu ochii deschisi cum o sa arate...

nici nu prea am vorbit cu el

e de bine sau de rau?

(ca nici exagerarile "rele" de la prima sarcina nu le-am mai avut!)

aaa, sa nu uit: cati ani au copiii vostri? fetia mea: 2 ani si aproape 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Cami de-acum colul se deschide puin cate putin, trebui caci altfel nu am putea naste; chiar daca ar fi sa vina momentul la tine acum , cred ca nu este asa o mare problema, cred ca bebe este destul de dezvoltat, dar mai bine incearca sa stai linistita in pat, si mai ales nu te mai stresa; stresul face cel mai rau la burtica.
Fetelor burtica mea parca sta sa o ia din loc nu alta; bebe se mica de ma inebunit, nici de dormit nu pot sa doarm; ma loveste prin zona coastelor, isi baga nu stiu ce prin partea stanga(capul, manuta), dar am impresia ca iese afara, si plus de asta ma sufoca efectiv, ptr. ca parca s-a urcat mai sus; o fi si din cauza vremii, ptr. ca la noi plua, iar cand afara este inourat si ploua, se naste mai usor, iar burta parca nu se mai linisteste

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Felisssunt convinsa ca ai aratat superbSa stii ca in timpul sarcinii ti se pare ca ti se maresc toate cele, asta este nu ai ce face; burtica trebui sa priveasca in fata, caci in spate nu ai cum o pune;nu trebui sa-ti fie rusine, ba trebui sa fii mandra de ceea ce porti; si la urma urmei ce nu este bine ca in locul miresei sa iesi tu mai mult in evidenta;fate frumoasa ptr. nunta si asteptam fotoooooooooo

roxana

Mergi la inceput

Gandacelule sa stiu ca si eu sunt in aceasi barca cu tine; nu am avut timp sa visez cu ochii deschisi ca la prima sarcina de data asta; practic parca am fost un robotoi pana acum;de vorbit cu el nici atat, sau ffff. rar;fetita mea are 2ani si 11 luni; mai are exct o luna si implineste 3 ani; iti dai seama ce baba ma simnt, cu un copil de trei ani deja, unul in burta , la cei 28 ani; pe fetita ta cum o cheama

roxana

Mergi la inceput

pe a mea, ileana;))

eu am 27 de ani... si tot oscilez: sunt baba ori ba

bun, bun, am inteles ca suntem in aceeasi barca... dar tu cum te simti in legatura cu asta? sau n-ai timp nici sa te simti?!

Mergi la inceput

v-am vazut in poze! ionela, ce frumosi sunteti! tu mai ai DOI???

Mergi la inceput