Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by try

Miche, cum adica cum le dezinfectezi? Nu vad rostul decat daca le-ai luat de la altcineva, deci daca sunt deja folosite, altfel...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
in sapt. 35, DNP 31 oct.

Le-am cumparat azi, sun noi noute , dar au un miros parca .. le-am scos pe balcon la aer. Dar ma gandeam ca ar trebui sa le dezinfectez inainte de a-l pune pe bebe acolo...dar de fapt ma gandesc ca intr-o fabrica e aproape totul automatizat ..(sper ca nu si-a pus degetele pe ele cineva bolnav.. )
Sa stii ca m-am umflat acum cateva zile cand il numeai pe bebele meu "brbatel" -sa stii ca se antreneaza la greu... ma rupe..si ma doare in jurul buricului, mai exact deasupra s-a facut asa, ca o vanataie..
Ce sa fie?
Scriai ca bebele creste cand ne doare buricul?

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, cum a fost la cununie? esti obosita...mai rezisti si maine? pupici si sa ai grija de tine si de bb dar sa va si distrati.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miche, pai oricum in patut o sa pui lenjeria de patut si aparatorile deci bb nu intra in contact cu salteaua sau lemnul de la el, nu? stiu cum miros si ale mele pe care le cumparasem pentru alex miroseau a fum de tigara fiindca vanzatoarele fumau acolo in magazin.
iar in carucior oricum e iarna si o sa-l invelesti pe bb in tot felul hi hi asa ca iar nu se atinge de nimic...stai linistita si vorba lui try nu trebuie sa fim exagerate cu chestia asta.
pupici si toate cele bune

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Cred ca ai dreptate , Monica , dar incep sa devin paranoica... Erau sigilate , ale mele , dar au mirosul ala de la plastic.. (si patutul e din ala tip tarc cu mai multe nivele si loc de infasat)
Ma gandeam sa-i pun salteluta din iarba? (am vazut pe net)
Voi ce parere aveti ?

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata fetelor! astazi sunt matinala,mi-a dat bebe startul la mancare.

TRY ma inscriu si eu in "clubul tremuricilor" si eu simt vibratii prin burtica,cateodata o manutza,piciorus,altadata tot corpul,chiar ma intrebam ce-or fi?fiind la prima sarcina am spus ca e normal,probabil asa fac bebeii in burica.

octy 35 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna dimineata!

Mama, ce vreme urata e azi, si eu speram sa ies cu Bianca la o plimbarica mai lunga. Asta este, o sa ma duc sa mai cumpar ceva lucrusoare in schimb.
Ieri am avut o zi de cosmar, mi-a facut copila niste crize de isterie cand a venit de la gradi, desi acolo se distrase foarte bine. Nu stiu ce za zic, cred ca e foarte obositor programul si prea brusca trecerea, am vorbit si cu alte mamici si toti copii sunt sacaiti si urlatori cand vin acasa. Partea buna e ca a inceput sa se simta bine acolo.

Jasmine, chilotii de baba ii gasesc la un magazinel din cartier , unde au tot felul de orori de camasi de noapte, si alte chestii pentru varste si dimensiuni mai extinse. Ca atare mi-am achizitionat vreo 6 perechi, sunt horror, dar asta este , din moment ce nu putem merge cu tanga.

Am cumparat ieri inca cateva costumase si body-uri, sunt asa de dragute, azi ma duc sa-i fac si garderoba Biancai sa nu se supere.

Dana, Bits are dreptate, si eu am avut data trecuta sutiene din bumbac de la Jolidon , se adapteaza foarte bine la variatiile de marime, si nici nu costa o caciula de bani. Mie una nu mi s-au mai marit sanii cine stie ce in timpul alaptatului, doar ca erau mai tari.

Miche , nu cred ca ai cum sa dezinfectezi salteaua si patutul, lasa-e asa ca nu se intampla nimic.

Fulguletz, eu am o apasare pe noada din cand in cand, in fund inca nu ma doare - hi hi!.

Va doresc week end placut tuturor!

Roxana- saptamana 34

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

chiloti de baba bestiali numa la cerrefour!

sunt jolidon, toate marimile, si negri (recomandat!) - la vreo 50.000, dar si alta firma - din zalau, si mai ieftini (vreo 30.000) bumbac 100%! am luat eu deja si sunt... excelenti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna burtici
Try sarumuna ptr. explicatie
Fetele si eu simnt dureri prin zonele joase, ca niste presiuni mai bine spus; de fapt cred ca este presiunea lui bebe, ori cu capul, ori cu picioarele el tot apasaLa prima sarcina incepand de-acum au inceput durerile de popou, startul durerii de hemoroizi, iar dupa nastere a fost groaznic; dar de data asta hemoroizii pe care ii am(colectiile) inca nu sau "trezit", dar imi este tare teama; mananc mere angro, beau lapte,si apa la greu, si vad ca pana acum ies regulat la. Tremurici prin burtica ama si eu; si inca ce de tremurici, de te uiti la burta mea poti constata niste tremuroi, parca uneori vine cutremurul; sotul si Arisa se sperie cand vad, si-mi spune sa-mi acopar mai bine burtica;sa vede-ti cand baga manutele sau piciorusele, ai crede ca mai are puti si iese afara; ce sa mai spun cand scoate funduletul, ca burta mi se intareste si ma doare, de-mi vine sa ma urc pe pereti, dar imi aduc aminte ca si Arisa c-am tot acum facea la fel; dar o sa treaca si perioada asta repede, di in curand bebe nu o sa mai aiba asa mult locusor in burtica la noi, o sa se mai linisteasca "apele"
Miche nu te speria din cauza acelei asa zise "vanatai"; si eu am aceasi chestie in zona buricului; patutul si caruciorul pe care le-ai luat lasale cat mai mult timp la aer(asa am patit-o si prima oara); nu ai cum le dezinfecta; aer curat la greu; si-apoi bebe trebiu sa devina cat mai rezistent la orice, cum spunea si Try nu trebui tinut ca intr-un glob de sticla(sotul meu a fost paranoic cu stersul si curatatul lucrurilor cumparate ptr. Arisa, dar la randul asta vad ca s-a mai dat pe brazda)
Feliss cum te simti; cum a fost la cununiece faci dormi
Roserb da stiu ca ti-ai facut o adevarata garderoba; eu am vre-o 4 perechi, folositi la prima sarcina(de-aia care se desfac intre picioare sa-ti poti schimba tamponul mai usor); oricum i-am folosit numai dupa nastere in prima sapt., si apoi i-am bagat la pastrat, asa ca sunt c-am intacti, si nu-mi voi mai lua altii

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetelor spor la cumparaturi,vad ca ati inceput si voi!hi hi hi hi hi eu acum stau si ma relaxez,cred ca mi-ar fi fost super greu sa mai ies la cumparaturi acum,ma misc ca un pinguin.

octy 35 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna,fetelor!!!!

Inca odata multumesc mult pr. urari de drum bun. Am terminat de facut bagajele,acum ma relaxez ca-s obosita .
Sper sa gasesc un internet ceva in Amsterdam .Daca nu, o sa dureze ceva pana mai vb. Va urez la toate sarcina usoara in continuare si multa odihna !! Pupici multi !

in 32 saptamani ,DPN 21 Nov: EDDY
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput